Labdarības skrējiena laikā saziedoti līdzekļi 12 000 eiro apmērā

Vecrīgā jau septīto reizi norisinājies ikgadējais Ziemassvētku vecīšu labdarības skrējiens, kurš šogad pulcējis rekordlielu dalībnieku skaitu – vairāk nekā 650 skrējēju. Labdarības skrējiena dalībnieki ar savu atbalstu palīdzējuši 20 smagi slimiem Latvijas bērniem saziedojot iecerētos 12 000 eiro, ko ar ziedot.lv atbalstu saņems ģimenes, kurām tas nepieciešams.

Pacilājošā un jautrā gaisotnē gan mazi, gan lieli ziemassvētku vecīši veica aptuveni 1,5 km garu distanci pa Vecrīgas ielām. Pasākumu atraktīvi iesildīja Valters Krauze un dziesmām skanot klātesošos iepriecināja koris Balsis Inta Teterovska vadībā. Ikviens skrējiena dalībnieks par distances veikšanu un atbalstu Latvijas bērniem saņēma piemiņas medaļu un saldumus no Pūre Chocolate. Savukārt atraktīvākās ģimenes saņēma simpātiju balvu no pasākuma lieldrauga Robert Bosch.

“Vēlamies pateikties visiem Ziemassvētku vecīšu labdarības skrējiena dalībniekiem un atbalstītājiem, ar kuru palīdzību ir izdevies savākt līdzekļus 12 000 eiro apmērā, kas palīdzēs 20 smagi slimiem bērniem izdzīvot. Esam gandarīti, ka arī šogad kopīgiem spēkiem esam spējuši sasniegt savu iecerēto mērķi, ziedojot un palīdzot. Ceram, ka kopīgiem spēkiem esam radījuši ticību Ziemassvētkiem un svētku brīnumiem arī ģimenēs, kurās aug bērniņi ar smagām veselības problēmām,” vērtē pasākuma organizatora Rotary International biedre un ERGO valdes locekle Ingrīda Ķirse.

Skrējienā piedalījās vairāk nekā 650 dalībnieku, to vidū bija arī skrējēji no Vācijas, Zviedrijas, Ķīnas, Austrijas un citām zemēm. Iepriekšējos sešos gados Ziemassvētku vecīšu labdarības skrējienā Rīgā piedalījušies vairāk nekā 1880 dalībnieki, kuri ar savu dalību ziedojuši 68 178 eiro dažādiem labdarības mērķiem.

Ziemassvētku vecīšu labdarības skrējiena dalībnieki tika aicināti piedalīties arī rekorda uzstādīšanā, kur tika noskaidrots, ka ECOLINES divstāvu autobusu vienlaikus draudzīgi, plecu pie pleca var satilpt 153 Ziemassvētku vecīši. Par katru autobusā ietilpušo vecīti ECOLINES ziedoja 2 eiro labdarības mērķa īstenošanai, kas palielināja ziedojumu fondu par 306 eiro.

Pateicoties pasākuma Lieldraugam - uzņēmumam Robert Bosch, ikgadējiem atbalstītājiem viesnīcai Radisson Blu Hotels, apdrošināšanas sabiedrībai ERGO, Ziedot.lv, SIA Ziemassvētku tirdziņš, reklāmas aģentūrai Mēmais, Rödl&Partner, Linstow Center Management, L-Ekspresis, Kosmetikas koledža, SIA BRERA, kā arī Pure Chocolate, Nords Porter Novelli, portāliem Ekase.lv un Draugiem.lv, Ziemassvētku vecīšu labdarības skrējiens Rīgā notiek jau septīto gadu.


KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu


 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 29.04.2024 - 01.05.2024 Strūklakas modināšana TUKUMĀ Tukuma TIC
Kā katru gadu arī šoreiz pulcēsimies 1. maijā, lai modinātu strūklaku, kopā priecātos un sagaidītu silto pavasari. | Skatīt vairāk
Latvija
Iedvesmojies laivot Bauskas novadā! Bauskas TIC
Ieskaties, kādas ir laivošanas iespējas Bauskas novadā! | Skatīt vairāk
Tornī gleznu izstāde “Gaismas frekvences” Jelgavas reģionālais tūrisma centrs
No 23. aprīļa līdz 26. maijam Jelgavas Sv. Trīsvienības baznīcas torņa izstāžu zālē skatāma gleznu izstāde “Gaismas frekvences”. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 26.04.2024 - 02.05.2024 NBS orķestra koncerts TUMĒ Tukuma TIC
2. maijā plkst. 19.00 Tumes Kultūras namā Baltā galdauta svētku koncerts kopā ar Nacionālo bruņoto spēku Štāba orķestra Estrādes ansambli. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::1.03629208sec.