Kas jāzina, atpūšoties Spānijas pludmalēs

Samazinoties pandēmijas ierobežojumiem, cilvēki kā traki raujas ceļot, un viens no iemīļotākajiem atpūtas galamērķiem ir Spānija. Taču... ir ieviesti jauni noteikumi, kas jāņem vērā.

Uz ielas peldkostīmos nedrīkst

Dodoties uz pludmali, cilvēki mēdz piemirst, ka uz ielas tomēr ir jābūt apģērbtiem. Vīriešiem bez krekliem vai dāmām bikini uz ielas var uzlikt naudas sodu līdz 300 eiro apmērā. Tiek ziņots, ka šādi sodi jau uzlikti atpūtniekiem Barselonā un Maļorkā.

Bez atkailināšanās

Sauļoties kailiem vai puskailiem Spānijā ir atļauts tikai nūdistu pludmalēs. Ja atkailināties kādā pludmalē, kas nav definēta kā nūdistu, naudas sods ir līdz 750 eiro.

Nelietot ziepes un šampūnu

Visās Spānijas pludmalēs ir aizliegts dušās lietot šampūnu un ziepes, jo šajos produktos esošās ķīmiskās vielas ir kaitīgas dabai. Naudas sods par šādu pārkāpumu ir līdz 750 eiro.

Negulēt

Pēc burziņa dažiem šķiet jauka ideja doties uz pludmali pagulēt. Tomēr dažos Spānijas reģionos, piemēram, Valensijā, tas ir aizliegts, un naudas sods ir līdz 1500 eiro. Tāpat arī aizliegts izveidot pludmalē kempingu.

Jāiztiek bez grila

Daudzos Spānijas reģionos barbekjū pludmalē ir aizliegts. Piemēram, Salobrenā par šādu pārkāpumu var uzlikt naudas sodu līdz 3000 eiro.

Aizliegts smēķēt

Populārākajās Spānijas pludmalēs ir aizliegts smēķēt. Šāda norma ieviesta Galīcijā, Mursijā, Katalonijā, Andalūzijā, Astūrijā, Kanāriju salās un Baleāru salās. Smēķētājiem draud naudas sods līdz 30 eiro.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 03.03.2024 - 27.02.2024 Aktuālās izstādes Liepājā Liepājas reģiona TIB
Iepazīsties ar šī brīža aktuālajām izstādēm Liepājā – ieplāno un iedvesmojies! | Skatīt vairāk
Klasiskā Itālija jau 24.03.! Latvia Tours
Garantēts ekskursiju ceļojums! 24.03.-31.03. Grāca, Venēcija, San Marino, Roma, Florence, Pyramidenkogel | Skatīt vairāk
no 469.00 EUR
JuRita mini zoo aicina ciemos! TAKA
JuRita Mini Zoo ir lieliska atpūtas vieta ģimenēm, kur iespējams iepazīties ar dažādiem dzīvniekiem. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 07.03.2024 - 23.03.2024 Uzlādējoša atpūta ŠRILANKĀ! Latvia Tours
Aicinām uzlādējošā piedzīvojumā, kas liks sirdij gavilēt aiz prieka, ko radīsiet Šrilankā ar tiešo lidojumu no Rīgas 18.03.! | Skatīt vairāk
no 913.00 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.39665699sec.