Latvijas ēdiens.

Apskatām 1 - 40 no 494 vārdam 'Latvijas ēdiens'

Košais Rozā zupas vilciens uzsāk braucienus maršrutā Rīga–Viļņa

No 2025. gada 14. maija līdz 10. augustam ikviens ceļotājs tiek aicināts neparastā piedzīvojumā: maršrutā Rīga–Viļņa–Rīga sāks kursēt īpašs vagons ar košu un vasarīgu dizainu...

Rozā zupas fenomens: Viļņa aicina uz vasaras garšas festivālu

2025. gada 31. maijā Viļņa pārvērtīsies par rozā svētku galvaspilsētu – atgriežas Rozā zupas festivāls! Trešo gadu pēc kārtas Lietuvas galvaspilsēta ar krāšņu pasākumu godinās šaltibarščiai...

Noslēdzies recepšu konkurss «Latvijas 2025. gada ilgtspējīgas ēdienkartes receptes» – apbalvoti uzvarētāji

Vidzemes plānošanas reģions sadarbībā ar biedrību “Pavāru klubs” rīkoja konkursu “Latvijas 2025. gada ilgtspējīgas ēdienkartes receptes”, aicinot profesionāļus veidot ēdienkartes...

Grieķijas sala Krēta no A līdz Z: kas jāzina, pošoties ceļojumā uz šo salu

Grieķijas lielākā sala Krēta ir patiesi aizraujošs un unikāls ceļojumu galamērķis, ko ir vērts kaut reizi piedzīvot klātienē. Vidusjūras visaptverošais miers un vietējo iedzīvotāju sirsnīgums...

Dobele aicina ciemos uz Lieldienu svinībām

Dobeles pilsētas Kultūras nams aicina gan lielus, gan mazus uz Lieldienu pasākumu Pļavas ielas terasē 2025. gada 20. aprīlī no plkst. 11.00 līdz plkst. 14.00...

Nigērija. Par un pret. 10 atziņas pēc ceļojuma

Kas veido priekšstatu par Āfriku? Sliktas ziņas, dokumentālās filmas par maziem bērniem, kam no bada uzpūtušies vēderiņi, skolu trūkum un medicīnas neesamību. Ceļojums uz Lagosu lauza visus stereotipus...

Inese Lukaševska iegūst Kannu festivāla Grand Prix, pārrakstot Latvijas sasniegumu vēsturi

Producente Ineses Lukaševska un tās vadītā aģentūra Luka triumfējusi prestižajā Kannu festivālā Heavent Awards, iegūstot konkursa Grand Prix, kā arī zeltu kategorijā B2B...

Tiek veidots jauns Camino Latvia ceļa atzarojums Vidzemes jūras piekrastē

2025. gada 15.martā Latvijas Sv. Jēkaba ceļa asociācija organizēja pirmo izpētes pārgājienu, lai izveidotu jaunu Camino Latvia ceļa atzarojumu Limbažu novadā...

Restorānā «LeDome» jauns šefpavārs

“Ar prieku paziņojam, ka Šefpavārs Jānis Zvirbulis ir pievienojies “LeDome Restaurant”! Viņa pieredze un meistarība “haute cuisine” jomā...

Pirmais nacionālais picas cepšanas konkurss Latvijā un pirmais Baltijas GoBurger izaicinājums

Laikā no 25.-27. februārim Rīgā, Starptautiskajā izstāžu centrā Ķīpsalā, norisināsies pārtikas un delikatešu eksperta Reaton Food organizētais Baltijas mēroga notikums – Profesionāļu dienas...

Taizemes Tūrisma Pārvalde kopā ar «Stockmann Rīga» aicina izbaudīt Taizemes garšu

Janvāra nogalē un februāra sākumā universālveikalā “Stockmann” noritēs Taizemes virtuves meistarklases, kuras bez maksas apmeklēt iespējams ikvienam...

Aptauja. Cik esam gatavi tērēt par pusdienu piedāvājumu sabiedriskajā ēdināšanā?

Tikai 21 % Latvijas iedzīvotāju par pusdienu piedāvājumu sabiedriskajā ēdināšanā būtu gatavi tērēt vairāk par 5 EUR, secināts LIDO pasūtītajā aptaujā...

