Daugavpils pilsētas svētki priecēs ar automašīnu izstādi

4. jūnijā no plkst. 12.00 līdz 19.00 Daugavpils pilsētas svētku ietvaros Daugavpils cietokšņa Inženieru arsenāla pagalmā (Imperatora ielā, 8) notiks Daugavpils autokluba "Drive 2 Daugavpils" unikāla automašīnu izstāde no visas Latvijas. Izstādē piedalīsies vairāk nekā 40 dažādu kategoriju automašīnas: no neparastiem retro auto līdz moderniem tūninga un dragreisa, kā arī drifta auto.

Daugavpils auto izstādē ieradīsies autoklubi un auto entuziasti ar neparastiem projektiem no dažādām Latvijas vietām: "Latgales Retro Auto Moto Klubs" no Rēzeknes, "VW Passat Latvija" no Rīgas, auto entuziasti no Jelgavas un Jēkabpils. Kā arī pilsētas viesi un iedzīvotāji varēs apskatīt vietējo auto klubu: "Drive 2 Daugavpils", "MK Racing Squad" un "Drift Family Daugavpils" automašīnas.

Visas dienas garumā pilsētas viesi un iedzīvotāji varēs nobalsot par sev patikušo auto, piedalīties aizraujošos konkursos bērniem un pieaugušajiem, kā arī saņemt vērtīgas balvas no autokluba sponsoriem, kuras uzvarētājiem pasniegs pilsētnieku iemīļotais lācis Umka.

Tāpat Inženieru arsenāla pagalmā atradīsies Kaste labdarības ziedojumiem no viena no "Drive 2 Daugavpils" partneriem šajā pasākumā - Uzticības fonda - labdarības organizācijas, kas izveidota, lai palīdzētu tiem, kam tas nepieciešams. Ziedot var ikviens un labdarības ziedojumu vākšana tiks novirzīta palīdzībai bērniem – akcija "Laimīgs skolnieks". Šādu bērnu sagatavošanas skolai akciju - skolas piederumu (piezīmju klādes, penāļi, pildspalvas, mugursomas u.c.) iegāde - Uzticības fonds rīko katru gadu.

  Pasākuma programma:

● Auto izstāde 12:00-19:00

● Balsošana par patikušo auto no 12:00-17:00

● Balsošanas rezultātu paziņošana 18:00

● Facebook fotokonkurss 12:00-16:00

● Fotokonkursa rezultāti Facebook 17:30

● Labdarības kaste būs pieejama no 12:00-19:00

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Aicina uz putnu vērošanas ekskursiju Jelgavas reģionālais tūrisma centrs
7.aprīlī, pulksten 9.30 no Jelgavas Sv.Trīsvienības baznīcas torņa pagalma sāksies velo ekskursija “Braucam vērot putnus”. Pieteikšanās 63005447 | Skatīt vairāk
Latvija
Medus nokrāsās Bauskas novadā Bauskas TIC
Iepazīsti medu un atklāj tā daudzveidīgās īpašības radošajās meistarklasēs! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 18.03.2024 - 01.04.2024 Skati Bauskas tūrisma objektus Lieldienās! Bauskas TIC
Lieldienu darbalaiks galvenajos tūrisma objektos. | Skatīt vairāk
,,Higiēna renesansē” Bauskas pilī Bauskas TIC
Bauskas pils rīkotā Senā dzīvesveida skolas nodarbība piedāvā uzzināt, kāda bija higiēnas kultūra renesansē. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.42429781sec.