zupa.

Apskatām 1 - 40 no 906 vārdam 'zupa'

5 padomi Lieldienām bez izšķērdības

Gaisā virmo pavasara svaigums, un cilvēki sāk gatavoties Lieldienām. Taču plānojot svētku svinības, viegli ir aizrauties ar pirkumiem un sarūpēt vairāk nekā patiesībā nepieciešams...

Daudzpusīgā Turcija: kas sagaida ārpus tās kūrortiem

Pieredzējuši ceļotāji piekritīs, ka tie, kuriem Turcija asociējas tikai ar frāzi "viss iekļauts", ir atklājuši tikai nelielu daļu no šīs valsts. Šis populārais brīvdienu galamērķis patiešām...

Gavēņa laika recepte: biešu zupa ar ķimeņu krējumu

Gavēnis turpinās, tāpēc šodien atkal piedāvājam vienu ēdienu jūsu gavēņa ēdienkartes dažādībai. Pateicoties...

Saule, kultūra un jūra: kāpēc Malaga ir ideāls atpūtas galamērķis

Spānija vienmēr ir vilinājusi ceļotājus ar savu maģisko šarmu - krāšņs kultūras mantojums, pasakaini garda virtuve un apburošs dabas skaistums. Viena no pilsētām...

Autopakomāti, infodroni, slepenie galamērķi un zupas diēta: Tā jokoja tūrisma un transporta nozare 1. aprīlī

Mūsdienās ir veselīgi arī pajokot, un kad vēl, ja ne 1. aprīlī! Travelnews.lv apkopojis asprātīgākos jokus no tūrisma un transporta nozares pārstāvjiem...

Tukuma TIC: Pārgājiens piekrastē

visittukums.lv/lv/Pasakumi/4/4933

10 ikoniski Ēģiptes ēdieni, ko noteikti jānogaršo

Laikā, kad Latvijā vēl gaidām vasaru, daudzi nepacietīgi dodas vasaras meklējumos uz latviešu sirsnīgi iemīļoto Ēģipti, kas prot lutināt ar patiesi izcilu atpūtu, brīnišķīgām apskates vietām un...

Jēkabpils novads: Sagaidi pavasari unikālā pārgājienā Asarē

Asare, Jēkabpils novadā,  kļūs par īstu piedzīvojumu galamērķi, kas ikvienu aicina doties dabā un izbaudīt ne tikai skaistas ainavas, bet arī aizraujošus izaicinājumus...

Piesakies ikgadējam Laivu braucienam pa Mazās Juglas upi

Ogres novada Kultūras un tūrisma pārvalde aicina aktīvās atpūtas cienītājus piedalīties aizraujošā piedzīvojumā - Laivu braucienā ar kanoe laivām pa gleznaino Mazās Juglas upi...

Pavasara saulgriežos uz Jaunklidža pusi Valmieras novadā

Turpinot iesākto tradīciju ar pārgājienu atzīmēt zināmākus un mazāk zināmus senlatviešu svētkus, kuros satiekas dabas un cilvēka dzīves ritējums un vērtības, 23. martā aicinām doties...

Vēl ir iespēja izbaudīt: Marts – Latgales garšu mēnesis

Latgales garšas ir tikpat dažādas, cik daudzveidīgs ir viss Latgales reģions. Sagaidot pavasara tuvošanos, martā visā Latgalē 40 dažādi uzņēmēji gaidīs ciemos...

Pavasara saulgriežu un Lieldienu svinības Valmieras novadā

No pūpoliem un pumpuriem spraucas saules stari, izritinās istabā uz grīdas, kur mīļām ķepām izstiepties, uzdāvina pavasara smaržas, uzgriež skaļāk putnu dziesmas, lēkā kopā ar sauleszaķīšiem...

Pievienojies pārgājienu seriālam «IzPēdo Dienvidkurzemi» Dunalkā

Dienvidkurzemes novada Tūrisma centrs aicina visus aktīvās atpūtas cienītājus piedalīties šī gada trešajā pārgājienu seriāla "IzPēdo Dienvidkurzemi" posmā...

