«airBaltic» vasaras sezonas sākumā uz laiku nomās papildu lidmašīnas ar apkalpi

Latvijas lidsabiedrība airBaltic paziņo, ka laika periodā no 2023. gada 27. marta līdz 31. maijam īstermiņā nomās papildu lidmašīnas ar apkalpi. Šāda nepieciešamība radusies saistībā ar ražotāja ierobežotajām iespējām laikus veikt dzinēju apkopi. Lai nodrošinātu aizvien pieaugošo pasažieru pieprasījumu un izpildītu plānotos lidojumus, arī XFly (Bombardier CRJ-900NG – 88 sēdvietas), Danish Air Transport (Airbus A320-232 – 180 sēdvietas), Carpatair (Airbus A319-100 – 150 sēdvietas) un Cyprus Airways (Airbus A320-232 – 180 sēdvietas) lidmašīnas veiks airBaltic lidojumus.

airBaltic prezidents un izpilddirektors Martins Gauss (Martin Gauss) norāda: “Mēs esam stingri apņēmušies pildīt savas līgumsaistības pret pasažieriem un partneriem. Tomēr pagarinātais Pratt & Whitney dzinēju apkopes laiks rada airBaltic darbības traucējumus. Viņi, kā ilggadējs airBaltic partneris, atkal nav spējuši turēt solījumu attiecībā uz lidmašīnu sagatavošanas laiku saīsināšanu. Tādēļ airBaltic nodrošina rezerves kapacitāti ACMI nomas līgumu veidā.”

“Lai arī mēs saprotam, ka šī ir nepatīkama situācija, mēs saglabājam optimismu, ka tā drīzumā tiks atrisināta. Turklāt dažas no iznomātajām lidmašīnām piedāvā vairāk sēdvietu, ļaujot pārvadāt lielāku pasažieru skaitu. Tikmēr mēs veicam visus nepieciešamos pasākumus, lai nodrošinātu, ka lielākā daļa mūsu pasažieru joprojām tiek pārvadāti ar Airbus A220-300 lidmašīnām, kas ir mūsu darbības pamatā,” piebilda Gauss.

Kā ziņots iepriekš, airBaltic noslēgusi sadarbības līgumu ar Avion Express, airBaltic flotei 2023. gada vasaras sezonā nodrošinot četras lidmašīnas Airbus A320-232 ar 180 sēdvietām.

Pirms sadarbības līguma noslēgšanas airBaltic veikusi visu lidmašīnu pilna apjoma tehniskās un kvalitātes pārbaudes, lai nodrošinātu pilnīgu klientu apmierinātību. Svarīgi uzsvērt, ka airBaltic sadarbojas tikai ar lidsabiedrībām, kas ir sertificētas atbilstoši Eiropas aviācijas drošības prasībām. Konkrēto lidmašīnu vidējais vecums ir 12 gadi. Turklāt iznomāto lidmašīnu apkalpēm ir dotas detalizētas instrukcijas, lai nodrošinātu tikpat augstu apkalpošanas līmeni kā airBaltic.

Lai pildītu savas līgumsaistības un ievērotu biznesa plānu, airBaltic 2023. gada vasaras sezonā vienlaikus turpinās iznomāt 14 savas lidmašīnas citām lidsabiedrībām.

airBaltic nodrošina lidojumus uz vairāk nekā 70 galamērķiem no Rīgas, Tallinas, Viļņas un Tamperes, piedāvājot ērtus savienojumus lidsabiedrības maršrutu tīklā Eiropā, Skandināvijā, NVS un Tuvajos Austrumos. Pilns airBaltic lidojumu saraksts un biļetes ir pieejamas uzņēmuma mājaslapā www.airbaltic.com.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Jaunie pavasara atpūtas ģalamērķi Estravel Latvia
Ieskatieties - sākas pavasara ceļojumu galamērķu izpārdošana! Tunisija, Grieķijas salas, Albānija... | Skatīt vairāk
no 369 EUR
4.maija svētki Alūksnē  Alūksnes TIC
Atzīmējot Latvijas Neatkarības atjaunošanas dienu, š.g. 4.maijā Bānīša zemē svinēs jaudīgi jeb kā saka vietējie “ar pilnu tvaiku”. | Skatīt vairāk
️Tunisija😲 Neticamas cenas! Atlantic Travel
Aprīļa beigas un maijs Tunisijā - laiks atpūtai spa un talasoterapijai, siltas saules baudīšanai, aizraujošām ekskursijām un pastaigām gar silto | Skatīt vairāk
295 EUR
Būsim pazīstami Latgale, Sēlija! TAKA
Skolēnu ekskursijas Augšdaugavas novadā! | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.20810509sec.