«Atta Centre» pārtapis par lielāko vakcinācijas centru Latvijā

No 3. aprīļa līdz 31. augustam daudzfunkcionālais biznesa komplekss ATTA CENTRE (Krasta ielā 60) ir kļuvis par lielāko vakcinācijas centru Latvijā. Saskaņā ar prognozēm, nedēļā plānots vakcinēt līdz pat 20 000 cilvēku.

ATTA CENTRE pirmā stāva telpas, kuru platība ir 6800 m2, ir pilnībā aprīkotas medicīnas personāla vajadzībām drošai vakcinācijai. Ir izveidotas divdesmit paralēlas vakcinācijas rindas. Centrs ir nodrošinājis atsevišķas telpas 800 m2 platībā medicīnas personālam, Latvijas armijas pārstāvjiem, kuri uztur kārtību, un izolēta apsargājama vieta vakcīnas uzglabāšanai īpašā temperatūras režīmā.

Vakcinācija ATTA centrā notiek, ievērojot nepieciešamās sanitārās drošības prasības. Cilvēku kustības plūsmas tiek atdalītas, ir uzstādīti dezinfekcijas līdzekļi un norādes ar informāciju. Visas virsmas tiek dezinficētas ik pēc divām stundām.

“Kļūt par lielāko vakcinācijas centru Latvijā ir liela atbildība visai centra komandai. Mēs ļoti augstu novērtējam to, ka šajā grūtajā periodā varam atbalstīt sabiedrību un valsti, un ceram, ka kopīgiem spēkiem drīz atgriezīsimies ierastajā ikdienas dzīvē, ” komentē ATTA CENTRE pārstāvji.

ATTA CENTRE apmeklētājiem nodrošina 245 virszemes un pazemes autostāvvietas, kā arī uzlādes stacijas elektromobiļiem. Ar sabiedrisko transportu ATTA CENTRE var sasniegt, izmantojot 7. tramvaju, 12. un 34. autobusu.

ATTA CENTRE ir Baltijā lielākais daudzfunkcionālais centrs konferenču, izstāžu, koncertu, sporta un citu formātu pasākumu rīkošanai. Biznesa kompleksa kopējā platība ir 22 700 kvadrātmetru. Komplekss sevī iekļauj visus mūsdienīgiem lietišķajiem cilvēkiem nepieciešamos pakalpojumus: 22 konferenču zāles, biroju centru, plašu autostāvvietu ar elektromobiļu uzlādes stacijām un aprīkotu virtuvi (keiteringa pakalpojumi pieejami gan iekšējiem, gan izbraukuma pasākumiem). Centrs vienlaicīgi var uzņemt 5500 cilvēkus.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 15.03.2024 - 23.03.2024 Atvērtā ekskursija Līgatnē! Cēsu TIC
Aicinām ikvienu interesentu doties aizraujošā ekskursijā pa Līgatni un iepazīt Līgatnes auduma-tūbas stāstu! | Skatīt vairāk
Latvija 6 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 13.03.2024 - 24.03.2024 TUKUMS: Vestarda Šimkus klaviermūzika TUMĒ Tukuma TIC
24.martā koncertu cikla "Klaviermūzikas pavasaris" ietvaros skanēs gaiša mūzika Vestarda Šimkus izpildījumā. Tā ir oriģinālmūzika, kas apkopota | Skatīt vairāk
Heršela grupas izstāde “Ciano mistērijas” Jelgavas reģionālais tūrisma centrs
No 5. marta līdz 14. aprīlim Jelgavas Sv.Trīsvienības baznīcas torņa izstāžu zālē skatāma Heršela grupas darbu izstāde cianotipijas tehnikā. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 19.03.2024 - 23.03.2024 CAURSTAIGĀJAMĀ GUĻAMISTABA | Tukumā Tukuma TIC
Nāc uz izrādi "Caurstaigājamā guļamistaba" Tukuma pilsētas Kultūras namā 23.martā pulksten 19:00. Ieeja 15; 18; 20 un 25 EUR. | Skatīt vairāk
Tez Tour
NEDĒĻAS LASĪTĀKAIS
Populārakie piedāvājumi
APMEKLĒTĀKIE UZŅĒMUMI
Baltijas tūrisma objekti

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.8143301sec.