Meksikā gastronomija izvirzīta par galveno tūrisma veicināšanā

Nacionālā produktivitātes kompānija tieši gastronomiju ir izvirzījusi par vienu no astoņiem stratēģiskajiem sektoriem tūrisma attīstības veicināšanai Meksikā. Kā savā uzrunā kulinārijas industrijas līderiem uzsvēra Meksikas prezidents Enrike Penja Njeto, „kulinārijai ir milzīgs potenciāls”. Tāpat tika uzsvērta nacionālās virtuves nozīmība pozitīvas sociālās vides veidošanā gan vietējā, gan starptautiskā līmenī. 

Gastronomija kā saimnieciskā darbība Meksikā veido vairāk nekā 5,5 miljonus darbavietu. Jāatzīmē, ka UNESCO meksikāņu virtuvi iekļāvuši nemateriālās kultūras mantojuma sarakstā. Tieši gastronomijas industrija ir galvenais ienākuma avots daudzām meksikāņu mājsaimniecībām un piesaista daudz tūristu. Turklāt, gastronomijas nozare Meksikā ir ļoti plaša un daudzveidīga – no maziem lauksaimnieku ēdināšanas pakalpojumu sniedzējiem līdz pat tirgiem, pārtikas veikaliem un restorāniem.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu


 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Jūnija svētdienu branči 11:00 - 14:00 LIDO Atpūtas centrs
Gaidām tevi kopā ar ģimeni un draugiem svētdienās LIDO Atpūtas centra 2. stāva restorānā no plkst. 11.00 līdz 14.00, kur būs gan gardi ēdieni un | Skatīt vairāk
no 17 EUR
Jezupovas (Juzefovas) muižas parks TAKA
Jezupovas (Juzefovas) parks ir veidots 19. gadsimtā holandiešu stilā, mūsdienās ir saglabājusies tikai neliela daļa no muižas parka. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2025 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2025 1st-studio.com

 
Total Timed::2.46730494sec.