Valmierā būs apskatāma gleznu izstāde «Iegrimt peoniju burvībā»

No 7.augusta līdz 25.septembrim Valmieras muzeja Izstāžu namā būs skatāma Ilzes Ērgles-Vanagas gleznu izstāde “Iegrimt peoniju burvībā”.

Peonijas – smalku toņu un unikālu formu pārpilnie ziedi – bagātīgi aug mākslinieces dārzā. Viņa saka: “Abi motīvi ir mana gleznošanas mīlestība, atklājot ziedu un mākoņu smalkos toņus un noskaņas. Es ļoti tuvu un rūpīgi vēroju peoniju ziedu daudzveidību, meklējot katra zieda īpašo pasaules noskaņu. Katrs zieds ir kā maza, noslēpumaina valstība, tik mazs, bet tomēr grandiozs un neatkārtojams. Izstādi papildinās arī mākoņu ainavas, kas radušās atslodzes brīžos. Latvijā ir visskaistākie mākoņi pasaulē. Tie slīd gar manas darbnīcas logiem, nemitīgi veidojot visneiedomājamākās formas un krāsu gammas.”

Aicinām ielūkoties Ilzes Ērgles-Vanagas peoniju gleznu pasaulē!

Vadoties pēc valstī noteiktajiem drošības pasākumiem, Valmieras muzeja Izstāžu nama apmeklējums atļauts individuāliem apmeklētājiem un vienā mājsaimniecībā dzīvojošiem, ievērojot divu metru distanci (izņemot vienā mājsaimniecībā dzīvojošas personas). Ir noteikts maksimālais apmeklētāju skaits, kas vienlaikus var atrasties Izstāžu namā, nodrošinot katram apmeklētājam 10 m2 telpas. Telpā pēc iespējas tiek organizēta apmeklētāju vienvirziena plūsma. Lūdzam sekot norādēm vestibilā vai darbinieku sniegtajai informācijai.

Valmieras muzeja Izstāžu nama darbalaiks: no pirmdienas līdz sestdienai plkst.10.00–17.00, svētdienās plkst.10.00–15.00.

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 21.04.2024 - 28.04.2024 Dubultā virdžināla skanējums Bauskas pilī! Bauskas TIC
Esi aicināts uz Bauskas pili, lai bez maksas baudītu 17. gadsimta mūzikas instrumenta, dubultā virdžināla, skanējumu. | Skatīt vairāk
Latvija
Golfa diena Madonā Madonas TIC
Pļavu golfa laukums "Kalnozoli" atklāj jauno sezonu ar Vislatvijas golfa dienu. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 13.04.2024 - 30.04.2024 Laivojiens pa Gauju 25.maijā Gulbenes novada TIC
25.maijā norisināsies jau otrais aktīvās atpūtas pasākumu cikla “Normāls notikums” posms – laivojiens pa Gauju no Lejasciema līdz Pukstiem. | Skatīt vairāk
Putnu draugu skola 2024 Bauskas TIC
Pavadi brīvdienas izglītojošās sarunās par putniem! | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.68386602sec.