Par godu Valentīna dienai Hotel Roma atver septītā stāva restorānu

Viesnīcas Hotel Roma 7.stāva restorāns ikdienā ir slēgts, taču pošoties Valentīna diena, tas tiks atvērts, lai mīlētājiem piedāvātu izcili romantisku ēdienkarti. Galdiņi tikai ar iepriekšēju rezervāciju pa tālruni  67 491 500 vai rakstot e-pastu [email protected].

Restorānā, no kura paveras satriecošs skats uz pilsētu, var baudīt augstas kvalitātes ēdienu, tāpēc Travelnews.lv sazinājās ar restorānu, lai iepazītos un izmēģinātu romantiskākā ēdiena recepti.  Ar savām receptēm dalās restorāna šefpavāre Iveta Pastore.

Krāsnī ceptu burkānu - apelsīnu maigā krēmzupa ar portvīnā izturēta bumbiera gabaliņiem

Pagatavošana:

Burkānus nomizo, pārliek sviestu, pārklāj ar foliju un liek karstā krāsnī cepties. Kamēr burkāni cepas, katliņā sviestā apcep sīpolus līdz tie kļuvuši zeltaini, mazliet ūdenī pasautē, pieliek kartupeļus, krāsnī ceptos burkānus un svaigi spiestu apelsīnu sulu. Vārot pieliek timiāna zariņu,                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                             cukuru. Kad zupa gatava noņem no plīts, pieliek jūras sāli, pierīvē apelsīna miziņu. Sablenderē.

Dienu iepriekš sagatavo bumbieri - nomizo, sagriež 4 daļās, liek katliņā kur uzvārīts portvīns ar garšvielām, brūno cukuru un citrona suliņu. Vāra 2 minūtes ņem nost no plīts un atstāj uz nakti marinēties.

Pasniegšana:

Pasniedz zupas šķīvjos, Pārliekot portvīnā izturētas bumbiera daiviņas. Labu apetīti!       

Tumšās šokolādes kaisles muss ar reibstošiem pundurapelsīniem un ingvera- persiku lāsītēm

Pagatavošana:

Šokolādi liek katliņā un izkausē ūdens peldē, kamēr šokolāde kūst, saputo atsevišķi stingrās putās saldo krējumu ar cukuru, olu baltumus un olu dzeltenumus. Kad šokolāde ir atdzisusi iecilā putukrējumu un saputotas olas, pielej nedaudz viskiju. Salej smukās formiņās un uz pāris stundām ieliek saldētavā.

Pa to laiku, kamēr musa garša sāk izpausties - pundurapelsīnus sagriež ripiņās, liek uz uzsildītas pannas, pārkaisa muskavodo cukuru, pielej baltvīnu. Uz lēnas uguns sautē līdz iztvaiko baltvīns. Sablenderē persikus ar cukuru un rīvētu ingveru

Pasniegšana:

Servējot musu izņem no formiņas, dekorē ar pundurapelsīnu ripiņām un ingvera - persiku mērces lāsītēm. Lai labi garšo un mīļus, mīlestības reibstošus svētkus!                              


KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu


 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 02.05.2024 - 09.05.2024 -35% kruīziem ar Tallink līdz 08.05. Estravel Latvia
Vēl tikai dažas dienas rezervējiet kruīzu Tallina - Stokholma - Tallina par lielisku cenu ar atlaidi līdz 35%. Nenokavējiet, jo vietu skaits ir | Skatīt vairāk
no 33 EUR
Orientēšanās sezona sākas jau 16.aprīlī! Alūksnes TIC
Orientēšanās pasākumam HORIZONTS šogad lieli svētki - uzsākta 40.jubilejas sezona. Tiekamies jau otrdien, takās kas bija tik populāras! | Skatīt vairāk
no 2.00 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 02.05.2024 - 09.05.2024 Publikācija “TRAĶU REĢIONA GARŠU KRĀSAS” Trakai TIC
Publikācija “TRAĶU REĢIONA GARŠU KRĀSAS” | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 26.04.2024 - 08.05.2024 𝐌𝐞𝐥𝐧𝐤𝐚𝐥𝐧𝐞 būs lieliska izvēle! Latvia Tours
Ceļojums piemērots visiem, kurus valdzina krāšņa, masu tūrisma neizpostīta daba un jūtams vietējās kultūras piesitiens. | Skatīt vairāk
no 369 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.43508196sec.