Aicina pieteikties dabas izziņas pasākumam «LOB Ģimeņu dienas»

Aicina pieteikties dabas izziņas pasākumam «LOB Ģimeņu dienas»

Līdz 16. jūnijam ir atvērta pieteikšanās Latvijas Ornitoloģijas biedrības rīkotam dabas izziņas pasākumam “LOB Ģimeņu dienas”, kas norisināsies 6. un 7. jūlijā Kandavā. Pasākuma mērķis ir mudināt ģimenes izzināt dabu, gūt pieredzi praktiskās nodarbēs un domubiedru pulkā vairot interesi par dabas aizsardzību.

Pasākuma programmā ir paredzētas daudzveidīgas aktivitātes, tostarp balto stārķu ligzdu pamatnes izgatavošana, augu pasaules iepazīšana, naktsputnu ekskursija, rīta putnu ekskursija, dārgumu meklēšanas spēle, kukaiņu mājas darbnīca, augu nospiedumu darbnīca bērniem, kā arī LOB ģimeņu pašvadītas darbnīcas bērniem un arī kopīgas sportiskas aktivitātes. Aktivitātes vadīs ornitologi, entomologi, botāniķi, kā arī LOB biedri.

Pasākumam ir aicinātas pieteikties ģimenes ar interesi par dabas izzināšanu un aizsardzību ar ar vēlmi pavadīt laiku ar domubiedriem. LOB Ģimeņu dienas norisināsies no 6. līdz 7. jūlijam Kandavā, brīvdienu mājā “Jaunkrastmaļi”. Dalība pasākumā bez maksas.

Pasākuma programma pieejama ŠEIT. Lai pieteiktos dalībai pasākumā, jāaizpilda pieteikuma anketa šeit. Vietu skaits ir ierobežots.

Lai atbalstītu Latvijā biedru skaita ziņā lielāko dabas organizāciju, ikviens neatkarīgi no vecuma un nodarbošanās ir aicināts kļūt par Latvijas Ornitoloģijas biedrības biedru, aizpildot pieteikuma anketu. Pievienoties LOB domubiedru pulkam ir iespēja arī visai ģimenei kopā, kļūstot par ģimenes biedriem.

Pasākums “LOB Ģimeņu dienas” ir viena no aktivitātēm Latvijas Ornitoloģijas biedrības projektā “No baltā stārķa ligzdas līdz jauniešu vides aktīvismam”. Projektu finansiāli atbalsta Latvijas vides aizsardzības fonds un Vācijas Dabas aizsardzības asociācija.

Par Latvijas Ornitoloģijas biedrību

Latvijas Ornitoloģijas biedrība (LOB) ir lielākā dabas organizācija Latvijā, kura, pateicoties vairāk nekā 800 biedriem, veic savvaļas putnu izpēti un tiecas saglabāt to dzīvotnes Latvijā, rūpējoties par dabas daudzveidību cilvēku un putnu labklājības vārdā. Par putnu daudzveidību iestājas kopš 1985. gada. Izdod vienīgo žurnālu par putniem latviešu valodā “Putni dabā”.  Ir starptautiskās putnu aizsardzības organizācijas “BirdLife International” pārstāve Latvijā. Plašāk: www.lob.lv un Facebook.com/LOB.LV.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Rundāle aicina iepazīt Tropu tauriņu māju! Bauskas TIC
Blakus Rundāles pils parkam šovasar ir atvērta tropu tauriņu māja! | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 15.06.2024 - 21.06.2024 Līgo svētki Kandavas Ozolāju estrādē Tukuma TIC
Kandavas brīvdabas estrādē "Ozolāji" 21.jūnijā būs skatāma Līgo lielizrāde "Zvēru dīdītājas". Pēc izrādes - balle! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 07.06.2024 - 20.06.2024 Apceļo Svitenes pili! Bauskas TIC
Svitenes pils piedalās akcijā "Apceļosim Latvijas pilis un muižas"! | Skatīt vairāk
"Peoniju ziedu parāde 2024" Kalsnavā  Madonas TIC
LVM Kalsnavas arborētumā sācies peoniju ziedēšanas laiks, kolekcijā ap 300 peoniju dažādības. “Peoniju ziedu parāde 2024” šogad notiks visu | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.563205sec.