Valmieras pilsētas 726.jubilejā notiks Raimonda Paula sadziedāšanās svētki

Valmieras pilsētas 726.jubilejas ietvaros, 4.jūlijā, plkst.19:00 Valmieras pilsētas estrādē notiks Raimonda Paula sadziedāšanās svētki. Pasākumā kopā Maestro Raimondu Paulu, Arvīdu Platperu un jauniešu koriem piedalīsies vairāki Latvijā populāri solisti - Intars Busulis, Andris Ērglis, Ieva Kerēvica, Jānis Paukštello, Ance Krauze, Ieva Sutugova un Dainis Skutelis.

Valmieras Kultūras centra direktore Vaira Dundure informē: „Koncertā jauniešu kori un solisti izdziedās populāras Raimonda Paula komponētas melodijas, iesaistot dziedāšanā arī skatītājus. Kopumā pasākumā piedalīsies vairāk nekā 300 dziedātāji no Latvijas skanīgākajiem jauniešu koriem. Valmieru koncertā pārstāvēs divi jauniešu kori - „Skan” un „Konsonanse””.

Svētku koncerta laikā norisināsies arī Valmieras pilsētas pašvaldības augstāko apbalvojumu „Goda valmierietis” un „Gada valmierietis” pasniegšana. Apbalvojumu „Gada valmierietis” piešķir par nozīmīgu ieguldījumu valsts, pašvaldības, sabiedriskajā vai saimnieciskajā darbā, bet apbalvojumu „Goda valmierietis” - par sevišķiem nopelniem vai mūža ieguldījumu Valmieras izaugsmē un attīstībā, pilsētas tēla veidošanā.

Biļetes uz Raimonda Paula sadziedāšanās svētkiem iepriekšpārdošanā jau var iegādāties „Biļešu paradīze” kasēs visā Latvijā, kā arī elektroniski http://www.bilesuparadize.lv/. Tā kā estrādē sēdvietas būs numurētas, pasākuma organizatori aicina savlaicīgi iegādāties ieejas biļetes. Ieejas maksa: no Ls 1,00 līdz Ls 3,00, pirmsskolas vecuma bērniem - bez maksas. Jāpiebilst, ka Valmierā „Biļešu paradīze” kase atrodas Valmieras Kultūras centrā.

Pēc svētku koncerta norisināsies balle. Balles apmeklējums būs bez ieejas maksas.

Informāciju sagatavoja:

Līga Tarbuna

Valmieras Kultūras centra

sabiedrisko attiecību speciāliste

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Iedvesmojies savam sapņu ceļojumam! Latvia Tours
NORĀDI VĒLMES -> SAŅEM PIEDĀVĀJUMU ČARTERCEĻOJUMAM 30 MIN LAIKĀ MĒS PALĪDZĒSIM SAPŅIEM ĪSTENOTIES! ;) | Skatīt vairāk
Luksus klases piedāvājumi - Taizeme Estravel Latvia
Esat pelnījuši - izbaudīt unikālu pieredzi, augstākās klases apkalpošanu un ņemt no dzīves vairāk! Dažādi Luksus piedāvājumi atpūtai Taizemē. | Skatīt vairāk
no 610 EUR
ÖÖD brīvdienu spoguļmāju noma Estravel Latvia
Visa Igaunija // Spoguļmāju noma līdz 30.09. // Pieprasījums ir ļoti liels - pasteidzieties rezervēt! | Skatīt vairāk
no 176 EUR
SINAGOGAS STĀSTI. ZUDUSĪ EBREJU KOPIENA VA Talsu novada TIC
Maija mēnesī Valdemārpils Tūrisma informācijas centrs turpina sarunu ciklu ČALOT 25.maijā aicinot ciemos Žaņa Lipkes memoriāla direktori Lolita | Skatīt vairāk
Uzņēmumi


Valmieras novada Tūrisma pārvalde
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.54738498sec.