pagatavošana.

Apskatām 1 - 40 no 672 vārdam 'pagatavošana'

Jāņu mielasta starta komplekts: iesaka Mārtiņš Sirmais

Par gaumi nestrīdas, un svētkos katrs ceļ galdā to, kas garšo vislabāk, tomēr ir daži produkti, bez kuriem kārtīga Jāņu svinēšana nav iedomājama...

Trīs valstis, kur ceļojums kļūst par piedzīvojumu dvēselei

Ceļošana ir viena no vērtīgākajām un burvīgākajām dzīves pieredzēm - tā dāvā ilgi kāroto atpūtu no ierastā, ļauj iepazīt pasaules daudzveidību un krāšņumu...

Rīgas Centrāltirgū notiks Lietuvas amatnieku un kulinārijas mantojuma tirgus

No 2025. gada 13. līdz 15. jūnijam Rīgas Centrāltirgū, Benjamiņas laukumā pie Gaļas paviljona valdīs īpaša gaisotne – trīs dienu garumā norisināsies...

Līgo svētki Balvu novadā | 2025

Gada skanīgākie un lustīgākie svētki jau pavisam drīz! Nepalaid garām iespēju iesaistīties Līgo svētku aktivitātēs Balvu novadā – tur, kur skan dziesmas, deg ugunskuri un...

15. maijs vēsturē: ASV atver pirmo McDonalds restorānu

Mūsdienu ātrās ēdināšanas ķēdes "McDonalds" pirmais restorāns savas durvis vēra jau...

13. maijs vēsturē: Pasaulē atzīmē kokteiļu dienu

13. maijs ir pasaules kokteiļu diena, kas iezīmē pirmo reizi, kad 1806. gada 13. maijā minēts...

Jelgavā atvērta jauna naktsmītne «Rikap Co-living Spaces»

“Viesnīca "Rikap Co-living Spaces" - tikko renovētā ēka apvieno mūsdienīgumu ar funkcionalitāti, radot mājīgu un pieejamu vidi viesiem ar dažādām vajadzībām...

Šefpavāra ieteikumi stiprāko Lieldienu olu novārīšanai un pēc svētkiem pāri palikušo olu pagatavošanai

Lieldienas bez olām, visticamāk, nav iespējamas, bet, ja tās plānots vārīt lielā daudzumā, tad tikpat neiespējami būs visas šīs olas apēst. Protams, ja zaudēsi visās olu kaujās...

16. aprīlis vēsturē: Benedikta olas cienītāju diena

Bagātīga, krēmīga Holandes siera mērce, sāļš un garšīgs šķiņķis, nevainojami izcepta...

Daudzpusīgā Turcija: kas sagaida ārpus tās kūrortiem

Pieredzējuši ceļotāji piekritīs, ka tie, kuriem Turcija asociējas tikai ar frāzi "viss iekļauts", ir atklājuši tikai nelielu daļu no šīs valsts. Šis populārais brīvdienu galamērķis patiešām...

7. marts vēsturē: Mārupes restorāns «Hercogs» svin dzimšanas dienu

2015. gada 7. martā saviem viesiem durvis vēra jaunais ģimenes restorāns “Hercogs” Mārupē, Vītiņu ielā 4...

Pirmais nacionālais picas cepšanas konkurss Latvijā un pirmais Baltijas GoBurger izaicinājums

Laikā no 25.-27. februārim Rīgā, Starptautiskajā izstāžu centrā Ķīpsalā, norisināsies pārtikas un delikatešu eksperta Reaton Food organizētais Baltijas mēroga notikums – Profesionāļu dienas...

Konkursā «MONIN Junior Cup 2025» uzvar jaunieši no Latvijas reģionu profesionālās izglītības iestādēm

Aizvadīts ikgadējais bezalkoholisko kokteiļu konkurss "MONIN Junior Cup 2025", kurā piedalījās 17 dalībnieki no 8 Latvijas profesionālās izglītības iestādēm...

