Hītrovas lidostā notikusi divu pasažieru lidmašīnu sadursme

28. septembra vakarā Londonā, Hītrovas lidostā notikusi divu pasažieru lidmašīnu sadursme, kas apgrūtina lidostas darbību.

Incidents noticis ap pulksten 20 pēc Londonas laika (ap 22 pēc Latvijas laika). Kāds “Korean Air” reisa pasažieris savā Twitter kontā norādījis, ka skatījies pa iluminatoru un pamanījis, ka lidmašīna, veicot manevru uz skrejčceļa, ir pārāk tuvu kādai citai lidmašīnai. Un tad notikusi sadursme - korejiešu lidaparāts ar spārnu saskrāpējis citas lidmašīnas asti. "Korean Air" apkalpe klusējusi, vien atskanējis ziņojums, ka lidmašīnai ir jāatgriežas pie vārtiem. Pasažieri secina, ka šis reiss 28. septembra vakarā gaisā nepacelsies. Vēl labu laiku pēc sadursmes pasažieri palika lidmašīnā.

Reisam KE908 no Londonas uz Seulu bija jāizlido plkst. 19.35.Spriežot pēc Twitter pieejamās informācijas, otra incidentā iesaistītā lidmašīna pieder lidsabiedrībai "Icelandair", kas bija tikko atlidojusi no Reikjavīkas.

Liecinieki stāsta, ka notikuma vietā bija redzami vairāki avārijas dienesta transportlīdzekļi. Taču ugunsgrēks nav redzams. Sadursme neesot nopietna, taču lidostas darbs ir traucēts, 28. septembra vakarā ziņoja britu mediji.

40 minūtes pēc incidenta beidzot ar paziņojumu nāca klajā arī Hītrovas lidosta, sakot, ka ārkārtas dienesti strādā notikuma vietā, kur sadursmē cietušas divas lidmašīnas. Ziņas par cietušajiem neesot, taču neatliekamās palīdzības dienesti ir uz vietas un gatavi nodrošināt, ka visi pasažieri un apkalpe ir drošībā.

Lidosta arī vēsta, ka šis incidents visdrīzāk nopietni neietekmēs citus lidojumus.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Ostrava. Hokeja čempionāts Estravel Latvia
Aviobiļetes un viesnīca. // Nenokavējiet aviobiļešu iegādi uz Otavu - Hokeja Pasaules čempionāts jau drīz! Vietu skaits ierobežots | Skatīt vairāk
no 545 EUR
Kemperu noma Eiropā Estravel Latvia
Plānojot atvaļinājumu - Kemperu noma Eiropā! Jauns un aizraujošs ģimenes ceļojumam! | Skatīt vairāk
no 71 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 27.03.2024 - 03.04.2024 Publikācija “TRAĶU REĢIONA GARŠU KRĀSAS” Trakai TIC
Publikācija “TRAĶU REĢIONA GARŠU KRĀSAS” | Skatīt vairāk
Jaunie pavasara atpūtas ģalamērķi Estravel Latvia
Ieskatieties - sākas pavasara ceļojumu galamērķu izpārdošana! Tunisija, Grieķijas salas, Albānija... | Skatīt vairāk
no 369 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.54269719sec.