Brīvdabas pasākums Līgo un Jāņu svētku noskaņās Ādažos

Brīvdabas pasākums Līgo un Jāņu svētku noskaņās Ādažos

2024. gada 22. jūnijā, no plkst. 10:00 līdz 16:00 visi ir laipni aicināti uz laikmetīgo brīvdabas Kukü TIRGUS - LĪGO SVĒTKU GADATIRGU, kas notiks Ādažos, Gaujas ielā 10A, Līgo parkā. Svētku gadatirgū pulcēsies vismaz 100 Latvijas dizaineri, amatnieki un mājražotāji no dažādām Latvijas pilsētām un novadiem, kas būs sarūpējuši kārumus svētku galdam. Būs iespēju sarotāties svinībām, piemeklēt dāvanas Līgām un Jāņiem, ciemakukulim, citām svētku un ikdienas vajadzībām. Pasākuma laikā būs arī plašas izklaides ģimenēm ar bērniem, izjādes ar poniju, sejiņu apgleznošana, dažādas meistarklases, kā arī iespēja iejusties ‘’Limuzinās Jāņu nakts krāsās’’varoņu lomā.

Tirgū varēs iegādāties lina kleitas, svārkus, kreklus gan bērniem, gan pieaugušajiem ko priecēs tirgotāji kā Cita Rota, More Than Knitwear un vēl daudz citi mūsu iemīļotie zīmoli. Pircējus priecēs arī tirgotāji kā Kōras vainagi, Saules Akmens, Rotu paradīze u.c., kur varēs iegādāties ziedu vainagus, kas ļaus ikvienam ielīgot Jāņus ar stilīgu un tradicionālu izskatu. Tirgū būs oriģināla dizaina rotas, dizaina apģērbs, adījumi un tamborējumi, kā arī ādas izstrādājumi, somas, jostas un maki.

Būs pieejami arī dažādi mājas sieri, malkas krāsnī cepta maizīte, svaigi gaļas un zivju kūpinājumi, ko nodrošinās tādi tirgotāji kā Rehtšprehera siers, Lapsu Mājas siers, Dailas konditoreja, Sidrabiņi, Pullēnu drava un citi atpazīstami zīmoli. Interjera dekoru, trauku un sveču piedāvājums, kā arī mājas tekstils, galdauti, salvetes un dvieļi, ļaus izgreznot mājokli svētku noskaņās un piemeklēt praktiskas dāvanas Līgām un Jāņiem. Būs pieejami arī svētku tematiskie dzērieni, alus, kvass, mājas vīni un stiprinātie dzērieni. Savukārt čaklajām dārzniecēm būs sarūpēts arī bagātīgs klāsts ar vasaras puķēm un stādiem.

Arī pašiem mazākajiem apmeklētājiem būs pieejami dažādi bērnu apģērbi, rotas un rotaļlietas. Saldu baudījumu nodrošinās piparkūkas, vafeles un citi konditorejas izstrādājumi, no  lieliskajiem Albertīnes saldējums, Skrīveru mājas saldējums, Fresh garden un citiem.

Papildus tirdzniecībai būs daudzveidīga izklaides programma: izklaides un atrakcijas bērniem, gardi ēdieni, dzērieni, saldējums un kokteiļi. Būs arī izjādes ar poniju un sejiņu apgleznošana. Visa pasākuma laikā uzturēsim modru garu atskaņojot tematisku svētku mūziku, iedzīvināsim "Limuzīns Jāņu nakts krāsā" noskaņas, radot patiesi svētku noskaņu visai ģimenei.

Ieeja pasākumā ir bez maksas. Paldies, ja atnāksi un uzaicināsi arī citus, lai kopā baudītu Kukü TIRGUS LĪGO SVĒTKU GADATIRGU Ādažos!

Vairāk informācijas:

https://www.kukutirgus.lv

https://www.facebook.com/kukutirgus

https://www.instagram.com/kukutirgus


KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Bauskas novadā "Mājas Kafejnīcu dienas" Bauskas TIC
Ieplāno savlaicīgi: vasaras garšu piedzīvojums Bauskas novadā jau pavisam drīz – Mājas Kafejnīcu dienas 27. un 28. jūlijā! | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 04.06.2024 - 04.07.2024 Rundāle aicina iepazīt Tropu tauriņu māju! Bauskas TIC
Blakus Rundāles pils parkam šovasar ir atvērta tropu tauriņu māja! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 23.06.2024 - 30.06.2024 Koncerts ar Valdi Atālu un Zani Bērziņu Valmieras novada Tūrisma pārvalde
29.jūnijā pl.19.00 ielūdzam uz Akustikas vasaras terases atklāšanu, kurā uzstāsies Valdis Atāls un Zane Bērziņa. | Skatīt vairāk
10 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 24.06.2024 - 29.06.2024 Disku golfa sacensības Bauska Open 2024 Bauskas TIC
29. jūnijā Bornsmindes parkā norisināsies Disku golfa sacensības Bauska Open 2024. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.50165009sec.