Daugavas lejteces tūrisma speciālisti gatavojas izstādei «Balttour 2015»

Daugavas lejteces tūrisma reģiona pašvaldību speciālisti janvāra sākumā tikās Salaspils domē, lai rūpīgi izplānotu darbu gadskārtējā pašmāju tūrisma izstādē "Balttour 2015", kas notiks no 6. līdz 8. februārim.

Kopš pašvaldības strādā šajā jomā kopīgiem spēkiem, ir dzimušas jaunas un radošas idejas. Izstādes stends noteikti pārsteigs ikvienu līdzšinējo skeptiķi. Patiesi, mūsējie varēs uz izstādi nolūkoties "no augšas" gan tiešā, gan pārnestā nozīmē, un tas nebūs vienīgais pārsteigums.

Salaspils pašvaldības tūrisma organizatore Ieva Tumana: "Februāris Salaspilij pilnīgi noteikti paies tūrisma zīmē - mēneša beigās atklāsim Tūrisma informācijas centru, bet pirms tam ar nepacietību gaidām savā ziņā jau vēsturisko "Balttour".”

Daugavas lejteces tūrisma informācijas centru sadarbības mērķis ir piesaistīt novadiem tos tūristus, kuri Latvijā ierodas galvenokārt tāpēc, lai apskatītu Rīgu.

Salaspils tūristiem ir interesanta ar trim "lielajiem vaļiem" – Nacionālo botānisko dārzu, Salaspils memoriālu un Daugavas muzeju Doles salā, kas ir interesanti ne tikai pašmāju tūristiem, bet arī ārzemniekiem.

Jāpiebilst, ka 2014. gadā izstādē pirmo reizi stendā "Daugavas lejtece" piedalījās Ķekavas, Salaspils, Stopiņu, Baldones, Ikšķiles un Ogres novadi.

Stendā bija pieejamas jaunās Daugavas lejteces tūrisma reģiona kartes, kurās apkopoti interesantākie apskates objekti, naktsmītnes un ēdināšanas uzņēmumi ikvienā novadā. Arī šogad katrs novads piedāvās savus jaunākos tūrisma informācijas materiālus.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu


 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
KANDAVAS PILSĒTAS SVĒTKI Tukuma TIC
24.,25.MAIJĀ KANDAVAS PILSĒTAS SVĒTKI 2024 "KARNEVĀLS KANDAVĀ". | Skatīt vairāk
Latvija
Glika dienas Alūksnē Alūksnes TIC
Godinot Bībeles tulkotāju Ernstu Gliku 370. gadskārtā un svinot Bībeles tulkojumam 330 gadus, Alūksne aicina uz “Glika dienām”! | Skatīt vairāk
Tornī gleznu izstāde “Gaismas frekvences” Jelgavas reģionālais tūrisma centrs
No 23. aprīļa līdz 26. maijam Jelgavas Sv. Trīsvienības baznīcas torņa izstāžu zālē skatāma gleznu izstāde “Gaismas frekvences”. | Skatīt vairāk
Uz Tukumu pēc literatūras! Tukuma TIC
Pagājušajā gadā Tukums tika iekļauts UNESCO radošo pilsētu tīklā kā literatūras pilsēta. Esam lepni par iegūto statusu un aicinām uz pasākumiem. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::2.2718761sec.