«Lux Express» nodrošinās pasažieru pārvadājumus maršrutā Rīga–Jēkabpils–Daugavpils

AS Lux Express Estonia no 11. oktobra uzsāks starppilsētu autobusu pārvadājumus Latvijā. Pirmais maršruts būs Rīga–Jēkabpils–Daugavpils. Uzņēmums šajā maršrutā nodrošinās četrus reisus katru dienu un vēl divus divreiz nedēļā.

Lux Express starppilsētu pakalpojumu biznesa vadītājs Ingmars Ross (Ingmar Roos) skaidro: „Lux Express ir koncentrējies uz pakalpojumiem, kas atšķiras no parastajiem autobusu pārvadājumiem ar savu augsto kvalitāti un komfortu. Tāda ir mūsu pieeja visos mūsu tirgos, un to mēs nodrošināsim arī Latvijā. Mēs uzskatām, ka izcilais komforts, ātrums un plašā pakalpojumu izvēle autobusos ne vien piesaistīs esošos sabiedriskā transporta lietotājus, bet arī motivēs privāto automašīnu pasažierus pārsēsties autobusos. Mēs vēlamies piedāvāt pakalpojumu, kas ir pasažiera apzināta izvēle, nevis piespiedu izvēle alternatīvu trūkuma dēļ. ”

Maršrutā Rīga–Jēkabpils–Daugavpils no 11. oktobra tiks nodrošināti četri reisi – plkst. 12:30 un 17:30 no Rīgas un plkst. 7:00 un 12:25 no Daugavpils. No 15. oktobra piektdienās un svētdienās tiks nodrošināts reiss plkst. 17:25 no Daugavpils, bet no 16. oktobra pirmdienās un sestdienās – plkst. 7:15 no Rīgas. Lux Express autobusi nodrošina daudz vietas kājām, bezmaksas bezvadu internetu, tualetes, bezmaksas karstos dzērienus un multivides ekrānus ar plašu izklaižu satura izvēli. Saistībā ar Latvijā spēkā esošajiem ierobežojumiem, lai novērstu koronavīrusa izplatību, sākotnēji pasažierus var pārvadāt tikai 80% sēdvietu.

„Darbības uzsākšana jaunā tirgū pašreizējā koronavīrusa krīzes laikā mums ir nopietns izaicinājums un biznesa risks. Tomēr mēs ceram, ka augstas kvalitātes pakalpojumus, kas līdz šim Latvijā nebija pieejami, pasažieri uzņems atzinīgi. Mūsu mērķis ir izveidot augstas kvalitātes pakalpojumu maršrutu tīklu, kas savienotu Latvijas lielākās pilsētas,” skaidro I. Ross.

Biļetes varēs iegādāties, sākot no trešdienas, 6. oktobra, plkst. 12.00 (pusdienlaikā) luxexpress.eu un Lux Express mobilajā lietotnē. Biļešu cenas Lux Express mājaslapā sākas no 5 eiro, bet tās var iegādāties arī maršruta autoostu tirdzniecības vietās, kur pilnas biļetes cena ir 11 eiro. Atšķirībā no dzelzceļa un citiem autobusu operatoriem Latvijā, Lux Express piedāvā atlaides jauniešiem līdz 26 gadiem un arī gados vecākiem pasažieriem no 60 gadu vecuma.

Igaunijas uzņēmums AS Lux Express Estonia ir lielākais pasažieru pārvadātājs starppilsētu maršrutos Igaunijā un starptautiskajos maršrutos Baltijas valstīs.


KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Zemgales pastalu izstāde Jelgavas reģionālais tūrisma centrs
No 19. marta līdz 30. aprīlim Dzīvesziņas un arodu sētā, Vecpilsētas ielā 2 skatāma Zemgales pastalu izstāde. | Skatīt vairāk
Latvija
Lubānas mitrāja putnu vērošanas pastaiga Madonas TIC
Lubāna mitrājs un tā apkārtne var lepoties ar dažādām putniem un citām pievilcīgām dzīvotnēm. Aicinām braucienā uz Īdeņas un Kvāpānu zivju | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 21.03.2024 - 03.04.2024 “Mājas kafejnīcu dienas 2024”. Piesakies! Tukuma TIC
Aicinām Tukuma novada aktīvos ļaudis, kam patīk gatavot un uzņemt viesus iesaistīties arī šogad akcijā "Mājas kafejnīcu dienas 2024"! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 28.03.2024 - 01.04.2024 Pavadi Lieldienu brīvdienas Jēkabpilī!  Jēkabpils novada TIC
Pavadi Lieldienu brīvdienas Jēkabpils novadā! Esi aktīvs, dodies dabā, apmeklē pasākumus! | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.38544607sec.