Rēzeknē varēs izbaudīt koncertu «Vakarzvaigznes gaismā»

Nedēļu pirms Ziemassvētkiem – 2015. gada 16.decembrī plkst. 18:00 Rēzeknes kultūras namā (Brāļu Skrindu ielā 3) kori "Septiņkalne", "Jutrzenka", "Medicus" un "Ezerzeme" vienosies koncertā "Vakarzvaigznes gaismā", vēlot patiesi sirsnīgus svētkus.

Koncertā uzstāsies Rēzeknes senioru koris "Septiņkalne" (diriģente Iveta Kepule), kas šajā gadā ir  piedalījies gan Latvijas senioru koru festivālos, gan vairākos koncertos un ir ieguvuši jaunus draugus citos novados. Savstarpējā kolektīvu draudzība  iedvesmo un dāvā prieku par kopā būšanu, to koris novēl arī koncerta klausītājiem – svētkos būt kopā ar savām ģimenēm un novērtēt vērtīgāko, kas mums ir!

Rēzeknes poļu sieviešu koris "Jutrzenka" (diriģente Irēna Ivanova) šogad svinēja 15 gadu jubileju un aktīvi koncertēja Latvijā (Rēzeknē, Krāslavā, Daugavpilī, Aglonā, Jūrmalā, Pasienē, Zilupē, Jēkabpilī u.c.), Polijā un Bulgārijā, saņemot atzinīgus novērtējumus par teicamu izpildījumu un viena no kora dalībniecēm Bulgārijā ieguva arī titulu "Mis festivāls". Koris ikvienu aicina ieklausīties dziesmās un ieraudzīt katrā dienā to labo un gaišo brīdi, kas vairo pozitīvo noskaņu!

Rēzeknes sieviešu koris "Medicus" (diriģentes Anda Lipska, Ināra Skrule) decembra sākumā izdeva pirmo kora albumu un konkursā Krakovā ieguva Zelta diplomu un Zelta Eņģeļa statueti, ko prezentēs arī koncertā. Atsaucoties uz E.Virzu, katrā no mums deg kāds lukturītis, kas visu padara gaišu un saprotamu, koris novēl, lai dziesmas apvieno visus kopīgā priekā un lai mūzika palīdz atvērt katram savu iekšējo mirdzumu!

Rēzeknes novada jauktais koris "Ezerzeme" (diriģenti Anda Lipska, Rota Salmiņa, Ēriks Čudars) šogad Starptautisko koru konkursā Maķedonijā ieguva Zelta diplomu un piedalījās daudzos nozīmīgos pasākumos, tostarp, Karaļa Mindauga un Karalienes Martas pieminekļa atklāšanā Aglonā u.c. Gads ir piepildīts ar prieka un gandarījuma sajūtām, koris vēl, lai visiem koncerta apmeklētājiem gaiši, svētsvinīga klusuma un miera pilni Ziemassvētki!

Ieeja koncertā bez maksas.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu


 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 13.04.2024 - 30.04.2024 Gūsti pavasarīgu iedvesmu izstādēs Tukumā Tukuma TIC
Aprīlis uzņem apgriezienus. Mostas daba. Mostas krāsas. Atsprāgst pumpuri, un dzīvība zied. Ļauj iedvesmai ieplūst tevī caur mākslu Tukumā un | Skatīt vairāk
Latvija
Iedvesmojies laivot Bauskas novadā! Bauskas TIC
Ieskaties, kādas ir laivošanas iespējas Bauskas novadā! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 28.04.2024 - 30.04.2024 NBS orķestra DŽEZA DIENA Tukumā Tukuma TIC
30. aprīlī plkst. 19.00 Tukuma pilsētas Kultūras namā Latvijas Nacionālo bruņoto spēku Jūras spēku orķestra “Džeza dienas koncerts”. Ieeja bez | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 17.04.2024 - 01.05.2024 Rīko konferences un seminārus Bauskā! Bauskas TIC
Iepazīsties ar Bauskas novada konferenču un semināra telpu piedāvājumu! | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.56562495sec.