Jāņi visbiežāk iegādājas «Volkswagen» un «Audi» markas automašīnas

Visbiežāk Jāņi dod priekšroku vācu autobūves ražojumiem un līzingā iegādājas "Volkswagen" un "Audi" markas automašīnas, kam seko "Toyota" un "BMW" auto. Jāņi ir noslēguši 4 % no šobrīd aktīvajiem auto līzinga līgumiem ar bankas Citadele līzinga kompāniju "Citadele līzings un faktorings".

No "Volkswagen" ražojumiem Jāņi visbiežāk iegādājas "Passat" un "Caravelle", un tikai atsevišķos gad ījumos izvēlas "Volkswagen" klasiku – kādu no "Golf" modeļiem. Savukārt, izvēloties "Audi" markas automašīnas, Jāņi pārliecinoši priekšroku dod "A6" modeļiem, liecina Citadelē noslēgtie līgumi par auto iegādi līzingā. Starp populārākajām līzingā iegādāto auto markām ir arī "Toyota", "BMW" un "Opel" automašīnas.

Pēteris Plaudis, "Citadele līzings un faktorings" valdes priekšsēdētājs: "Redzam, ka Jāņu auto izvēle iet roku rokā ar kopējo statistiku par Latvijas iedzīvotāju izvēli. CSDD statistika liecina, ka populārākās auto markas Latvijā arī ir "Volkswagen " un "Audi". Tāpat Citadeles dati liecina, ka, iegādājoties auto l īzingā, pirkumi ir pārdomāti un atbildīgi, priekšroku dodot praktiskiem auto, savukārt luksus klases auto tiek iegādāti retos gadījumos."

No kādreiz tik populārajiem luksus klases apvidus automašīnām ar Citadeles līzinga finansējumu Jāņi ieg ādājušies tikai vienu "BMW X5" un vienu "Land Rover Range Rover" auto.

"Aicinām autovadītājus arī pirmssvētku brīvdienās un svētku dienās būt atbildīgiem un atcerēties, ka auto braukšana sniedz ne tikai daudzas priekšrocības un pārvietošanās brīvību, bet tā ir arī liela atbildība. Lai patiešām svētki būtu priecīgi, brauksim atbildīgi," aicina Pēteris Plaudis.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu


 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 27.06.2024 - 04.07.2024 airBaltic pop-up lidojumi Liepājas reģiona TIB
Latvijas lidsabiedrība airBaltic paziņo, ka nodrošinās pop-up lidojumus no Rīgas uz Liepāju. | Skatīt vairāk
Agrās rezervēšanas piedāvājumi! Estravel Latvia
Ieplānojiet atvaļinājumu eksotiskā galamērķī - uzsildiet ziemu! | Skatīt vairāk
no 619 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 28.06.2024 - 04.07.2024 Nakšņo kultūras tūrisma glempingos Latvijā Kultūras Tūrisms
Apceļo Latviju un nakšņo sešos moderni aprīkotos glempingos vietējās saimniecībās Ozolniekos, Pierīgā, Alsungā, Amatā, Mazsalacā, Koknesē: www | Skatīt vairāk
Dodies garšu ceļojumā Latgalē Latgale.travel
Rēzeknes un Ludzas Mājas kafejnīcu dienas jau šajā nedēļas nogalē! | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::1.86342692sec.