Travelnews.lv piedāvā: Nedēļas nogales pasākumu TOP7

Travelnews.lv piedāvā: Nedēļas nogales pasākumu TOP7

Laiks skrien, kokiem lapas sāk zaļot – pavasaris ir klāt! Īstais laiks tūrisma sezonas atklāšanas pasākumiem un Zaļajiem tirdziņiem!

Rīgas Motormuzejs svin dzimšanas dienu

Rīgas Motormuzejs, vadošais automobiļu vēstures galamērķis Latvijā, atzīmē savu 35. gadadienu ar īpašu pasākumu šī gada 20. aprīlī. Godinot savu mantojumu, muzejs piedāvā dienu, kas piepildīta ar dažādām aktivitātēm, izstādi un unikālu ieskatu aizkulisēs, mērķējot uz aizraušanos ar automobiļu mantojumu starp apmeklētājiem jebkura vecuma grupā. Plašāka informācija atrodama šeit - https://travelnews.lv/?m_id=18253&i_id=5&pub_id=144288&prev

Jelgavā atklāj tūrisma sezonu

20. aprīlī no pulksten 12 līdz 17 Jelgavas iedzīvotāji un pilsētas viesi aicināti uz aktīvās tūrisma sezonas atklāšanas pasākumu Dzīvesziņas un arodu sētas pagalmā, Vecpilsētas ielā 2, kur būs iespēja uzzināt par Jelgavas un Jelgavas novada aktuālajiem tūrisma piedāvājumiem, kā arī smelties noderīgas idejas aktīvai ceļošanai vasarā. Plašāka informācija atrodama šeit.

Tērvetē gaida aktīvos

LVM dabas parkā Tērvetē 20. aprīlī notiks ikgadējā aktīvo ģimeņu diena “Cibric, cibric uz mežu”! Šajā dienā aicināts piedalīties ikviens aktīvas atpūtas un sportiska dzīves veida piekritējs, bet jo īpaši ģimenes ar bērniem. Pasākuma dalībnieki no plkst.12:00–16:00 varēs iesaistīties dažādās sportiskās un izklaidējošās aktivitātēs meža vidē. Aizkrauklē teātra festivāls. Plašāka informācija atrodama šeit.

Gulbenē Zaļais tirdziņš

2024. gada 20.aprīlī ikviens gulbenietis un pilsētas viesis aicināts apmeklēt Zaļo tirdziņu – stādu gadatirgu, kas no plkst. 9:00 līdz 13:00 norisināsies Gulbenes centrālajā skvērā. Šis būs lielais pavasara gadatirgus, kas pulcēs lielu skaitu stādu tirgotāju no visas Latvijas, bet, kā ierasts, savus meistardarbus piedāvās arī amatnieki un rokdarbnieki un ar dažādiem gardumiem pircējus lutinās mājražotāji un zemnieki. Plašāka informācija atrodama šeit.

Kartin’ tirdziņš Limbažu novadā

2024. gada 20.aprīlī, no plkst. 10.00-14.00, Ungurpilī, Limbažu novadā jau otro reizi notiks Kartin` tirdzins 2024. Pasākuma laikā būs iespēja iepirkties sēklu, stādu, mājražotāju un skolēnu mācību uzņēmumu tirdziņā, piedalīties izglītojošā seminārā “Nenovērtētais dārgums – kartupelis”, kuru vadīs Laukaugu selekcijas un agroekoloģijas nodaļas Priekuļos (AREI) pētniece Ilze Dimante. Semināra laikā būs iespēja uzzināt par kartupeļa vēsturi, uzturvērtību, izmantošanu uzturā un citus interesantus faktus par kartupeli. Plašāka informācija atrodama šeit.

Aizkraukles novadā Ūsiņdienas

2024. gada 20. aprīlī Aizkrauklē, Aizkraukles kultūras centrā, notiks tradicionālais teātra festivāls “Ūsiņdienas”, kurā piedalīsies seši kolektīvi no dažādām Latvijas vietām. “Ūsiņdienas” ir Aizkraukles tradicionālais teātra festivāls, kuru savulaik iedibināja Aizkraukles Tautas teātris un tā toreizējais režisors Juris Kalvišķis. Festivālā tiek izspēlētas mājinieku un viesu rādītas izrādes, un parasti pasākums ik pēc diviem gadiem notiek pavasarī. Šogad “Ūsiņdienas” notiek vienu dienu – 20. aprīlī un šajā dienā Aizkrauklē tiks izspēlētas sešas izrādes. Plašāka informācija atrodama šeit.

Balvu novads aicina pārgājienā

2024. gada 21.aprīlī plkst. 10:00 aicinām doties aptuveni 14 km garā pārgājienā Balvu novada Bērzpils pagastā, ko vadīs vietējā gide Anna Kriviša. Plašāka informācija atrodama šeit.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Sējas svētki Ausekļu dzirnavās! Bauskas TIC
Baudi notikumiem bagātu dienu Ausekļu dzirnavās! | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 25.04.2024 - 04.05.2024 Pavasara stādu tirgus Šlokenbekas muižā Tukuma TIC
4. maijā plkst. 10.00–15.00 Šlokenbekas muižā Stādu, amatnieku un mājražotāju gadatirgus. | Skatīt vairāk
Iepazīsti Bausku no skatu torņu augstumiem Bauskas TIC
Tūrisma Informācijas Centrs ir apkopojis apmeklētājiem pieejamos skatu torņus Bauskas novadā! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 30.04.2024 - 06.05.2024 Tukuma pilsētas Kultūras nama aktualitātes Tukuma TIC
Tukuma pilsētas kultūras nams šajā nedēļā piedāvā Latvijas NBS Jūras spēku orķestra koncertu, aicina uz Strūklakas modināšanas svētkiem, kā | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::3.55058098sec.