Avis Baltijā paplašina pakalpojumu klāstu – klienti var iznomāt kemperus

Avis Baltijā paplašina pakalpojumu klāstu – klienti var iznomāt kemperus

Pasaulē vadošais automašīnu nomas un pilna servisa līzinga pakalpojumu sniedzējs “Avis” Baltijā nāk klajā ar jaunu pakalpojumu “Avis Campers”, kas klientiem nodrošinās vēl plašākas ceļošanas iespējas. Turpmāk būs iespēja iznomāt jaunus, uzticamu zīmolu kemperus.

Izbraucieni ar kemperiem kļūst arvien populārāki. Kā liecina dati, Eiropā šāds ceļošanas veids visiecienītākais ir pāriem un ģimenēm ar bērniem. Visbiežāk ceļotāji izbraucienus apvieno ar pludmales atpūtu (19%), aktīvo tūrismu un pārgājieniem (16%), kā arī dabas baudīšanu (14%).

“Esam priecīgi paziņot par mūsu pakalpojumu klāsta paplašināšanu, pie kā strādājām jau ilgāku laiku. “Avis Campers” sniegs klientiem vēl lielāku elastību un brīvību, izvēloties savus maršrutus. Kemperi ir lielisks risinājums garākiem ceļojumiem, jo apvieno gan pārvietošanos, gan nakšņošanu. Lai nodrošinātu drošību un komfortu uz ceļa, garantēsim diennakts palīdzību uz ceļa visā Eiropā, kā arī papildus vadītājs varēs vadīt kemperi bez atsevišķas samaksas. Jaunais pakalpojums ir vēl viens solis pretī mūsu mērķim nodrošināt mobilitātes brīvību gan ikdienā, gan dodoties darba gaitās, gan apceļojot Eiropu,” uzsver “Avis” līzinga departamenta vadītājs Roberts Kovaļevskis.

Kopumā Baltijas valstīs ir pieejamas 18 jaunas kempinga automašīnas – “Tourer Lift (Ford)” un “Tourer Alkoven (Fiat)”. “LMC” radītie transportlīdzekļi ir mūsdienīgi un universāli, aprīkoti ar visu nepieciešamo, tai skaitā virtuvi, guļvietām, labierīcībām un katrai zonai nepieciešamajiem piederumiem. “Tourer Lift” ir dīzeļauto ar manuālo ātrumkārbu, četrām sēdvietām un trim guļvietām. Savukārt “Tourer Alkoven” ir dīzeļauto ar automātisko kārbu, kas spēj uzņemt vēl lielāku cilvēku skaitu – tajā ir sešas sēdvietas un četras guļvietas.

“LMC” ir viens no augstāk novērtētākajiem kemperu zīmoliem, ko raksturo vācu kvalitāte, pārdomāts un funkcionāls dizains, kā arī inovācijas. Kopš 2024. gada “Ideal Campers” ir oficiālais “LMC” importētājs un izplatītājs Igaunijā.

Nomas termiņš ir, sākot no piecām dienām līdz vienam mēnesim. Visiem kemperiem ir spēkā esoša KASKO polise. Lai iznomātu, nepieciešama B kategorijas autovadītāja apliecība, tās turētājam jābūt vismaz 23 gadu vecam ar minimālo auto vadīšanas stāžu – 1 gads.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Lidojums + Kruīzs. Antiļu salas 7 naktis Estravel Latvia
Lidojums no Parīzes + Karību salu kruīzs 7 naktīm. Akcija līdz 31.05. // ceļošana: novembris - februāris | Skatīt vairāk
no 1413 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 13.06.2024 - 20.06.2024 Līgo Liepājas Jūrmalas parkā Liepājas reģiona TIB
Liepājas valstspilsētas pašvaldība aicina liepājniekus un pilsētas viesus svinēt Līgo vakaru un sagaidīt Jāņu rītu Jūrmalas parkā. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 07.06.2024 - 23.06.2024 Līgosim Augšdaugavas novadā TAKA
Apmeklējiet Augšdaugavas novadu! | Skatīt vairāk
Premium klases kruīzi  Estravel Latvia
7 naktis uz kuģa // dažādas ostas pilsētas // lieliska apkalpošanas kvalitāte // aizraujoši maršruti // Aicinām Premium klases kruīzā! | Skatīt vairāk
no 529 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.92464209sec.