Ķemeru kūrorta parkā notiks Ķemeru svētki

2022. gada 13. augustā jūrmalnieki un pilsētas viesi aicināti uz svētkiem atjaunotajā Ķemeru kūrorta parkā, kur visas dienas garumā valdīs muzikālas noskaņas, būs izklaides pasākumi un izzinošas aktivitātes bērniem un pieaugušajiem, darbosies amatnieku darinājumu un gardumu tirdziņš un kafejnīca.

Ķemeru apkārtni un kūrorta kultūrvēsturiskās vērtības varēs iepazīt, piedaloties fotoorientēšanās piedzīvojumā. Svētku noslēgumā – balle ar Laimi Rācenāju un orķestri.

Izklaide un izzinošas aktivitātes. Svētku tirdziņš. Balle

Svētku apmeklētāji aicināti izbaudīt Ķemeru kūrorta parka burvību klasiskās un 30. gadu populārās mūzikas noskaņās.

No plkst. 12.00 līdz 19.00 Ķemeru parkā būs atvērts tirdziņš, kurā varēs iegādāties vietējo amatnieku un mājražotāju darinājumus – rotas, lina, koka, stikla un keramikas izstrādājumus, našķus un kārumus bērniem. Darbosies izbraukuma kafejnīca.

Gan pieaugušie, gan bērni interaktīvā veidā varēs iepazīt Ķemeru Nacionālā parka dabas vērtības mobilajā dabas klasē Ķemeru parkā. Svētku apmeklētājiem  būs iespēja uzzināt par Latvijas putnu un tauriņu daudzveidīgo pasauli, piedaloties zināšanu un ātruma sacensībās. Ķemeru parka celiņos norisināsies ģimenes stafete "Frīku skrējiens kūrortā" un muzikāla atrakcija "Mazo un lielo spēkavīru skate".

Pulksten 21.00 sāksies Ķemeru svētku balle, kurā muzicēs Laimis Rācenājs un orķestris. Balle turpināsies līdz plkst. 1.00.

Fotoorientēšanās piedzīvojums

Svētku laikā Ķemeru kūrorta parkā ikvienam būs iespēja piedalīties fotoorientēšanās piedzīvojumā un sacensties SPORTident spēlē.

Fotoorientēšanās piedzīvojumā iekļauti orientēšanās punkti Ķemeru apkārtnē un arī atjautības uzdevumi. Starts orientēšanās piedzīvojumam Ķemeru parkā – no plkst. 11.00 līdz 14.00.

SPORTident spēle norisināsies no plkst. 11.00 līdz 15.00. Izveidotajā kontrolpunktu labirintā dalībnieki varēs izvēlēties un veikt kādu no piecu grūtības līmeņu distancēm.

Ķemeru ūdenstornis svētkos

Ķemeru svētku laikā ūdenstornis apmeklētājiem būs atvērts ilgāk – līdz plkst. 20.00. Tornī apskatāma ekspozīcija par Ķemeru apkaimes vēsturi un izcilām personībām, apmeklētājiem pieejami arī torņa skatu laukumi 12 un 42 metru augstumā. Augstākā skatu laukuma apmeklējums – tikai ar iepriekšēju rezervāciju.

Iespējamas arī maksas ekskursijas gida pavadībā pa Ķemeru kūrorta parku, iepriekš jāpiesakās pa tālruni 29126551. Plkst. 11.00 – ekskursija latviešu valodā, plkst. 13.00 – ekskursija angļu valodā.

Svētku apmeklējums – bez maksas.

Pasākumā tiks fotografēts un filmēts publicitātes vajadzībām.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
UFO stāstīs jokus Tukumā Tukuma TIC
Ja meklē iespēju aizmirst ikdienas rūpes, nāc 26.aprīlī pulksten 19:00 uz Tukuma pilsētas Kultūras namu! | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 12.04.2024 - 21.04.2024 Satiec savu meistaru Tukuma pusē Tukuma TIC
Tukuma pusē no 13.aprīļa līdz 21.aprīlim varēs iepazīt 12 meistaru stāstus tuvplānā! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 14.04.2024 - 20.04.2024 Sama modināšanas svētki Koknesē Aizkraukles novada TIC
Koknesē modinās diženo Daugavas iemītnieku - Samu. Svētki Koknesē norisināsies 10. un 11.maijā. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.64486098sec.