Sākusies pieteikšanās tradicionālajam ziemas rallijam «Sarma 2023»

Katras kārtīgas ziemas neatņemama sastāvdaļa ir tradicionālais ziemas rallijs Sarma, kas šogad Gulbenes puses ceļus pārņems 11. februārī. Tuvojoties rallijam, organizatori pamazām ir sākuši atklāt informāciju par gaidāmo ralliju, kā arī ir uzsākuši dalībnieku pieteikumu pieņemšanu.

Šogad rallija dalībniekiem būs jāveic divsimt divdesmit divu kilometru gara rallija distance, no kuriem pilnā ātrumā būs jāveic astoņdesmit seši ātrumposmu kilometri, kas sadalīti sešos ātrumposmos.

"Šobrīd pieņemts veidot rallijus aptuveni ar deviņdesmit ātrumposmu kilometriem. Kā vienmēr, domājot par sportistiem un skatītājiem, kritiski paraudzījāmies uz to, ko šogad varam piedāvāt. Nolēmām, ka piedāvāsim rallija Sarma esenci, neapaudzējot to ar liekiem kilometriem un ceļiem, kas pielikti klāt, tikai tāpēc, lai būtu. Ātrumposmiem ir jābūt kvalitatīviem, jo tas ir tas, pēc kā pie mums brauc sportisti, kuri pat nepiedalās nevienā čempionātā, un uz kuriem brauc skatīties mūsu līdzjutēji, " stāsta rallija Sarma direktors Vilhelms Sniedzāns.

Rallija Sarma 2023 atklāšana Gulbenes pilsētas centrā notiks 10. februārī, pulksten 18:00. Savukārt rallijam starts tiks dots nākamajā rītā, pulksten 9:00. Plašāku informāciju un oficiālos dokumentus var atrast Latvijas rallija čempionāta oficiālajā vietnē autorally.lv.

Plašāku informāciju par naktsmītnēm meklējiet Gulbenes novada tūrisma informācijas vietnē www.visitgulbene.lv. Rallija Sarma jaunumiem iespējams sekot līdzi Facebook un Twitter.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Karogu brauciens | Tukumā Tukuma TIC
Visi auto entuziasti, pasākumu apmeklētāji un aktīvās atpūtas cienītāji, sarosāmies! Tiekamies Tukumā 12.maijā plkst 12:00 Pauzera pļavā! | Skatīt vairāk
Latvija
Tornī gleznu izstāde “Gaismas frekvences” Jelgavas reģionālais tūrisma centrs
No 23. aprīļa līdz 26. maijam Jelgavas Sv. Trīsvienības baznīcas torņa izstāžu zālē skatāma gleznu izstāde “Gaismas frekvences”. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 22.04.2024 - 01.05.2024 Esi aicināts V.Plūdoņa muzejā Lejeniekos! Bauskas TIC
Lejenieku muzeja atvēršanas svētki jau 1.maijā! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 18.04.2024 - 27.04.2024 Latvijas Kapoeiras kauss 2024 Tukumā Tukuma TIC
Latvijas Kapoeiras kauss ir kapoeiras sacensības, kuras notiks Latvijā pirmo reizi. Tās notiks 27.aprīlī pulksten 11:00 Tukuma Raiņa Valsts ģimnāzijā. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.98086596sec.