Zvaigznes virtuvē – kuras slavenības prot lieliski gatavot?

Nav noslēpums, ka daudzas sabiedrībā iemīļotas slavenības ir talantīgas. Tas ir viens no iemesliem, kādēļ šie cilvēki ieguvuši atpazīstamību visā pasaulē! Tomēr ir zvaigznes, kas pārsteidz ne tikai ar brīnišķīgu balsi vai aktierprasmēm, bet arī ar zināšanām kulinārajā mākslā.

Daudzi sabiedrībā zināmi cilvēki ir pat izveidojuši pavārgrāmatas vai atvēruši restorānus, daloties savās receptēs un zināšanās ar ģimeni un faniem. Sākot ar aktieriem un režisoriem, beidzot pat ar reperiem - saraksts ar ēst gatavošanas cienītājiem ir iespaidīgs.

Ja vēlies iepazīt vairāk slavenību un viņu kulināriju prasmes, skaties raidījumu “Pavārmākslas cīņas klubs”. Tā laikā šefpavāri Džeimijs Olivers un Džimijs Dohertijs kopā ar pasaulslavenām zvaigznēm pieņems jaunus izaicinājumus un gatavos vēl nebijušas maltītes. Televīzijas ekrānos katru darbdienas rītu jau no 10. septembra plkst. 11.30 kanālā “FOX Life”!

Gaidot raidījumu, kanāls ''FOX Life'' aicina ielūkoties slavenību dzīvēs un uzzināt, kuras zvaigznes mīl gatavot un ir pārsteigušas pasauli ar savām kulinārijas prasmēm.

Strādājis par palīgu restorānā - aktieris Bredlijs Kūpers

Tādu filmu kā “Paģiras”, “A komanda” un “Zvaigzne ir dzimusi” varonis Bredlijs Kūpers ir ne tikai šarmants aktieris un producents, bet arī ēst gatavošanas guru. Viņš ir filmējies divos ar kulināriju saistītos projektos - 2005. gadā televīzijas raidījumā “Kitchen Confidential” un 2015. gadā filmā “Burnt”, kurā Kūpers attēlo šefpavāru.

Šai lomai viņam bija jātrenējas virtuvē veselu mēnesi, un kopš filmas pabeigšanas, viņš gatavo katru dienu. Tomēr īstā mīlestība pret kulināriju Bredlijam aizsākās pirms 16 gadiem, piestrādājot par pavāra palīgu mazā restorānā Ņūdžersijā. Tā attīstījās viņa izpratne par ēdienu un tā pārvēršanu brīnišķīgā maltītē.

Tagad aktierim ir neliels dārziņš, kurā aug viss nepieciešamais, lai uzmeistarotu ideālas pusdienas.

Bagātīga recepšu krājuma autore - aktrise Gvineta Paltrova

Kamēr citas slavenības, piemēram, aktrise Andželina Džolija, no virtuves cenšas turēties pa gabalu, Holivudas zvaigzne Gvineta Paltrova atzinusi, ka gatavo vismaz četras līdz piecas dienas nedēļā.

Slavenība ir izdevusi vairākas kulinārijas grāmatas. Vienu no tām, “My Father’s Daughter: Delicious, Easy Recipes Celebrating Family & Togetherness”, 2011. gadā veltīja savam tēvam Brūsam Paltrovam.

Tajā pašā gadā viņa izdeva grāmatu “Notes from My Kitchen Table”, savukārt 2008. gadā kļuva par līdzautori šefpavāra Mario Barali izdevumam “Spain...A Culinary Road Trip”, kurā parāda ne tikai lielisko Spānijas virtuvi, bet arī valsts mākslu un vēsturi. Kopumā grāmatā ir 70 dažādas receptes.

Elegantā aktrise arī piedalījusies raidījumā “Spain...on the Road Again”, kurā viņa kopā ar ekspertu komandu pētīja Spānijas kultūru un virtuvi.

Neparasta draudzība caur ēst gatavošanu - reperis Snoop Dogg

Ņemot vērā mākslinieka reputāciju, Snoop Dogg, iespējams, ir pēdējā slavenība, ar kuru asociēt kulināriju. Tomēr zvaigzne pierādīja pretējo, 2016. gadā kopā ar amerikāņu uzņēmēju un televīzijas raidījumu vadītāju Martu Stjuarti debitējot šovā “Martha and Snoop’s Potluck Dinner Party”.

Duets apbūra pasauli ar savu tik ļoti neparasto, bet sirsnīgo draudzību un izveidoja raidījumu, kurā top gardi ēdieni, valda sarunas un jautrība.

