Sixt pērn divkāršojis peļņu un nostiprinājis tirgus līderpozīcijas

Auto nomas un pilna servisa līzinga uzņēmums Sixt 2013. gadā kāpinājis apgrozījumu par 3% un Baltijā sasniedzis divkāršu peļņas pieaugumu, salīdzinot ar 2012. gada finanšu rādītājiem. Īpaši strauju izaugsmi Sixt sasniedzis īstermiņa auto nomas pakalpojumu jomā, uzrādot 13% pieaugumu Baltijā un 19% – Latvijā.

Sixt uzņēmumu Baltijā konsolidētais apgrozījums pērn sasniedza 9,71 miljonu eiro, kas ir par 3% lielāks  salīdzinājumā ar 2012. gadu. Kopējā uzņēmuma Baltijas valstīs gūtā peļņa auga vairāk nekā divas reizes, sasniedzot 446 tūkstošus eiro. Būtiskāko apgrozījuma daļu visās valstīs nodrošinājusi pilna servisa auto līzinga un autoparku vadības pakalpojumu sniegšana, savukārt Sixt īstermiņa auto nomas pakalpojumu kopējais apgrozījums ir pieaudzis līdz 1.8 miljoniem eiro.

Sixt vadītājs Baltijas valstīs Arnis Jaudzems norāda, ka, līdzās Baltijas valstu vispārējai ekonomikas un tūrisma industrijas attīstībai, uzņēmuma izaugsmē nozīmīga loma ir mērķtiecīgām investīcijām, apgūstot jaunus pakalpojumus un attīstot esošo piedāvājumu: “Pagājušajā gadā sākām piedāvāt kravas auto nomas pakalpojumus, kā arī Rīgā veiksmīgi ieviesām velo nomas pakalpojums, kuru pieprasījums arvien pieaug. Latvijā jau otro gadu pēc kārtas esam tirgus līderis pilna servisa auto līzinga un autoparku vadības jomā, kā arī, pateicoties uzņēmuma straujajai attīstībai, esam sasnieguši otro vietu īstermiņa auto nomas tirgū. Arī Lietuvā un Igaunijā esam vadošo uzņēmumu vidū.”

Sixt mērķis ir nostiprināt autonomas un pilna servisa līzinga tirgus līdera pozīcijas Baltijā. "Tāpēc mēs aktīvi paplašinām partneru tīklu un rūpējamies, lai mūsu klienti saņemtu kvalitatīvus auto nomas pakalpojumus, atjaunojot un papildinot savu autoparku," norāda A. Jaudzems.

Pašlaik Sixt, sniedzot autoparku vadības pakalpojumus dažādiem uzņēmumiem Baltijas valstīs, apkalpo vairāk nekā 3500 automašīnas, kā arī nodrošina vairāk kā 250 īstermiņa nomas automašīnas lielākajās Baltijas pilsētās – Rīgā, Viļņā, Tallinā, Kauņā, Klaipēdā, Liepājā, Tartu un citās. 

Par Sixt

Sixt ir vadošais mobilitātes pakalpojumu sniedzējs Eiropā, kas dibināts 1912. gadā Minhenē, Vācijā. Šobrīd Sixt ir pieejams vairāk nekā 100 pasaules valstīs, 4000 apkalpošanas vietās. Sixt sniedz auto nomas, pilna servisa auto līzinga, autoparku vadības un konsultāciju pakalpojumus, būdams tehnoloģisko inovāciju līderis šajās sfērās. Vairāk par uzņēmumu: www.sixt.lv.

Par Sixt Latvija

Sixt Latvija savu darbību uzsāka 2010. gadā, kad autoparku vadības uzņēmums Transporent kļuva par Sixt Rent a Car un Sixt Leasing franšīzes partneri Baltijas valstīs. Jau vairāk kā desmit gadus uzņēmums sniedz auto nomas un līzinga pakalpojumus, apkalpo un konsultē Baltijas lielāko uzņēmumu autoparkus, kā arī uzņēmumus ar nelielu automašīnu skaitu, kopā apkalpojot vairāk nekā 3500 automašīnas. Savukārt īstermiņa auto nomā pieejamas vairāk kā 250 BMW, Audi, VW, Toyota un citu pasaules vadošo ražotāju automašīnas. Sixt auto nomas biroji Baltijā ir pieejami tādās pilsētās kā Rīga, Tallina, Viļņa, Kauņa, Palanga un Klaipēda, kā arī šo pilsētu lidostās. Rīgā un Jūrmalā pieejams arī Sixt velo nomas tīkls ar vairāk nekā 250 velosipēdiem.



 

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu


 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Glika dienas Alūksnē Alūksnes TIC
Godinot Bībeles tulkotāju Ernstu Gliku 370. gadskārtā un svinot Bībeles tulkojumam 330 gadus, Alūksne aicina uz “Glika dienām”! | Skatīt vairāk
Latvija
MOSTIES DABĀ Cēsu novadā! Cēsu TIC
Brīvdienu ceļevdis līdz ar pavasara ienākšanu dabā palīdzēs arī Tev mosties no ziemas miega un baudpilni tvert neskaitāmās iespējas, ko piedāvā | Skatīt vairāk
Karogu brauciens | Tukumā Tukuma TIC
Visi auto entuziasti, pasākumu apmeklētāji un aktīvās atpūtas cienītāji, sarosāmies! Tiekamies Tukumā 12.maijā plkst 12:00 Pauzera pļavā! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 26.04.2024 - 02.05.2024 NBS orķestra koncerts TUMĒ Tukuma TIC
2. maijā plkst. 19.00 Tumes Kultūras namā Baltā galdauta svētku koncerts kopā ar Nacionālo bruņoto spēku Štāba orķestra Estrādes ansambli. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::1.02429605sec.