«British Airways» paziņo par lidojumu skaita palielināšanu starp Rīgu un Hītrovu

«British Airways» paziņo par lidojumu skaita palielināšanu starp Rīgu un Hītrovu

Turpinot veiksmīgi aizvadīto ziemas sezonu, Apvienotās Karalistes aviokompānija “British Airways” paziņojusi, ka no nākamās rudens / ziemas sezonas palielinās lidojumu skaitu starp Rīgu un Hītrovas lidostu Londonā un turpmāk šajā maršrutā lidos katru dienu.

Lidojumu biežuma palielināšana paplašinās ceļošanas iespējas starp abu valstu galvaspilsētām gan individuāliem ceļotājiem, gan tūrisma industrijai kopumā. Lidojumi ikdienas režīmā tiks uzsākti pirmdien, 28. oktobrī, izmantojot Airbus 320 un Airbus 321 lidmašīnas. Biļetes cena turp un atpakaļ lidojumam maksās, sākot no 90 eiro, un tās ziemas sezonas lidojumiem jau var iegādāties mājaslapā ba.com.

“Esam pateicīgi “British Airways” par sadarbību un pārliecību šī mūsu pasažieriem svarīgā maršruta izaugsmes iespējām, palielinot lidojumu biežumu līdz septiņām reizēm nedēļā. Ikdienas lidojumi un būtiski uzlabotie lidojumu laiki paplašinās iespējas pasažieriem lidot ar savienotajiem reisiem caur Londonas Hītrovas lidostu uz Ziemeļameriku, Āziju un citiem virzieniem katru dienu. Tāpat novērtējam Rīgas Investīciju un tūrisma aģentūras ieguldījumu darbā ar aviokompāniju un iespēju investēt Rīgas kā ceļojumu galamērķa popularizēšanā gan Apvienotajā Karalistē, gan plašākā “British Airways” maršrutu tīklā,” saka RIX Rīgas lidostas valdes priekšsēdētāja Laila Odiņa.

"British Airways" reģionālais komerciālais vadītājs Emils Delibaševs (Emil Delibashev) uzsver: “Mēs esam priecīgi palielināt lidojumu biežumu starp Londonu un Rīgu nākamajā ziemas sezonā. Jaunais lidojumu plāns nozīmē, ka pasažieri varēs izmantot mūsu tālākos savienojumus no Londonas Hītrovas lidostas, tostarp uz pārējo Apvienoto Karalisti vai, piemēram, uz ASV. Rīga mums ir nozīmīgs maršruts, jo mēs turpinām ieguldīt jaunos produktos, pakalpojumos un tehnoloģijās.”

“Kopš British Airways atsāka lidojumus uz Rīgu pagājušā gada oktobrī, Rīgas investīciju un tūrisma aģentūrai izveidojusies veiksmīga sadarbība ar aviokompāniju mārketinga jomā. Šis ir bijis arī viens no faktoriem, kas ļāvis panākt tik īsā laikā lidojumu skaita palielināšanu. Ikdienas lidojumi no Londonas Hītrovas lidostas, kā arī savienojumi ar ASV lidostām dos iespēju Rīgai piesaistīt arvien vairāk maksātspējīgu tūristu. Arī šajā vasarā un ziemas sezonā plānojam kopīgas kampaņas ar “British Airways”, lai uzrunātu vēl plašāku ceļotāju auditoriju,” skaidro Fredis Bikovs, Rīgas investīciju un tūrisma aģentūras direktors.

“British Airways” ir Lielbritānijas nacionālais gaisa pārvadātājs, globāla pilna servisa aviokompānija, kas nodrošina lidojumus uz vairāk nekā 65 valstīm. “British Airways” klientiem ir pieejams viens no pasaulē plašākajiem lidojumu tīkliem gan iekšzemē, gan starptautiski, piedāvājot lidojumus uz un no centrālajām lidostām pasažieriem ērtā laikā. Savā ilgtspējas programmā “BA Better World” aviokompānija ir apņēmusies sasniegt nulles oglekļa emisijas līdz 2050. gadam.

Iepriekš lidsabiedrība izpildīja lidojumus uz Rīgu no 1997. līdz 2007. gadam.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 17.06.2024 - 23.06.2024 JĀŅU NAKTS MISTĒRIJA Tukumā Tukuma TIC
Dziesmu cikls “Jāņu nakts mistērija” būs 22.jūnijā pulksten 23:00 Talsu ielā 4 Tu | Skatīt vairāk
Latvija
Piedzīvo mākslas burvību izstādēs TUKUMĀ Tukuma TIC
Tukuma novads aicina mākslas cienītājus un kultūras entuziastus jūnijā apmeklēt daudzveidīgās izstādes | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 18.06.2024 - 22.06.2024 Apmeklē zāļu dienas tirdziņus Bauskā! Bauskas TIC
Gatavojies Līgo svētiem apmeklē zāļu dienas tirdziņus! | Skatīt vairāk
Jūnija vidū Bauskā uzsāks ceļu remontu! Bauskas TIC
Jūnija vidū uzsāks Kalna un Zaļās ielas seguma atjaunošanas un rotācijas apļa izbūves darbus | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.49185395sec.