Anglijas latvietis: Ļoti gaidu 4. oktobri

Ar 2021. gada 4. oktobri Anglija atvieglos ceļošanas nosacījumus, kas ļaus ietaupīt naudu, laiku, gan arī Anglijas latviešiem biežāk apciemot dzimteni.

“Ļoti gaidu 4. oktobri, jo varēs doties nedēļas nogales izbraucienos,” Travelnews.lv atklāja Anglijā dzīvojošais latvietis Andrejs Borščiks. Uzzinot par gaidāmajiem atvieglojumiem, viņš uzreiz iegādājās lidojuma biļetes uz Rīgu – īsais izbrauciens, lai klātienē atbalstītu Mairi Briedi boksa cīņā.

Jau ziņots, ka ieceļošana Anglijā jau ar 4. oktobri būs daudz vienkāršāka – tiks atcelta PCR testu nepieciešamība pilnībā vakcinētajiem ceļotājiem.

Līdz 4. oktobrim spēkā esošā “luksofora” sistēma ir iedalīta trīs krāsu sarakstos: sarkanajā, oranžajā un zaļajā, un katram no tiem ir savas prasības ieceļošanai. Jaunā kārtība paredz, ka pilnībā vakcinētajiem ceļotājiem pirms došanās uz Angliju no valstīm, kas nav sarkanajā sarakstā, nebūs jāveic PCR tests. Savukārt otrās dienas PCR tests, kas šobrīd ir obligāts pēc atgriešanās Lielbritānijā, tiks aizstāts ar lētāku alternatīvu.

Andrejs Borščiks pastāstīja, ka vēl nesen Covid-19 testi maksāja vismaz 40 britu mārciņas, bet jau tagad tīmeklī var atrast krietni lētākas alternatīvas – sākot no četrām mārciņām. Ja ceļo ģimene, tad ietaupījums līdz ar jaunajiem atvieglotajiem noteikumiem, ir ļoti iespaidīgs.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
JuRita mini zoo aicina ciemos! TAKA
JuRita Mini Zoo ir lieliska atpūtas vieta ģimenēm, kur iespējams iepazīties ar dažādiem dzīvniekiem. | Skatīt vairāk
Programma ANTISTRESS Rehabilitācijas centrs Jaunķemeri
Ieelpot. Izelpot. Un ļauties, lai procedūrām bagātā programma ANTISTRESS Jūs ved 10 dienu ceļojumā prom no stresa atstātajām sekām - tuvāk | Skatīt vairāk
no 700 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 13.03.2024 - 23.03.2024 Satriecošs piedāvājums atpūtai ŠRILANKĀ! Latvia Tours
Viena no skaistākajām un interesantākajām Āzijas valstīm, kuru ir vērts apmeklēt kaut reizi dzīvē. Šo salu raksturo ārkārtēja dabas un kultūras | Skatīt vairāk
no 793.00 EUR
Jautrās Lieldienas Katiņkalnā  Alūksnes TIC
1. aprīlī 14.00 Veclaicenes pagasta “Katiņkalnā” Jautrās Lieldienas – April, april! Ripināsim, krāsosim olas un brauksim ar Pupsikbāni! | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.4529171sec.