Pasaulē hipsterīgākās apkaimes

Hipsteri ir ne tikai ekstravagantas personības, bet arī radošas vides veidotāji. Lūk, 10 pasaulē hipsterīgākās vietas, ko noteikti vērts apskatīt un izbaudīt!

Viljamsbērga, Bruklina, Ņujorka

Viljamsbērgai Ņujorkā jau ilgāku laiku pieder reputācija kā vienai no pasaules vishipsterīgākajām apkaimēm. Uz šo vietu noteikti vērts doties ne jau tikai tādēļ, ka šeit jūs varētu baudīt hipsteru sabiedrību, bet arī tādēļ, ka šeit tiek organizētas oficiālas hipsteru tūres pa vietējo apkaimi.

Mailenda, Monreāla, Kanāda

Tieši Mailenda ir vieta, kur hipsterīgā mūzikas grupa Arcade Fire uzsāka savu karjeru. Tā kā, ja esat indie mūzikas cienītājs, tad šī vieta jums obligāti ir jāiekļauj savā ceļojuma sarakstā. Pietam šeit jums būs iespēja satikt arī īstus franču-kanādiešu hipsterus, izbaudīt fantastiskas kafejnīcas, mākslas studijas un vietējās izrādes. 

Santantoni, Barselona, Spānija

Santantoni apkaime vēl joprojām ir tūristu neatklāta pasaule Barselonā. Tā kā, ja esat Barselonā, tad izmantojat šo izdevību un dodieties uz šejieni. Šeit jums izveidosies dabiska saikne ar vietējiem iedzīvotājiem, ko nespēs sniegt tūrisma bukletos norādītās vietas. Dodieties tieši uz Career Parlament ielu un izbaudiet bagātīgus ēdienus un dzērienus no visas sirds vietējos bāros un restorānos.

Kreicberga, Berlīne, Vācija

Kreicbergas apkaime iepriekš bijusi sadalīta trijās daļās starp Berlīnes mūri. Tagad tā ir jauna un dinamiska vieta, kas piepildīta ar jaukām apskates vietām un lētām ēstuvēm.

Bukmena, Portlenda, Oregonas štats ASV

Portlenda ir kļuvusi par sinonīmu vārdam „hipsters”. Ir izveidots pat seriāls, kas balstīts uz stereotipiem par Portlendu. Bukmena Portlendā ir vieta, kur ir vislielākā hipsteru koncentrācija apkārtnē – šeit ir mīlīgas kafejnīcas, jogas nodarbību vietas un šeit dzīvo jauni un labi izglītoti pilsoņi.

District VII, Budapešta

Budapešta neoficiāli ir atzīta par Eiropas hipsteru galvaspilsētu, lai redzētu, kāpēc, šī vieta ir jāredz un jāsajūt pašam. It īpaši ir izceļams District VII – šeit jūs varēsiet atrast graustos esošus bārus kā, piemēram, Hipster Haunt, kā dekorācijās izmantoti hipsterus raksturojošie velosipēdi, senlaicīgas automašīnas un vintage vannas.

Fitcroja, Melburna, Austrālija

Fitcroja, kas agrāk bijusi pamesta un bīstama piepilsēta, pateicoties hipsteru paaudzei ir pārtapusi par māksliniecisku vietu karstajā Austrālijā. Ja esat šeit, tad noteikti apmeklējiet tās sirdi – Brunsvikas ielu, kas pārpildīta ar unikālām vegānu kafejnīcām un bāriem.

Florentina, Telaviva, Izraēla
Ja dodaties uz Telavivu, tad savā ceļojumu somā atstājiet kādu brīvāku vietu fantastiskiem vintage apģērbiem. Tāpat sagatavojieties dejot un ballēties visas nakts garumā, un baudīt debešķīgus ēdienus.

Dalstona, Londona, Anglija

Šī apkaima nesen apsteigusi Londonas līdz šim hipsterīgāko apkaimi Šorediču. Šeit ir pietiekami daudz teātru un dizaina studiju, lai garantētu to, ka arī jūs tiksiet pamanīts. Hipsteri, kas mitinās šeit, spēs pārsteigt ar savu ārējo tēlu un fantāziju. 

Norda, Amsterdama, Nīdelande

Pamesti rūpnieciskie rajoni pievilina hipsterus kā medus bites. Šīs pilsētas rajons ir pārpildīts ar bijušo noliktavu ēkām, kas nu pārvērstas par vietām, uz kurām kafejnīcas un restorāni dodas izbraukumos, kā arī tiek veidoti skrituļošanas parki. 

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu


 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 20.04.2024 - 04.05.2024 Plāno kāzas Bauskas novadā! Bauskas TIC
Iedvesmojies populārākajām laulību slēgšanas vietām Bauskas novadā! | Skatīt vairāk
Pavasara Vidusjūras kruīzi ar Costa Estravel Latvia
Vidusjūras kruīzs ar Costa / no Savonas uz Romu / 6 naktis / aprīlis - maijs / pilna ēdināšana | Skatīt vairāk
no 519 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 23.04.2024 - 05.05.2024 Zudušais un atklātais Bānīša ceļā! Alūksnes TIC
ptuveni 30km velo tūre “Zudušais un atklātais Bānīša ceļā” piemērota gan draugu kompānijām, gan ģimenēm ar bērniem. Apļveida brauciens stars | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.15138698sec.