Viesnīca «Hotel Jūrmala SPA» pārtapusi ar jauna dizaina numuriem

Viesnīca «Hotel Jūrmala SPA» pārtapusi ar jauna dizaina numuriem

2024. gada aprīlī Hotel Jūrmala SPA klienti un sadarbības partneri var novērtēt 31 jauna dizaina numuru. Šiem atjaunotajiem numuriem, kas izvietoti viesnīcas 9. stāvā, tika piešķirtas trīs jaunas kategorijas - Comfort, Premium un Junior Suite.

Numuru renovācija ir liels uzņēmuma izaicinājums, jo remontu darbi tika veikti nepiesaistot papildu finanšu līdzekļus no ārpuses. Turklāt tie notika viesnīcai turpinot aktīvu darbību, viesiem nodrošinot netraucētu un mierpilnu spa atpūtu.

Arne Kalbus, Hotel Jūrmala SPA ģenerāldirektors, stāsta: “Ir pienācis laiks kļūt modernākiem, lai piedāvātu viesiem vēl kvalitatīvāku atpūtu, jo strādājam tirgū jau gandrīz 20 gadus. Ģenerāldirektors atdzīst, ka viesnīcas uzticīgie viesi jau sen to ir gaidījuši un arī jaunu klientu piesaistei ir nepieciešams jauns mūsdienīgs piedāvājums. Mēs zinām, ka šis ir tikai sākums lielākām viesnīcas pārvērtībām. Rudenī sāksies nākamo viesnīcas stāvu atjaunošana - līdz solīti pa solītim tiks atjaunoti visi viesnīcas numuri”.

Dace Šķēle, Hotel Jūrmala SPA pārdošanas un mārketinga vadītāja, informē: “Viesnīcas numuru jaunajam dizainam izvēlējāmies mierīgu jūras tematiku un piejūras dabas krāsu toņus, lai saplūstu kopā ar mūsu burvīgās kūrortpilsētas Jūrmalas atmosfēru un rādītu viesiem kopīgu harmonijas sajūtu. Šobrīd dzīvojam lielā izaicinājuma laikā, kad tūrisma nozare joprojām atgūstas no krīzes un ārvalstu ceļotāju trūkums ir jūtams, bet tas neaptur mūs augt un attīstīties. Hotel Jūrmala SPA ir viena no vadošajām 4**** viesnīcām Latvijā un ir kā paraugs citiem nozarē – ar to ļoti lepojamies un gaidām ikvienu ciemos pie mums!”

Hotel Jūrmala SPA mērķtiecīgi un plānveidīgi virzās uz pilnu viesnīcas atjaunošanu: 2018. gadā tika pilnībā atjaunots saunu un baseinu centrs Wellness Oasis, 2021. gadā restorāns “Jūrmala”, 2023. gadā izveidota jauna restorāna “Jūrmala” banketu zāle un jauna konferenču zāle “Ziedonis” viesnīcas 11.stāvā, 2024. gadā tika modernizētas un atjaunotas lielākās konferenču zāles “Rainis” un “Aspazija”. Attiecīgi tiek plānota arī spa un skaistumkopšanas centra atjaunošana šī gada laikā.

Īsi par Hotel Jūrmala SPA

Hotel Jūrmala SPA ir 4 zvaigžņu viesnīca Jūrmalā, Jomas ielā, kas pirmo reizi viesiem vēra vaļā durvis 2005. gada jūnijā. Šodien viesnīca piedāvā 190 viesu numurus, saunu un baseinu centru “Wellness Oasis”, spa un skaistuma kopšanas procedūras, konferenču zāles semināriem un konferencēm, kā arī maltītes restorānā “Jūrmala” un kokteiļus “Seaside” bārā, viesnīcas 11.stāvā ar panorāmas skatu uz Jūrmalas pilsētu un jūru.


KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Glika dienas Alūksnē Alūksnes TIC
Godinot Bībeles tulkotāju Ernstu Gliku 370. gadskārtā un svinot Bībeles tulkojumam 330 gadus, Alūksne aicina uz “Glika dienām”! | Skatīt vairāk
Latvija
Iepazīsti Bausku no skatu torņu augstumiem Bauskas TIC
Tūrisma Informācijas Centrs ir apkopojis apmeklētājiem pieejamos skatu torņus Bauskas novadā! | Skatīt vairāk
Sējas svētki Ausekļu dzirnavās! Bauskas TIC
Baudi notikumiem bagātu dienu Ausekļu dzirnavās! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 15.04.2024 - 04.05.2024 Golfa diena Madonā Madonas TIC
Pļavu golfa laukums "Kalnozoli" atklāj jauno sezonu ar Vislatvijas golfa dienu. | Skatīt vairāk
Uzņēmumi


Wellton Centrum Hotel & SPA
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.66274691sec.