Ieplāno kulinārijas piedzīvojumu «GARDĒŽA LOKS» Cēsu novadā

Ieplāno kulinārijas piedzīvojumu «GARDĒŽA LOKS» Cēsu novadā

2024. gada 15.-31. martā Cēsu novads aicina ikvienu doties vēl nebijušā kulinārijas piedzīvojumā “GARDĒŽA LOKS”! Akcijas ietvaros 16 Cēsu novada restorāni un kafejnīcas gaidīs ciemos novada viesus un tā iedzīvotājus, lai iepriecinātu ar īpaši sarūpētiem gardēdības pārsteigumiem.

Michelin ceļvedī iekļautais restorāns "H.E. Vanadziņš" pārsteigs ar jaunumu - kopīgu maltīti trīs kārtās. Izmēģināt jaunā šefpavāra rokrakstu aicina “Villa Santa” restorāns, bet izjust mieru un nogaršot gardu ēdienu aicina "Jonathan SPA Estate" un restorāns "Kannas". Apskatīt Cēsis no putna lidojuma skata varēs restorānā "Mango Sky Lounge", bet aizvadīt tējas pēcpusdienu angļu stilā aicina restorāns "Kārļamuiža". Vēsturiskā šarma piekritēji laipni lūgti apmeklēt ģimenes izloloto "Restorāns 1815", kas atrodas Līgatnes vecākajā ēkā - pirmajās papīra dzirnavās. Ar šo gastronomiskais ceļojums vēl nebeidzas!

Vilinoši piedāvājumi apmeklētājus iepriecinās kafejnīcā “Zeit”, bet "Slow Food Straupe” tirdziņā būs iespēja izmēģināt vietējo mājražotāju gardumus. Ar sildošu un sātīgu maltīti, kas lutinās kā vēderu, tā dvēseli, cienās krodziņš “Glendeloka” un omulīgā kafejnīca “Vilhelmīnes dzirnavas”, bet izgaršot pavasarīgu maltīti varēs kafejnīcā "Bērzi".

Jaunumu – gardas itāļu picas – uzmeistaros "Centra bistro", bet Āzijas virtuves garšu piekritēji būs laipni lūgti "Go To Sushi Bar" un "Vecpilsētas resto-bistro". Radošā kafejnīca "Mākslas telpa MALA"! parūpēsies par to, lai maltīti vari notiesāt, apmeklējot pasākumus Porta ‘24 un erudīcijas spēli "Prāto Cēsīs”!

“GARDĒŽA LOKS” mērķis ir radīt aizraujošu kulinārijas pieredzi, kas ne tikai demonstrē Cēsu novada daudzveidīgo gastronomisko ainavu, bet arī veicina novadnieku kopības sajūtu un svin Cēsu novada bagāto kulināro mantojumu.
 Plašāku informāciju par piedāvājumiem un ēdienkartēm var atrast šeit vai Facebook @turisms_cesis, un Instagram @visit_cesis!

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Glika dienas Alūksnē Alūksnes TIC
Godinot Bībeles tulkotāju Ernstu Gliku 370. gadskārtā un svinot Bībeles tulkojumam 330 gadus, Alūksne aicina uz “Glika dienām”! | Skatīt vairāk
Latvija
Uz Tukumu pēc literatūras! Tukuma TIC
Pagājušajā gadā Tukums tika iekļauts UNESCO radošo pilsētu tīklā kā literatūras pilsēta. Esam lepni par iegūto statusu un aicinām uz pasākumiem. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 24.04.2024 - 29.04.2024 Biznesa pusdienu piedāvājums Hercogs Mārupe
Restorāns Hercogs Mārupē, Vītiņu ielā 4A aicina jūs uz biznesa pusdienām darba dienās no plkst. 11:30-15:00! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 17.04.2024 - 01.05.2024 Rīko konferences un seminārus Bauskā! Bauskas TIC
Iepazīsties ar Bauskas novada konferenču un semināra telpu piedāvājumu! | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.98482609sec.