Ceptuves «Lāči» īstai rudzu rīvmaizei piešķirts īpašs starptautisks kvalitātes sertifikāts

Ceptuves ''Lāči'' ražotajai īstai rudzu rīvmaizei, kas tiek ražota no ''Īstas rupjmaizes'', ir piešķirts pārtikas drošības pārvaldības sistēmas sertifikāts FSSC 22000, kas sevī iekļauj arī atzītos ISO 22000:2005, ISO/TS 22002-1:2009 sertifikātus. Līdz ar to ceptuve ''Lāči'' ir viens no diviem uzņēmumiem Latvijā, kas ir ieguvuši šādu starptautisku un atzītu augstu standartu kvalitātes sertifikātu.

''Produkta kvalitāte un uzticība saviem klientiem mums ir pats svarīgākais, tāpēc šī sertifikāta iegūšana bija mērķtiecīgi plānots un smags darbs,'' norāda ceptuves ''Lāči'' saimnieks Normunds Skauģis. Šis standarts apliecina, ka ceptuves ''Lāči'' īstas rudzu rīvmaizes ražošanas procesā ir izveidota sistēma, kas stingri ievēro prasības un koordinē procesus, kas garantē, ka līdz patērētājiem nonāks drošs un kvalitatīvs produkts.

''Cepot dabīgu un augstvērtīgu maizi pēc senām latviešu tradīcijām, kur galvenais ir roku darbs, mums tas ir liels panākums, ka spējam iegūt un arī pārvaldīt savu ražošanas procesu atbilstoši mūsdienu augsti noteiktajiem kvalitātes standartiem. Pateicoties tam, šis sertifikāts mums paver lielākas eksporta iespējas, kas ļaus veiksmīgāk strādāt tieši rietumu tirgos,'' atzīst Normunds Skauģis.

Īsta rudzu rīvmaize, kas tiek ražota no ''Lāču'' vispopulārākā maizes produkta ''Īstas rupjmaizes'', kā neatņemama sastāvdaļa tiek izmantota citos produktos. Latvieši to ļoti ir iecienījuši, gatavojot maizes biskvītus, rupjmaizes kārtojumus, desertus, maizes zupu, kā arī panēšanā. Kā eksporta produkts, tas tiek izmantots daudzu un dažādu jogurtu, saldējuma garšas bagātināšanai. Un, protams, arī pati ceptuve ''Lāči'' to izmanto savu atpazīstamu produktu pagatavošanā kā rupjmaizes tortē, kēksos un ''Lāču'' šokolādes konfektēs.

Par SIA "Lāči":

Ceptuve ''Lāči'' ir dibināta 1993. gadā un, cepot „Īstu Rupjmaizi'', tā kļuvusi tautā iemīlēta un atzīta. Šodien uzņēmums turpina iesāktās tradīcijas, cepot gan pircēju iecienītas maizes, gan pircējiem piedāvājot visdažādākos konditorejas izstrādājumus - tortes, kēksus, cepumus un šokolādes konfektes.

 

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu


 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 17.04.2024 - 21.04.2024 Liepājas restorānu nedēļa aicina Liepājas reģiona TIB
Liepājas ēdināšanas uzņēmumi visus ēdienu mīļotājus un gastronomijas entuziastus aicinās doties īpašā garšu ceļojumā Liepājas restorānu | Skatīt vairāk
Svinam Vācijas futbola vasaru Europcar
Apvieno savu futbola braucienu ar apskates ekskursiju pa Vāciju! Mēs piedāvājam ekskluzīvu atlaidi visiem faniem, kas ceļo uz Vāciju, lai atbalstītu | Skatīt vairāk
4 personām - aktīva atpūta Igaunijā Estravel Latvia
1 nakts 4 personām aktīvās atpūtas kūrorta viesu mājā, brokastis un atpūtas piedāvājums | Skatīt vairāk
no 370 EUR
Pavasara Vidusjūras kruīzi ar Costa Estravel Latvia
Vidusjūras kruīzs ar Costa / no Savonas uz Romu / 6 naktis / aprīlis - maijs / pilna ēdināšana | Skatīt vairāk
no 519 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::1.99186802sec.