Travelnews iepazīst Nigēriju: Dzīve bez elektrības un augstās cenas

Iepazīt valsti, novērtēt tās tūrisma potenciālu un saprast, kuriem Latvijas ceļotājiem šis ir piemērots galamērķis...

Bergamo - vārti uz Itālijas labākajiem slēpošanas kūrortiem un kultūru

Ziemeļitālijas pilsēta Bergamo ir lielisks ceļojumu galamērķis gan vasarā, gan ziemā, taču tieši ziema to pārvēršas par sniegotu pasaku valstību, kurā katra bruģakmens iela un kalnu panorāma...

Jauna restorāna «3 Sezonas» atvēršana Vecrīgā

2024.gada nogalē, pašā Rīgas sirdī – Vecrīgā, tika atvērts jauns restorāns "3 Sezonas". Restorāna vadību uzņemas atzītais šefpavārs Ingmārs Ladigs

Aivars Mackevičs: Atziņas par nedēļas atpūtu Turcijas viesnīcā «Ali Bey Club Park Manavgat» 2024. gada oktobrī sadarbībā ar «Coral Travel Latvia»

2024. gada oktobra beigās (21.10.-28.10.2024) sadarbībā ar starptautisko tūroperatoru «Coral Travel Latvia» un Turcijas viesnīcu «Ali Bey Club Park Manavgat»...

Gada nogales tikšanās jautrākas padara kopīga picu gatavošana

Picu gatavošana mājās ir divi vienā  – radošums un pilni vēderi, turklāt picas cepšanās krāsnī piepilda māju ar omulīgu siltumu un gardu smaržu...

Ļauties rudens garšu modei Valmieras novada Restorānu nedēļā

No 18. novembra līdz 1. decembrim pieredzi rudens garšu modi Valmieras novada restorānos un kafejnīcās! Tāpat kā katrai gadalaiku...

Eksotiskā Āfrikas valsts Gambija - ar ko tā sagaida ceļotājus. Ir jābaidās vai var baudīt bez raizēm.

Gambija ir Āfrikas mazākā valsts, kas, pateicoties tās draudzīgajiem iedzīvotājiem, iemantojusi titulu “Āfrikas smaidīgais krasts”...

airBaltic piedāvā jaunu Biznesa klases ēdienkarti ziemas sezonai

Latvijas lidsabiedrība airBaltic ievieš jaunu Biznesa klases ēdienkarti ziemas sezonai, kas radīta no svaigiem vietējiem produktiem...

Pavāru māja Līgatnē: Tapusi unikāla grāmata - Vēstures liecība un pavārniecības cildinājums

“Tā ir dāvana mums un dāvana Latvijai,” par tikko no tipogrāfijas iznākušo grāmatu pauž “Pavāru māja Līgatnē” saimnieks Ēriks Dreibants...

Cēsu novads ielūdz uz Restorānu nedēļu «Bērnības garšas»

No 2024. gada 8. līdz 18. novembrim Cēsu novads aicina piedzīvot īpašu gastronomisko ceļojumu Restorānu nedēļā “Bērnības garšas”...

Latvijas un Igaunijas picērijas ielaužas Eiropas TOP50

Pica ir itāļu nacionālais ēdiens un, protams, labākās picas var nobaudīt tieši tur. Bet kur Eiropā var nobaudīt labākās picas ārpus Itālijas...

Biķerniekos nedēļas nogalē noskaidroti jaunie Baltijas, Latvijas un NEZ Drifta čempioni

Drifta disciplīna oficiāli noslēdza 2024. gada sezonu nedēļas nogalē, Biķernieku sporta kompleksā, kur norisinājās Ziemeļeiropas Zonas drifta čempionāta fināls...

Vienkoču parkā notiks gadskārtējā Uguns nakts

2024. gada 5.oktobrī no plkst. 18:30 Vienkoču parkā notiks gadskārtējā Uguns Nakts. Gaismas un noskaņu vakars, lai vienu īso rudens dienu padarītu ilgāk gaišu...

Recepte: Francis Gustavs Lācis meistaro olimpieša cienīgu burgeru

Latvijas 3x3 basketbola izlases spēlētājs, olimpietis Francis Gustavs Lācis kopā ar Rimi Gardēdi, šefpavāru Normundu Baranovski atklāj, ko pirms basīša...

