Svētdien Esplanādē demonstrēs filmu «Skārdnieks, drēbnieks, zaldāts, spiegs»

Turpinoties Lattelecom brīvdabas kino vakariem kultūras vasarnīcā ''Esplanāde 2014'', svētdien, 27. jūlijā, pulksten 23.00, kino baudītājiem tiks piedāvāta zviedru režisora Tomasa Alfredsona (Tomas Alfredson) filma ''Skārdnieks, drēbnieks, zaldāts, spiegs'' (''Tinker Tailor Soldier Spy'').

Pirms seansa apmeklētājiem par spiegu filmām stāstīs Sergejs Musatovs, kino bloga www.kinocast.lv autors, tādēļ skatītāji laipni lūgti ierasties jau no 22.30.

Šis trilleris uzņemts pēc Džona Lekarē (John le Carré) populārā romāna motīviem, un galvenās lomas atveido ''Oskara'' balvas ieguvējs Kolins Fērts, Gerijs Oldmens un Džons Hērts. Filmā attēlots Aukstā kara saspringtākais posms -  britu izlūkdienesta darbinieki nojauš, ka viņu organizācijā jau sen ir iefiltrējies spiegs jeb ''kurmis'', kurš strādā PSRS labā. Taču visi, kam pietiek drosmes ziņot par savām aizdomām, drīz tiek spiesti atkāpties no amata. Pārējie dod priekšroku klusēšanai... Neskatoties uz to, tiek uzsākta slepena izmeklēšana, ko vada bijušais izlūkdienesta darbinieks Džordžs Smailijs.

Visi pasākumi, tajā skaitā kino vakari, kultūras vasarnīcā ''Esplanāde 2014'' notiek bezmaksas. Esplanādē pieejams arī bezmaksas WiFi, kas ir viens no vairāk nekā 1000 bezmaksas pieejas internetam punktiem Rīgā – Eiropas WiFi galvaspilsētā.

Turpinot pērn iesākto tradīciju, Lattelecom kultūras vasarnīcā ''Esplanāde'' līdz pat septembra vidum piedāvās Eiropas un pasaules labākās filmas. Tās būs populāras, atzītu režisoru filmas, pārstāvot visplašāko žanru klāstu – drāmas, melodrāmas un komēdijas – tādējādi ļaujot iepazīt arī daudzveidīgo Eiropas kino pieredzi un kopīgi gatavojoties šogad decembrī Rīgā gaidāmajai Eiropas Kinoakadēmijas balvas pasniegšanas ceremonijai.

Lattelecom ir Rīga 2014 galvenais partneris, jau trešo gadu nodrošinot Rīga 2014 gan ar tehnoloģijām, gan kino saturu, tādējādi bagātinot kultūras programmu. Kultūras vasarnīcā Esplanādē ir ierīkots Lattelecom optiskais internets, kas šajā vietā paliks uz visiem laikiem un būs izmantojams arī turpmāk. Esplanādē ir pieejams arī Lattelecom WiFi un datori, lai ikviens apmeklētājs varētu ērti strādāt un pavadīt brīvo laiku. Lattelecom bezmaksas WiFi tīkls tika atklāts 2013.gada aprīlī un šobrīd ir pieejams 3700 vietās visā Latvijā.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu


 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 03.05.2024 - 04.05.2024 Pavasara gadatirgus Ērgļos Madonas TIC
4. maijā no 8.00 līdz 14.00 Ērgļos Oškalna ielā notiks Pavasara gadatirgus. Katrs varēs iegādāties sev nepieciešamo pavasarī dārzam, mājai vai | Skatīt vairāk
Latvija
Karogu brauciens | Tukumā Tukuma TIC
Visi auto entuziasti, pasākumu apmeklētāji un aktīvās atpūtas cienītāji, sarosāmies! Tiekamies Tukumā 12.maijā plkst 12:00 Pauzera pļavā! | Skatīt vairāk
Māmiņdienas brančs Baltvilla
Tradicionālais māmiņdienas brančs Baltvillā 12. maijā! Uzdāvini mammai svētkus un pavadi jauku laiku kopā ar ģimeni. Nepieciešama iepriekšēja | Skatīt vairāk
35 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 30.04.2024 - 06.05.2024 Tukuma pilsētas Kultūras nama aktualitātes Tukuma TIC
Tukuma pilsētas kultūras nams šajā nedēļā piedāvā Latvijas NBS Jūras spēku orķestra koncertu, aicina uz Strūklakas modināšanas svētkiem, kā | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.4430809sec.