TŪRISMA BIZNESS | TN.LV

20 punkti, kas jāzina par piedāvājumu un ziņu ievietošanas sistēmu portālā

20 punkti, kas jāzina par piedāvājumu un ziņu ievietošanas sistēmu portālā

Piedāvājumu un ziņu ievietošanas sistēma ir viens no vērtīgākajiem Travelnews.lv (LAT) un BalticTravelnews.com (ENG) produktiem, ko aktīvi izmanto visi sadarbības partneri. Tā ir iespēja kļūt par portāla satura veidotājiem, turklāt, darīt to pašiem, bez starpniekiem un saskaņošanas ar redakciju!

Portāla lasītāji ik dienas saņem informāciju no divām plūsmām:

1) Vienu informācijas plūsmu nodrošina Travelnews.lv redakcija, kas katru darba dienu atlasa, sagatavo un publicē 19 ziņas;
2) Otru informācijas plūsmu veido sadarbības partneri, kuri ar pieejas kodu palīdzību ielogojas portālā un paši publicē komerciālos un cita veida paziņojumus, pastāstot lasītājiem par saviem jaunumiem, virzot potenciālos interesentus un klientus no Travelnews.lv vai BalticTravelnews.com uz saviem resursiem (mājas lapa, sociālie mediji).

Baltijas mērogā Travelnews.lv un BalticTravelnews.com sadarbības projekts ir unikāls mediju vidē, jo tas ļauj partneriem 24/7 režīmā bez saskaņošanas un starpniekiem publicēt portāla lasītājiem aktuālos komerciālos un ikdienas paziņojumus - ceļojumu piedāvājumus, sludinājumus, notikumus un cita veida aktualitātes. Partneriem patīk, ka piedāvājuma sagatave atšķirībā no reklāmas baneru izvietošanas ir ātra, lēta un uzreiz ar rezultātu.

20 punkti, kas būtu jāzina:

1) Publicēšanas dienā partnera piedāvājums parādās portāla titullapā (datora versijā) vai rakstiem pa vidu (mobilajā versijā).

2) Portāla datora versijas titullapā redakcijas ziņas ar partneru piedāvājumiem mijas pēc noteiktas struktūras – 5 redakcijas ziņas un trīs piedāvājumi «PARTNERU PIEDĀVĀJUMI», kopumā titullapā veidojot 25 redakcijas ziņas un 15 partneru piedāvājumus.

20240628-P1

3) Portāla mobilajā versijā dienas piedāvājumi izvietojas redakcijas rakstiem pa vidu, bet visi citi – izvēlnē «PIEDĀVĀJUMI» un zem visiem rakstiem.

4) Katram sadarbības partnerim ir pieejas kodi, lai reģistrētos portāla - https://www.baltictravelnews.com/partners/index.php

5) Piedāvājuma publicēšanai ir nepieciešama kvalitatīva JPG formāta bilde izmērā 600x400 px, kodolīgs virsraksts, neliels apraksts un saite uz jūsu vietni.

6) Sistēmā pie izvēlnēm var izvēlēties piedāvājuma izvietošanas vietu – latvisko variantu Travelnews.lv, bet anglisko variantu BalticTravelnews.com.

7) Kurš dienas rezervāciju veic pirmais, tā piedāvājums arī portālā parādās kā pirmais.

8) Publicitātes dienā (darbdienās) no rīta puses piedāvājumi tiek izsūtīti ziņu un piedāvājuma Travelnews.lv vēstkopā uz vairāk nekā 3100 e-pasta abonentiem.

9) Partneris vienlaikus var uzturēt mūsu sistēmā vairākus aktīvus piedāvājums, kuru derīguma maksimālais termiņš ir 2 mēneši (60 dienas).

10) Katrs partneris var ievietot vienu piedāvājumu uz konkrēto dienu, bet, ja vēlamā diena ir jau rezervēta ar 15 citu partneru piedāvājumiem, tad jāizvēlas dienu, kurā ir brīvas vietas.

11) Katru dienu visiem partneriem ir pieejamas 15 piedāvājumu rezervācijas.

12) Vienā reizē var rezervēt visus piedāvājums uz vairākām dienām vai nedēļām uz priekšu.

13) Publicētais piedāvājums ir aktīvs visu paredzēto laiku un automātiski ''pielīp'' pie mūsu redakcijas rakstiem.

14) Visus aktuālos piedāvājumus var skatīt vienkopus Travelnews.lv titullapas augšdaļā pie vadības rīkiem, uzklikšķinot uz pogas «Piedāvājumi».

15) No mūsu sistēmas puses var tikt bloķēti identiski piedāvājumi, tāpēc aicinām veidot unikālus piedāvājumus.

16) Pieredzējuši partneri ir iemācījušies caur piedāvājumiem izplatīt informāciju, kas ir saistoša nelielām interešu grupām, piemēram, ziņu par skolēnu šaha čempionātu pilsētā vai jaunas darba vietas piedāvājumu.

17) Partneris publicē tikai tos piedāvājumus, kas tiešā veidā attiecas uz partnera pārvaldījumu vai viņa produktu.

18) Stingri aizliegts sistēmas pieejas kodus nodot trešajām personām, bet, ja tas ir noticis, tad nekavējoši informēt Travelnews.lv ([email protected] vai +37126154261)

19) Sistēma katram partnerim uzrāda katra piedāvājuma ekspozīciju skaitu reālajā laikā. Piedāvājums vidēji vienā dienā tiek parādītas vismaz 5000 reizes jeb ekspozīcijas.

20) Populārākos nedēļas piedāvājumus var skatīt Travelnews.lv titullapas (datora versijā) labajā pusē «POPULĀRĀKIE PIEDĀVĀJUMI» (attēlā zaļā bulta).

Standarta sadarbības programma - www.Travelnews.lv/sadarbiba/ 

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 28.06.2024 - 05.07.2024 Vēsturisko dārzu dienas Cesvainē Madonas TIC
Šā gada “Vēsturisko parku un dārzu dienu” ietvaros, ko jau sesto gadu jūlija mēnesī organizē Latvijas Piļu un muižu asociācija, aicinām ciemos | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 29.06.2024 - 07.07.2024  Ceļš uz sakārtotu ķermeni un prātu! Via Vitalité
Via Vitalité ir četru zvaigžņu svara korekcijas un labsajūtas centrs Aizputē. Piedāvājam programmas "Pamata","Exstra",” Vitalite”, "Relax". Zvaniet | Skatīt vairāk
no 145 EUR
NE-parastumi Madonas novadā Madonas TIC
Seriāls par "NE parastām" Madonas novada tūrisma vietām dodas uz Ērgļu pusi, aicinot izsaukt Džinu un nakšņot hipsterīgā brīvdienu mājā. | Skatīt vairāk
Jūnija vidū Bauskā uzsāks ceļu remontu! Bauskas TIC
Jūnija vidū uzsāks Kalna un Zaļās ielas seguma atjaunošanas un rotācijas apļa izbūves darbus | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::1.73113894sec.