24.septembrī aicina uz Emzes parka rogainingu

24.septembrī sportisti, aktīvā dzīvesveida piekritēji un entuziasti aicināti piedalīties Emzes parka rogainingā Gulbenē.

Emzes parka rogainings būs interesants piedzīvojums gan sportistiem jaunu izaicinājumu meklējumos, gan arī ikvienam, kam patīk aktīvs dzīvesveids un iespēja aizraujoši pavadīt brīvo laiku svaigā gaisā. Aicinātas piedalīties arī ģimenes ar bērniem un draugu kompānijas. Emzes parka rogaininga mērķis ir ne vien piesaistīt sportistu pulkam jaunus dalībniekus un popularizēt rogainingu kā sportiski aktīvu un veselīgu dzīvesveidu, bet arī izzināt Emzes parka ainaviskās un kultūrvēsturiskās vērtības, kā arī rosināt parku izmantot sportiskām aktivitātēm, dabas baudīšanai un rekreācijai.

Sacensību starts un finišs paredzēts pie Emzes ezeriņa (Emzes ielā 1, agrākās Emzes estrādes atrašanās vietā). Reģistrēšanās sacensībām sacensību dienā paredzēta no plkst. 10:00. Plkst. 10:30 sāksies karšu izdalīšana un maršruta plānošana. Starts Emzes parka 2 stundu rogainingam ar kājām tiks dots plkst. 11:00. Pēc sacensībām dalībnieki tiks aicināti uz kopīgām pusdienām (no plkst. 13:00) un uzvarētāju apbalvošanu (plkst. 13:30).

Dalība rogainingā notiks komandās. Komandas sastāvā jābūt 2 līdz 5 dalībniekiem. Dalībnieki tiks vērtēti divās grupās – atklātajā (bez vecuma un dzimuma ierobežojuma) un ģimeņu (komandā vismaz viena dalībnieka vecums ir līdz 12 gadiem). Apbalvotas tiks pirmo trīs vietu ieguvējas komandas katrā grupā. Sacensību organizatori patur tiesības pasniegt arī veicināšanas balvas.

Sacensību dalībnieki aicināti pieteikties iepriekš līdz 23.septembra plkst. 14:00, sūtot e-pastu uz [email protected] vai zvanot pa tālr. 29295359. Iespēja pieteikties būs arī sacensību dienā no plkst. 10:00 līdz 10:30. Dalība sacensībās ir bez maksas.

Sīkāka informācija par sacensībām pa tālr. 29295359, kā arī sacensību nolikumā.

Emzes parks pieder pie vecākajām Latvijas īpaši aizsargājamajām teritorijām, tādēļ sacensību laikā organizatori aicina saudzēt dabas vērtības.

Emzes parka rogainingu organizē Gulbenes novada Sporta pārvalde un Gulbenes novada pašvaldības aģentūra “Gulbenes tūrisma un kultūrvēsturiskā mantojuma centrs”. Sacensības atbalsta izglītojošais un interaktīvais centrs “Dzelzceļš un Tvaiks”, Stāmerienas pils, SIA “IGB oga”, SIA “Tālava”, SIA “Dilles fashion”, “Kastaņmuiža”, disku golfa parks “Stari”, atpūtas komplekss "Lācītes", Gulbenes novada vēstures un mākslas muzejs

Sacensības notiek Eiropas sporta nedēļas laikā.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
,,Higiēna renesansē” Bauskas pilī Bauskas TIC
Bauskas pils rīkotā Senā dzīvesveida skolas nodarbība piedāvā uzzināt, kāda bija higiēnas kultūra renesansē. | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 20.03.2024 - 29.03.2024 Dziesmu cikls "Mana dvēsele ir noskumusi"  Tukuma TIC
Dziesmu cikls "Mana dvēsele ir noskumusi" korim ar ērģelēm. Piedalās Rihards Dubra un sieviešu koris "Noktirne". | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 19.03.2024 - 29.03.2024 Lieldienas Rīgas Motormuzejā Motormuzejs
Aicinām apmeklēt Rīgas Motormuzeju Lieldienu brīvdienās! 29. martā būs iespēja piedalīties Lieldienu aktivitātēs - olu meklēšanā muzeja | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 18.03.2024 - 01.04.2024 Skati Bauskas tūrisma objektus Lieldienās! Bauskas TIC
Lieldienu darbalaiks galvenajos tūrisma objektos. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::1.45776796sec.