Sniedzam ieteikumus, kā pavadīt Zinību dienu

Tuvojoties Zinību dienai, kad 1. septembrī skolēni atsāks skolas gaitas, esam sagatavojuši ieskatu svētku pasākumos, ko sarūpējuši Latvijas viesnīcu un restorānu kolektīvi.

Kolonna Hotel Group viesnīcu restorānos Alexis (Kolonna Hotel Cēsis) un Rozalija (Kolonna Hotel Rēzekne) sagatavotas īpašas Zinību dienas ēdienkartes. Īpašie ēdieni restorānā Rozalija pieejami no 30. augusta līdz 7. septembrim, savukārt restorānā Alexis - no 1. līdz 5. septembrim. Ēdienkartes var aplūkot šeit un šeit.


Jaunmoku pils muzejā 31. augustā pulksten 12.00 norisināsies pasākums "Zinību diena – maziem un lieliem". Apmeklētājus pārsteigs Rīgas Cirks ar saviem priekšnesumiem. Orientējoties Jaunmoku pils parkā būs iespējams pārbaudīt savu veiklību, uzmanību un atjautību. Filmās par dabu noteikti uzzināsiet ko jaunu vēl pirms mācību gada sākuma. Nebijušas prasmes darbā ar dabas materiāliem varēs iegūt dekupāžas darbnīcā. Vizināšanās zirga pajūgā Jaunmoku pils parkā jau kļuvusi par tradīciju, tāpat kā īpašs piedāvājums ģimenēm kafejnīcā "Liepaleja". Īpaši gaidīti nākamie pirmklasnieki un visi pārējie pirmskolēni, skolēni kopā ar vecākiem, draugiem jautrai un izzinošai brīvlaika noslēguma dienas pavadīšanai! Ieejas maksa pirmsskolas vecuma un skolas vecuma bērniem bezmaksas, pieaugušajiem 2,13 eiro.

Bezmaksas zinātnes teātris, eksperimenti ar baloniem, elektrības noslēpumi, pašbūvēto kuģu sacensības un citas izglītojoši izklaidējošas aktivitātes ikvienu priecēs augusta pēdējā nedēļas nogalē un 1. septembrī, kad LIDO Atpūtas centrā viesosies populārais Igaunijas zinātnes centrs AHHAA. Tāpat visas nedēļas nogales garumā visi varēs iepazīties ar veselīga uztura pamatprincipiem improvizētā LIDO Uztura skolā un baudīt dažādus koncertus. Vairāk informācijas šeit.



KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu


 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 25.04.2024 - 04.05.2024 Pavasara stādu tirgus Šlokenbekas muižā Tukuma TIC
4. maijā plkst. 10.00–15.00 Šlokenbekas muižā Stādu, amatnieku un mājražotāju gadatirgus. | Skatīt vairāk
Latvija
Sējas svētki Ausekļu dzirnavās! Bauskas TIC
Baudi notikumiem bagātu dienu Ausekļu dzirnavās! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 30.04.2024 - 06.05.2024 Tukuma pilsētas Kultūras nama aktualitātes Tukuma TIC
Tukuma pilsētas kultūras nams šajā nedēļā piedāvā Latvijas NBS Jūras spēku orķestra koncertu, aicina uz Strūklakas modināšanas svētkiem, kā | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 29.04.2024 - 01.05.2024 Strūklakas modināšana TUKUMĀ Tukuma TIC
Kā katru gadu arī šoreiz pulcēsimies 1. maijā, lai modinātu strūklaku, kopā priecātos un sagaidītu silto pavasari. | Skatīt vairāk
Uzņēmumi


Liepupes muiža
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::1.97856188sec.