dārzenis.

Apskatām 1 - 27 no 27 vārdam 'dārzenis'

Talsu novads: Zvejnieku ielas tirdziņš Mērsragā

2023.gada 14. oktobrī plkst. 9.00-13.00 Mērsragā Zvejnieku ielā notiks jau tradicionālais rudens ražas tirdziņš. Apmeklētāji varēs ne tikai nobaudīt

28. jūlijs : Eiropā pirmo reizi ievesti kartupeļi

Kartupelis noteikti ir teju katra latvieša iemīļotākais dārzenis. Pastāv tik daudz un dažādi veidi, kā to pagatavot, ka...

Ar Latvijā sublimētām dabas veltēm startēs pasaules superēdienu tirgū

Smiltenes uzņēmums SIA "Lāča Oga" roku rokā ar Latvijas Lauksaimniecības universitātes pārtikas tehnoloģijas zinātniekiem ir izstrādājis 20 jaunus produktus...

Uztura speciāliste Lizete Puga: Pavasarī īpaša uzmanība jāpievērš svaigiem zaļumiem

Pēc garās ziemas mūsu vitamīnu un enerģijas krājumi bieži vien ir izsīkuši, tāpēc īpaša uzmanība būtu jāpievērš produktiem, kas nodrošina...

Valmierā Garšaugu dārzā būs izstāde «Kartupelis»

No 15. līdz 18. septembrim no plkst. 9.00 līdz 17.00 Valmieras muzeja Garšaugu dārzā būs skatāma dārzeņu izstāde “Kartupelis”...

Kabaču laiks ir klāt! Kā tos veselīgi un garšīgi pagatavot?

Aizvien lielāku popularitāti gardēžu vidū iemanto kabaču ēdieni, īpaši šobrīd – kabaču sezonas pilnbriedā. Tādēļ, domājot par veselīgām...

Padomi, kā pareizi uzglabāt produktus ledusskapī un novērst pārtikas zudumus

Daudzas mājsaimniecības uzglabā pārtiku nepareizi, kā rezultātā nākas to izšķērdēt – produkti sabojājas vai tos ir jāizmet, jo derīguma termiņš ir beidzies...

Ziemassvētki bez stresa – septiņi padomi un recepte

Eglīte. Rotāšana. Dāvanas. Saiņošana. Svētku mielasts. Kad lai to visu paspēj?...

Salaspils Ražas svētkos meklēs lielāko ķirbi un dīvainākos dārzeņus

 Pasākuma centrālais notikums – Salaspils lielākā ķirbja svēršana, taču novada iedzīvotāji un viesi tiek...

Valmieras pusē lustīgi svinēs Tomātu svētkus

Tomāts – ne tikai dārzenis, bet arī sava veida brīnumlīdzeklis, ko zinātāji izmanto ne tikai kā pārtikas...

Travelnews.lv iesaka: 7 labākās idejas, kā pavadīt nedēļas nogali

Tas brīdis ir pienācis - vasara māj ardievas un sveicina pirmo rudens mēnesi septembri. Lai gan šķiet, ka...

Ēdieni, kurus ieteicams ēst aprīlī un maijā

Zaļumos ir daudz fitoncīdu, ēterisko eļļu, fermentu, fitohormonu, minerālvielu, vitamīnu. Visā...

LIELĀ INTERVIJA: Esam ciemos pie Jūrmalas dizaina viesnīcas «KURSHI» šefpavāra Ērika Aleksejeva

Šefpavārs Ēriks Aleksejevs dizaina viesnīcā KURSHI, Jūrmalā apmeklētājiem sniedz...

Uzzini, kādas pasaules vēstures atblāzmas manāmas tavā pusdienu šķīvī!

Par garlaicību kulinārijas jomā mūsdienās nudien būtu grēks sūdzēties. Ja vien vēlamies, varam pirmdienā ēst...

Viedoklis: Kādus vitamīniem bagātus ēdienus iesaka restorānu speciālisti?

Tuvojoties pavasarim vēlējāmies noskaidrot, kādus ēdienus restorāu speciālisti iesaka lietot uzturā.

Lido: Latvijā vasaras sezonas produkti netiek pietiekami novērtēti

Kaut arī vasarā sezonas augļi, ogas un dārzeņi ir plaši pieejami ikvienam, LIDO veiktās aptaujas* dati liecina...

Lido: ko Tu zini par rabarberiem?

Sākotnēji rabarberi izmantoti galvenokārt medicīniskos nolūkos, piemēram, astmas ārstēšanai, taču mūsdienās šis dārzenis ir neatņemama daudzu tautu...

Restorānā Upe šajā nedēļā godāts tiek kālis

Liepājas restorāns Upe turpina nesen aizsāktās tematiskās nedēļās, kuru laikā īpaši tiek izcelts kāds. Šajā nedēļā restorāna pusdienu...

Aviopasažierim Birmingemas lidostā konfiscē milzu ķirbi

Birmingemas lidostā marta sākumā aizturēts kāds pasažieris no Āzijas, kurš centies Lielbritānijā nelegāli ievest...

Vērtīgā biete: kā un kāpēc tā jāēd?

Biete ir dārzenis, kuru iecienījuši pavāri, jo to iespējams pagatavot visdažādākajos veidos, un pareizi uzglabājot tas pagrabā pieejams...

Lido: Kāposts – organisma attīrītājs

Kāposts ir viens no pilnvērtīgākajiem un vienlaikus arī pieejamākajiem dārzeņiem Latvijas rudens ražas laikā. Tas satur spēcīgus...

Lido infografika: Ko Tu zini par kartupeli?

Kartupelis ir neaizstājams dārzenis, kurš ir vērtīgs C vitamīna un ogļhidrātu avots, tāpat ar kartupeli saistīti dažādi ar uzturu...

Lido: burkāns izmantojams arī sukāžu un šerbertu pagatavošanā

Jau ierasts, ka katru nedēļu tūrisma ziņu portāls Travelnews.lv veido nedēļas rakstu sēriju...

Nedēļas dārzenis - puķkāposts, kas izmantojams arī desertos

Tūrisma ziņu portāls Travelnews.lv turpina nedēļas rakstu sēriju – nedēļas auglis, oga vai dārzenis...

Ļausim garšas kārpiņām slīgt atmiņās

Garšas receptori – ir brīnišķīga mūsu atmiņas datu bāze. Kāds specifisks ēdiens, nogaršots tālajās zemēs, var atsaukt atmiņas par ceļojumu labāk nekā...

Kurš dārzenis ir atzīts par Latvijas nacionālo dārzeni?

Raksturojot savus dārzeņu un augļu ēšanas paradumus, 51% aptaujas dalībnieku norādījuši, ka dārzeņus un augļus ikdienas ēdienkartē iekļauj...

Atrodiet savu iedeguma formulu

Jūs vēlāties ātrāk atvadīties no „ziemas baltas ādas”? Vai Jūs zināt, ka, lai to izdarītu, ir nepieciešams izmainīt savu ēdienkarti? ...

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::3.66089201sec.