Nepalaid garām: Marts – Latgales garšu mēnesis

Latgales garšas ir tikpat dažādas, cik daudzveidīgs ir viss Latgales reģions. Sagaidot pavasara tuvošanos, martā visā Latgalē 40 dažādi uzņēmēji gaidīs ciemos ar īpaši sagatavotiem labumiem...

Trīs Vidusjūras virtuves aromātiskākās garšvielas – rozmarīns, timiāns un raudene

Vidusjūras virtuve Latvijā ir iecienīta un tādas garšvielas kā rozmarīns, timiāns un raudene padara izcilu gandrīz katru ēdienu, sniedzot iespēju katram virtuvē sajusties kā šefpavāram...

Marts – Latgales garšu mēnesis. Daugavpils piedāvājums

Pavasaris tuvojas, un Daugavpils sāk mosties jaunām garšām! Ar katru dienu saule sildīs vairāk, ielas piepildīsies ar dzīvību, un arī mēs būsim gatavi jaunām emocijām...

Poļu imigrantu dēls, kurš ceļo kopā ar slavenībām viņu «mājas garšas» meklējumos

Doties ceļojumā, lai nogaršotu savu senču zemes autentiskos ēdienus, kas nereti meklējami pat otrā pasaules malā – tās īsts ir piedzīvojums, kas ļauj slavenībām...

Atklājiet Smiltenes novadu 2025. gadā!

Iepazīstieties ar vietējām tradīcijām, piedalieties aizraujošos pasākumos un izbaudiet ne tikai dabu, bet arī dzīvotspējīgās pilsētas un ciemus, kas...

Vēl 100 dienas: Viļņa gatavojas vērienīgajam aukstās biešu zupas festivālam

Pašā pavasara izskaņā, 2025. gada 31. maijā, Viļņā jau trešo reizi norisināsies Rozā zupas festivāls, godinot vienu no ikoniskākajiem Lietuvas ēdieniem – šaltibarščiai, latviešiem labi zināmo aukstās biešu zupas lietuviešu radinieci...

Zināms, ko visvairāk ēd LIDO klienti. Un tie nav kartupeļu salmiņi!

Trīs mēnešu laikā par LIDO lojalitātes programmas dalībniekiem kļuvuši 35 000 klientu. Regulāri to izmanto teju 20 000 dalībnieku, kuri kopumā uzkrājuši 55 974 eiro....

Arī lieliem ceļotājiem reizēm vajag īstu restartu!

Pēc veselības uzlabošanas “Jaunķemeros” atgriezos mājās apņēmības pilna – nu gan pirkšu dažādu krāsu dārzeņus, burkānus un bietes, tvaicēšu, vārīšu un salātus turpmāk ēdīšu tikai ar olīveļļu...

Šefpavārs Māris Jansons atklāj jauna koncepta veikalu un dalās ar savu īpašo biezpiena plācenīšu recepti

Pirmdien, 2025. gada 27. janvārī, Latvijā iemīļotais šefpavārs un Michelin gida ieteiktā restorāna “KEST” līdzīpašnieks Māris Jansons jauna koncepta veikalu “KEST AT HOME”...

Taizemes Tūrisma Pārvalde kopā ar «Stockmann Rīga» aicina izbaudīt Taizemes garšu

Janvāra nogalē un februāra sākumā universālveikalā “Stockmann” noritēs Taizemes virtuves meistarklases, kuras bez maksas apmeklēt iespējams ikvienam...

Aktīvā tūrisma pasākumu cikls «105km Smiltenē»

Smiltenes novada Tūrisma informācijas centrs 2025. gadā katru mēnesi Smiltenes 105. jubilejai par godu pasniegs kādu saldo ēdienu – aktīvā tūrisma pasākumu...

Aptauja. Cik esam gatavi tērēt par pusdienu piedāvājumu sabiedriskajā ēdināšanā?

Tikai 21 % Latvijas iedzīvotāju par pusdienu piedāvājumu sabiedriskajā ēdināšanā būtu gatavi tērēt vairāk par 5 EUR, secināts LIDO pasūtītajā aptaujā...