«Aglonas maizes veistūklis» – astotais Latvijas produkts ES aizsargāto ģeogrāfisko norāžu reģistrā

Vēl viens īpašais Latvijas produkts – “Aglonas maizes veistūklis” – iekļauts Aizsargātu ģeogrāfiskās izcelsmes norāžu reģistrā...

Latvijas pavāru komanda prestižajā «Bocuse d’Or» konkursā ierindojas 14. vietā

Francijas pilsētā Lionā 2025. gada 27. janvārī noslēdzās prestižais pavāru konkursa “Bocuse d’Or” lielais fināls. Latvijas pavāru komandai šis bija pirmais fināls...

Ziemeļlatgalē jauna naktsmītne un atpūtas piedāvājums - viesu nams «Gariesili»

Vai esi noguris no pilsētas trokšņa un steigas? Mums ir tieši tas, ko meklē. ”Gariesili” ir tava oāze! Te atradīsi mieru un iespēju atgriezties pie dabas...

18. janvāris vēsturē: Svin Pekinas pīles dienu

Pekinas pīle ir viens no Ķīnas nacionālajiem ēdieniem, kuri ciena ne tikai tā dzimtenē...

Aivars Mackevičs: atziņas un fakti par ceļojumu uz Portugāles salu Madeira

Aivars Mackevičs: atziņas un fakti par ceļojumu uz Portugāles salu Madeira...

Silto dzērienu sezona ir klāt: Vai tējas var būt par daudz?

Aromātiskā un siltā tēja ir viens no iecienītākajiem dzērieniem pasaulē, un ne velti – tā lieti noder kā mundrumam, tā siltumam, turklāt, pateicoties tējas sastāvā atrodamajām...

Aptauja atklāj vai un kādus cepešus liksim uz svētku galda

“Ķekava foods” veiktā aptauja* liecina, ka cāļa gaļas cepeti šogad uz svētku galda cels 26% Latvijas iedzīvotāju, kas ir par 4% vairāk nekā pērn...

Aivars Mackevičs: Atziņas par nedēļas atpūtu Turcijas viesnīcā «Ali Bey Club Park Manavgat» 2024. gada oktobrī sadarbībā ar «Coral Travel Latvia»

2024. gada oktobra beigās (21.10.-28.10.2024) sadarbībā ar starptautisko tūroperatoru «Coral Travel Latvia» un Turcijas viesnīcu «Ali Bey Club Park Manavgat»...

12. decembris vēsturē: pasaule atzīmē piparkūku mājiņu dienu

Par neatņemamu Ziemassvētku laika vēstnesi kļuvušas piparkūkas, kuras nesteidzīgi kopā ar...

7. decembris vēsturē: Pasaulē atzīmē cukurvates dienu

Cukurvate pazīstama jau gadsimtiem ilgi un bijusi ļoti eksluzīvs našķis...

Ļauties rudens garšu modei Valmieras novada Restorānu nedēļā

No 18. novembra līdz 1. decembrim pieredzi rudens garšu modi Valmieras novada restorānos un kafejnīcās! Tāpat kā katrai gadalaiku...

23. novembris vēsturē: Nacionālā espresso diena

Šodien Amerikas Savienotajās Valstīs atzīmē nacionālo espresso dienu. Vārds Espresso ir cēlies no Itālijas. Tas nozīmē “ātri laikā”. Pirms espresso kafijas...

Pavāru māja Līgatnē: Tapusi unikāla grāmata - Vēstures liecība un pavārniecības cildinājums

“Tā ir dāvana mums un dāvana Latvijai,” par tikko no tipogrāfijas iznākušo grāmatu pauž “Pavāru māja Līgatnē” saimnieks Ēriks Dreibants...

Noskaidrots konkursa “Siguldas novada Karaliskais burgers 2024” uzvarētājs

Noslēdzies konkurss “Siguldas novada Karaliskais burgers 2024”, kurā vietējās kafejnīcas un restorāni sacentās par karaliskākā burgera titulu...

