Latvijā notiks Baltijas lielākais alus festivāls «Latviabeerfest»

Alus festivāls "Latviabeerfest", kas šogad jau sesto gadu pēc kārtas norisināsies no 25. Līdz 29. maijam Rīgā, Vērmanes dārzā - par savu oficiālo sadarbības partneri ieguvis "Rixwell Hotels" viesnīcu ķēdi.

Katru gadu ievērojams skaits festivāla apmeklētāju nāk tieši no ārzemēm ar alus festivālu kā tūrisma galamērķi Latvijā. Festivāla laikā zīmols piedāvās tā viesiem ērtu rezervācijas sistēmu "Latviabeerfest" mājaslapā, par īpaši patīkamām cenām. Festivāla orgkomitejas un biedrības "Alus Brālība" vadītājs Andrejs Šikors atzīst: "Šī solās būt ļoti patīkama un uzticama sadarbība. Esam priecīgi, ka varam sadarboties ar tik lielu un prestižu viesnīcu zīmolu un ar tā palīdzību nodrošināt festivāla viesiem augstākās klases pakalpojumus".

"Rixwell Hotels" šobrīd pārstāv 9 viesnīcas Latvijā un Igaunijā, no tām sešas Rīgā - Rixwell Elefant Hotel, Rixwell Old Riga Palace Hotel, Rixwell Gertrude Hotel, Rixwell Terrace Design Hotel, Rixwell Centra Hotel un Rixwell Irina Hotel. Tāpat viesnīcu tīklā ir Rixwell Hotel Bauska un viesnīcas Tallinā - Rixwell Gotthard Hotel un Rixwell Olevi Hotel.

Papildus izmitināšanas pakalpojumiem, "RixwellHotels" saviem klientiem piedāvā arī konferenču telpas, kā arī profesionālu pieeju, kas nodrošinās panākumus visu veida pasākumos. Tāpat, zīmola Beauty&Wellness centri piedāvā dažāda veida masāžas un ķermeņa ietīšanas, sejas kopšanas rituālus, pīlingus un citas efektīvās estētiskās procedūras.

Alus festivāls "Latviabeerfest" šogad notiks jau 6. gadu pēc kārtas - Rīgā, Vērmanes dārzā, no 2016. gada 25. līdz 29. maijam un to rīko biedrība "Alus Brālība".

Rezervācijas un sīkāka informācija par "Rixwell Hotels" tīklu atrodama šeit.

Vairāk informācija par festivālu te.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu


 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
KANDAVAS PILSĒTAS SVĒTKI - KARNEVĀLS Tukuma TIC
No 24. līdz 25. maijam tiekamies Kandavas pilsētas svētkos "Karnevāls Kandavā"! Būs gan pilsētas modināšana, gan svētku gājiens, amatnieku | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 17.04.2024 - 01.05.2024 Rīko konferences un seminārus Bauskā! Bauskas TIC
Iepazīsties ar Bauskas novada konferenču un semināra telpu piedāvājumu! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 25.04.2024 - 04.05.2024 Pavasara stādu tirgus Šlokenbekas muižā Tukuma TIC
4. maijā plkst. 10.00–15.00 Šlokenbekas muižā Stādu, amatnieku un mājražotāju gadatirgus. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 26.04.2024 - 05.05.2024 Putnu draugu skola 2024 Bauskas TIC
Pavadi brīvdienas izglītojošās sarunās par putniem! | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::1.61834598sec.