Travelnews iepazīst Nigēriju: Dzīve bez elektrības un augstās cenas

Iepazīt valsti, novērtēt tās tūrisma potenciālu un saprast, kuriem Latvijas ceļotājiem šis ir piemērots galamērķis...

Idejas ziemas brīvdienām Rēzeknē

Ziemas atpūta Rēzeknē ir ne tikai aktīva, bet arī relaksējoša pieredze, kas ļauj izbaudīt Latgales dabu un kultūru vienuviet...

No tuksneša līdz sērfošanai: 5 kontrastu piepildīti ceļojumu galamērķi ziemā

Atnākot rudenim, kaislīgākie vasaras mīļi sāk lūkoties pēc saulainiem un siltiem ceļojumu galamērķiem, kur kaut uz mirkli aizmirst...

Kam jābūt ledusskapī 1. gada dienā? Špikeris no pērnā gada 1. janvāra top pirkumiem

Neatkarīgi no tā, kā vēlaties iesākt gada pirmo dienu, mēs esam apkopojuši pieprasītākās preces no aizvadītā gada Jaungada dienas...

Gardēžu ceļvedis caur Lietuvas un Zviedrijas virtuvēm un apskates vietām

Šefpavārs un satura veidotājs Gatis Lauva (@gatis.lauva) devās neaizmirstamā ceļojumā uz Zviedriju, pa ceļam uz prāmja ostu apciemojot arī Lietuvu...

Uzzini, kādus Ziemassvētku ēdienus galdā ceļ citās valstīs

Šajos svētkos visai ģimenei pieņemts sēsties pie bagātīga svētku galda, līdz ar to daudziem rodas jautājums – ko gan celt galdā, ja...

Lietuvā Ziemassvētkus sagaida ar 12 dažādiem ēdieniem

Pirms Ziemassvētkiem lietuvieši cenšas iztīrīt visas mājās kaktus. Mājā un apkārt mājai ir jābūt perfekti tīram...

Karosta aicina: Pārgājiens pa Brīvības taku 17.novembrī

Karostas glābšanas biedrība aicina doties gida vadītā pārgājienā pa Brīvības taku 10. un 17. novembrī. Brīvības takas pārgājiens jau kļuvis par mūsu Valsts svētku laika tradīciju Karostā...

16. novembrī aicina uz ekskursiju «Latvijas garša Jelgavā»

Patriotu mēneša ietvaros 2024. gada 16. novembrī pulksten 10.30 Jelgavas reģionālais tūrisma centrs (JRTC) aicina uz ekskursiju ar autobusu “Latvijas garša Jelgavā”...

Ventspils aicina uz Mārtiņdienas svētkiem

Ventspilī no 2024. gada 9. līdz 10. novembrim tiks svinēta Mārtiņdiena ar pasākumiem, kas radīs svētku sajūtu visai ģimenei...

Speciālistu padomi tiem, kam aukstā laikā pieaug apetīte un kāre pēc našķiem

Ziemai tuvojoties, bieži vien mainās arī mūsu ēdienkarte – vairāk gribas treknākus un barojošākus ēdienus. Kāpēc tā un vai tas ir normāli?

Pierīga piedāvā: Apgūstam zelta rudeni

Rudens kā jau rudens atnāk katru gadu! Izmēģini, kā tas ir šogad paskatīties uz to citā leņķī   Ja ne no putna lidojuma, tad no jebkura cita punkta...

Recepte: olimpiete Līna Mūze-Sirmā gatavo zupu no Latvijas lielākās ogas

Rudens ir īstais laiks, kad galdā celt Latvijas dabas veltes – gardas, smaržīgas, pilnas zemes spēka. Un kam gan tas vēl vairāk vajadzīgs nekā mūsu sportistiem...

11. oktobris vēsturē: Stokholmā atklāj pasaulē pirmo brīvdabas muzeju

Muzeju izveidoja un dibināja Arturs Hazēliuss, ar mērķi parādīt arvien industriālākai un...

10. oktobris vēsturē: Pasaules putras diena

Katru gadu 10. oktobris ir diena, kad visu dienu var ēst putru. Daudziem cilvēkiem tā ir...

Uz priekšu

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2025 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2025 1st-studio.com

 
Total Timed::3.91158009sec.