Jubilejas 15.Vislatvijas nūjošanas festivālam Ventspilī jauna trase

“Nāc pulkā!” 15.jubilejas reizē aicinām visus nūjotājus tikties Ventspilī, kad 2024. gada 14.septembrī plkst. 11:00 jaunajā trasē tiks dots starts...

Valmieras novads aicina uz astotajiem Tomātu svētkiem Brenguļos

Vasaras izskaņā, 2024. gada 31. augustā, Brenguļos jau astoto gadu norisināsies Tomātu svētki, turpinot tradīciju pulcēt selekcionārus, tomātu audzēšanas...

25. augusts vēsturē: Atzīmē banānu splita dienu

Tradicionālajam desertam – banānu splitam – ASV ir sava svinamdiena, un tas ir 25. augusts...

No saules apdegumiem līdz sirdsdarbības traucējumiem: veselības likstu lielās izmaksas ceļojumos uz Turciju

Turpinoties atvaļinājumu sezonai, daudzi Latvijas iedzīvotāji plāno atpūtas braucienus, un viens no vasarā pieprasītākajiem ceļojumu galamērķiem ir Turcija...

Tukums aicina uz velo piedzīvojumiem, Kandava uz gardēžu un gaisa balonu festivālu

Tukuma pilsēta no 9. līdz 11. augustam kļūs par riteņbraukšanas epicentru, jo šeit norisināsies "Gravel Weekend" riteņbraukšanas festivāls, bet Tukuma...

Melnkalne no A līdz Z: kas jāzina, pošoties ceļojumā uz šo valsti

Balkānu centrā esošā Melnkalne ir nedudz apslēpts dārgakmens, kas gaida izpēti. Ar savu satriecošo Adrijas jūras piekrasti, varenajiem kalniem un...

Vēja un lietus radīto postījumu dēļ saņemti apmēram 1300 izsaukumi

2024. gada 29. jūlijā Latvijas centrālajā daļā turpinājās postošā vēja un lietus radīto postījumu novēršanas darbi...

Grieķijas sala Korfu no A līdz Z: kas jāzina, pošoties ceļojumā uz šo salu

Korfu, viena no gleznainākajām Grieķijas salām, ir īsts dārgums ceļotājiem, kas lūkojas pēc dabas skaistuma, vēsturiskām apskates vietām...

21. jūlijs pasaulē: Tiek atzīmēta neveselīgā ēdiena jeb «junk food» diena

Lai arī pasaulē arvien vairāk attīstās veselīga dzīvesveida piekopšana, dažādas veselīgas diētas un trendi, ik pa laikam taču prasās arī kas neveselīgāks…

Rīgas centrā atvērta līdz šim nebijusi koncepta kebabnīca - «Kebab Factory Food Court»

Rīgā atklāts jaunais un inovatīvais “Kebab Factory Food Court”. Tērbatas ielā 40, aizņemot 660 kvadrātmetrus trīs stāvos...

13. un 14.jūlijā baudi Mājas kafejnīcu piedāvājumu Gulbenes novadā

Šīsvasaras garšīgākais notikums Gulbenes novadā - Mājas kafejnīcu dienas - norisināsies 13. un 14.jūlijā, aicinot ikvienu ļauties burvīgam...

Smiltene aicina uz vasaras vakaru svinībām

Šovasar no 15. līdz 21. jūlijam pulcēsimies kopā, lai Smiltenē svinētu “Vasaras vakarus Smiltenē”...

Latvijas dabas tūrisma piedāvājums pārsteidz britu tūroperatorus

Jūnija sākumā četru dienu iepazīšanās braucienā Latvijā ieradās septiņi tūroperatori no Apvienotās Karalistes ar mērķi iepazīt Latvijas dabas tūrisma piedāvājumu un izvērtēt...

Kipra no A līdz Z: kas jāzina, pošoties ceļojumā uz šo salu

Vidusjūras saulainā sala Kipra lutina savus viesus ar aktivitāšu iespēju daudzveidību un brīnišķīgu dabu. Šeit pasaules vēstures cienītāji var baudīt...

Uz priekšu

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2025 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2025 1st-studio.com

 
Total Timed::6.20118213sec.