Ziemassvētku egļu ceļš Rīgā sāksies ar objekta «Ieej svētkos» atklāšanu

Ceturtdien, 4. decembrī, plkst. 17.00 Brīvības bulvāra un Elizabetes ielas krustojumā atklās akciju sabiedrības ''LNK Industries'' veidoto un pilsētai dāvināto vides objektu ''Ieej svētkos'', kas būs viena no festivāla ''Ziemassvētku egļu ceļš'' ekspozīcijas eglēm. Līdz ar šī objekta atklāšanu jau no 5. decembra Rīgā būs skatāma festivāla piecu gadu jubilejas vides objektu ekspozīcija, kurā šogad eksponēti ap 80 vides objekti – egles.

Objekta ''Ieeja svētkos'' atklāšanas pasākumā piedalīsies Rīgas domes priekšsēdētāja vietnieks Andris Ameriks, AS ''LNK Industries'' pārstāvis, kā arī SIA ''ArkiLED'' pārstāvis Deniss Kiseļovs.  

''AS ''LNK Industries'' Rīgai un tās iedzīvotājiem festivāla ''Ziemassvētku egļu ceļš'' ietvaros dāvina vides objektu ''Ieej svētkos!'', kas sastāv no egles un alejas noformējuma Brīvības bulvārī. Objekta mākslinieks ir Visvaldis Asaris.

Vides objekta Egles konstrukcija uzstādīta sadarbībā ar AS ''Latvijas tilti''.  Tā dekoratīvo un apgaismes tehnisko izpildījumu ir izstrādājis un veic AS ''LNK Industries'' gaismas sadarbības partneris uzņēmums SIA ''ArkiLED''. Svētku Egles apgaismojumā izmantotas 6000 spuldzītes, bet 300 metru garajā alejā – 1 100, kas ražotas tepat Latvijā. Savukārt dekoratīvajā Egles noformējumā zaļumu virtene sasniedz 1 kilometra garumu. Objekts visā savā krāšņumā iemirdzēsies vakarā, priecēdams ikvienu arī ar dinamisku gaismas joslu, kas noteiktā laika periodā mainīs alejas krāsu gammu. Vides objekta galvenā elementa – Egles - tehnisko projektu izstrādāja un metālkonstrukciju izgatavoja ''LNK Industries'' grupā ietilpstošais uzņēmums SIA ''TTS'' (Transportation Technology Systems).

Vides objekts ''Ieej svētkos!'' tika godalgots Rīgas domes Izglītības, kultūras un sporta departamenta organizētajā festivāla ''Ziemassvētku egļu ceļš'' projektu atlases konkursā.


KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu


 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 29.04.2024 - 11.05.2024 Sējas svētki Ausekļu dzirnavās! Bauskas TIC
Baudi notikumiem bagātu dienu Ausekļu dzirnavās! | Skatīt vairāk
Latvija
KANDAVAS PILSĒTAS SVĒTKI - KARNEVĀLS Tukuma TIC
No 24. līdz 25. maijam tiekamies Kandavas pilsētas svētkos "Karnevāls Kandavā"! Būs gan pilsētas modināšana, gan svētku gājiens, amatnieku | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 03.05.2024 - 11.05.2024 Sarunu vakars ar Kasparu Znotiņu Tukuma TIC
Aicinām baudīt teātra, dzejas un kino sarunu vakaru Kandavas vīna namā kopā ar Kasparu Znotiņu 10.05.2024 19:00 | Skatīt vairāk
7 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 05.05.2024 - 12.05.2024 Māmiņu dienas šokolādes meistarklase Tukuma TIC
Par godu Māmiņdienai Šokolādes muzejs Pūrē piedāvā ekskursiju ar meistarklasi - 12.maijā pulksten 12:00 | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::1.06348491sec.