«Baltic Restaurants» aicina baudīt Latvijas ēdienus tematiskajā nedēļā – «Mūsu Latvijas garšas 2024»

Latvijas lielākais vietējais ēdinātājs “Baltic Restaurants” no šī gada 11. līdz 15. novembrim organizē īpašu tematisko nedēļu "Mūsu Latvijas garšas 2024"...

Konjaka ceļvedis - ieguve, pagatavošana un veidi

Konjaks, brendija veids, bieži tiek asociējās greznību, izsmalcinātību un meistarību. Pazīstams ar savu bagāto vēsturi un sarežģīto garšas profilu, konjaks gadsimtiem tiek baudīts...

Izgaršojam punša pagatavošanas procesu Madeiras zvejnieku ciema Kamara di Lobuša bārā - Foto

20 bildes. Izgaršojam punša pagatavošanas procesu Madeiras zvejnieku ciema Kamara di Lobuša bārā...

Paziņots rudens Liepājas restorānu nedēļas norises laiks

Rudens sezonas Liepājas restorānu nedēļa norisināsies desmit dienas, aptverot divas nedēļas nogales...

Milzu oga varenam mielastam – gardais un daudzveidīgais ķirbis

Ķirbis ar riekstu garšu, ķirbis cepšanai, spageti ķirbis, muskata ķirbis, dekoratīvais ķirbis – šie un citi ķirbju šķirņu nosaukumi jau saka priekšā, cik...

Nils Ģēvele – pirmais Latvijas šefpavārs, kurš iekļūst pasaules prestižākā pavāru konkursa Bocuse dOr finālā

Restorāna “Ferma” šefpavārs Nils Ģēvele ir pirmais Latvijā, kurš iekļuvis pasaulē prestižākā kulinārijas konkursa Bocuse d’Or finālā, izvirzot mūsu valsti starptautiskās kulinārijas elites priekšgalā...

Kā izmantot ābolus? Trīs izcilas ābolu un cepumu desertu receptes gardam mācību gada sākumam

Jaunais mācību gads, līdzīgi kā rudens noskaņas, jau ir teju klāt, un tas nozīmē, ka ir laiks svinēt un galdā celt sezonas pieprasītāko kārumu – ābolu...

18. augusts vēsturē: ASV un citur pasaulē atzīmē fahita dienu

ASV robežojas ar Meksku, un štatos uz dzīvi apmetušiies iespaidīgs skaits meksikāņu, tādēļnav brīnums, ka viena dienagadā ir veltīta slavenajam meksikāņu ēdienam fahita...

Valmieras novada tūrisma piedāvājums Burtnieka ezera svētkos

2024. gada 10. augustā aicinām uz Burtniekiem, kur norisināsies tradicionālie Burtnieka ezera svētki. Arī šovasar prieku, smieklus un...

Melnkalne no A līdz Z: kas jāzina, pošoties ceļojumā uz šo valsti

Balkānu centrā esošā Melnkalne ir nedudz apslēpts dārgakmens, kas gaida izpēti. Ar savu satriecošo Adrijas jūras piekrasti, varenajiem kalniem un...

Zaubē pulcēsies savvaļas kulinārajā festivālā

2024. gada 7. septembrī no plkst. 11:00 Zaubes savvaļas kulinārais festivāls jau astoto reizi pulcēs apmeklētājus Zaubes muižas parkā...

Mājas kafejnīcu dienas Salaspils un Ropažu novados 2024

Turpinot jau pirms 3 gadiem uzsākto ieceri būt par daļu no gada garšīgākās vietējā tūrisma veicināšanas iniciatīvas, arī šogad vasaras izskaņā...

Ar uzkodu pret izsalkumu: kā remdēt apetīti veselīgi?

Vasaras periodā, kad populāra kļūst aktīvā atpūta, ir īpaši svarīgi sabalansēt uzturu un uzņemt ne tikai svaigos zaļumus un dārza veltes...

Uz priekšu

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2025 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2025 1st-studio.com

 
Total Timed::3.24822092sec.