AVIS sarūpē Ziemassvētku dāvanu ziemas prieku cienītājiem

Strauji tuvojas garās Ziemassvētku brīvdienas, ko daudzi no jums pavadīs kādā slēpošanas kūrortā. Lai brīvdienas būtu vēl jaukākas, starptautiskā autonomas kompānija AVIS sagatavojusi lielisku Ziemassvētku dāvanu – līdz pat 15% atlaidi saviem pakalpojumiem populārākajos slēpotāju galamērķos.

Piedāvājums ir spēkā 11 Eiropas valstīs, ASV un Kanādā laikaposmā no šī gada 1. novembra līdz 2015. gada 31. janvārim pie nosacījuma, ka auto rezervācijas veiktas caur AVIS mājas lapu vai pa telefonu. Līdz 15% atlaide tiks piedāvāta slēpošanas kūrortu tuvumā esošajos AVIS nomas punktos Austrijā, Šveicē, Ukrainā, Norvēģijā, Slovēnijā, Rumānijā, līdz 10% atlaide - Vācijā, Somijā, Igaunijā, Bulgārijā, ASV un Kanādā. Piedāvātās atlaides ir pieejamas lielam auto klāstam visās norādītajās valstīs un visiem nomas nosacījumiem.

Klientu ērtībai tiek piedāvāta plaša 4x4 auto modeļu izvēle, lai nokļūšana galamērķī būtu vēl ērtāka un nebūtu jāraizējas par nelabvēlīgiem laika apstākļiem, kas var radīt problēmas daudzām vidējās un mazās klases automašīnām. Papildu AVIS piedāvā noderīgus produktus: ziemas riepas un sniega ķēdes drošai braukšanai ziemā, slēpju turētājus jūsu sporta inventāram, kā arī navigācijas sistēmas nekļūdīgai nokļūšanai galamērķī.

Plašāk par AVIS lielisko Ziemassvētku piedāvājumu lasiet: www.avis.lv

Lai lieliskas ziemas brīvdienas un priecīgi Ziemassvētki!


KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu


 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Larnaka, Kipra. Aviobiļetes Estravel Latvia
Lidojums Rīga - Larnaka - Rīga // 1 x nedēļā // 7 naktis Kiprā // Pēdējā brīža cenas meklējiet ŠEIT | Skatīt vairāk
no 199 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 29.04.2024 - 06.05.2024 Publikācija “TRAĶU REĢIONA GARŠU KRĀSAS” Trakai TIC
Publikācija “TRAĶU REĢIONA GARŠU KRĀSAS” | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 29.04.2024 - 04.05.2024 Svinēt ziedoni ūdenstornī Liepājas reģiona TIB
4. maijā Karostas ūdenstornī, Ģenerāļa Baloža ielā 29, Liepājā, notiks vienas dienas mūzikas, mākslas un laikmetīgā teātra festivāls | Skatīt vairāk
Svinam Vācijas futbola vasaru Europcar
Apvieno savu futbola braucienu ar apskates ekskursiju pa Vāciju! Mēs piedāvājam ekskluzīvu atlaidi visiem faniem, kas ceļo uz Vāciju, lai atbalstītu | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::1.50285816sec.