Zvaigzne 2018. gadā izdeva savu pavārgrāmatu “From Crook to Cook: Platinum Recipes from Tha Boss Dogg's Kitchen”, kurā iekļauta slavenā franču ēdiena, Termidora omāra, recepte un daudz citu lielisku gardumu. Grāmatas saturs izstrāvo repera radošo enerģiju, un “Grammy” balvai nominētais mākslinieks nemaz nedomā apstāties, solot, ka nākotnē izdos vēl kādu pavārgrāmatu.

Māksla iemīlēt sevi un ēdienu - TV raidījumu vadītāja Opra Vinfrija

Lai gan pasaulslavenās televīzijas sarunu šovu vadītājas virtuvē rosās personīgie šefpavāri, sieviete ir sapratusi, ka arī gatavot pašai nav nemaz tik grūti. 2017. gadā zvaigzne izdeva savu pavārgrāmatu “Food, Health, and Happiness”, kurā apkopotas 115 dažādas receptes katrai dzīves situācijai.

Vinfrija vienmēr gribējusi uzrakstīt grāmatu, kurā iekļauta arī “cīņa” ar ēdienu un sevi, jo ne vienmēr mēs drīkstam ēst to, ko sirds kāro. Ar to visbiežāk jāsastopas sabiedrībā zināmiem cilvēkiem, tādēļ arī Vinfrija bija apņēmības pilna izdot pavārgrāmatu ar veselīgām un noderīgām mazkaloriju receptēm, nepazaudējot mīlestību pret ēdienu.

Iekaro sirdis ar restorānu - Reperis 2 Chainz

Izrādās, Snoop Dogg nav vienīgais kulinārās mākslas cienītājs no reperu saimes. Arī amerikāņu zvaigzne 2 ChainZ prot lieliski gatavot. Viņš 2020. gadā Atlantā pat atvēra savu restorānu ar nosaukumu “Esco Seafood”. Tur var nobaudīt dažādas jūras veltes, piemēram, omāru, krabjus un garneles. Fani ir sajūsmā!

Tomēr tas nav viss - 2 ChainZ izdeva arī savu digitālo pavārgrāmatu ar nosaukumu “#Meal Time”. Zīmīgi, ka jebkurš, iegādājoties viņa 2013. gada albumu, to ieguva dāvanā. Grāmatā bija 15 receptes un dažādi amizanti ieteikumi, piemēram, “uzvelciet savu “Versace” priekšautu un tad gatavojiet maltīti” vai arī “pirms rosīšanās virtuvē, uztaisiet manikīru un pedikīru”.

Reperis šādā veidā vēlējās ēst gatavošanu padarīt vēl aizraujošāku.

Gatavo pati un iedvesmo citus - aktrise Rīza Viterspūna

Slaveno filmu “Gudrā Blondīne” un “Sirds robeža” aktrise Rīza Viterspūna ir ne tikai producente un trīs bērnu mamma, bet arī pavāre! Slavenība regulāri demonstrē prasmes sociālajos medijos un iedvesmo arī citus.

Viņa 2018. gadā izdevusi savu pavārgrāmatu “Whiskey in a Teacup”, kurā dalās ar iecienītākajām receptēm, tostarp arī tām, kuras Viterspūnai iemācījusi vecmāmiņa. 2021. gada sākumā zvaigzne sociālajā medijā “Instagram” izveidoja savu kulinārijas raidījumu “#EatTheBook”. Katrā šova sērijā apvienojas šefpavārs un rakstniece, lai pagatavotu ēdienus, iedvesmojoties no autores iecienītākajām grāmatām. Raidījumu vada aktrise Kristīna Miliāna.

Ja vēlies izzināt kulinārijas pasauli, iedvesmoties no šefpavāriem un slavenībām, pagatavot daudzveidīgus un brīnišķīgus ēdienus, skaties raidījumu “Pavārmākslas cīņas klubs” katru darbdienu jau no 10. septembra plkst.11.30 kanālā “FOX Life”!

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu


 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Ekskursiju ceļojums - 𝐆𝐑𝐈𝐄𝐊̧𝐈𝐉𝐀! Latvia Tours
Pēc jaukā brauciena, tiem, kas Grieķijā vēlas uzturēties ilgāk, iesakām pagarināt savu atpūtu vienā no piedāvātajām Tasas salas viesnīcām. | Skatīt vairāk
no 1089 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 15.04.2024 - 20.04.2024 Rīgas Motormuzejam 35 Motormuzejs
Par godu Rīgas Motormuzeja 35 gadu jubilejai aicinām uz ieskandināšanas svinībām 20. aprīlī. | Skatīt vairāk
Taizeme - dažādām gaumēm Estravel Latvia
Taizeme - piedzīvojumi // atpūta spa kūrortos // Izvēlieties ceļojumu atbilstoši savai gumei! Piedzīvojumu ceļojumiem - atlaides! | Skatīt vairāk
no 367 EUR
Kļūsti par sesto spēlētāju! SKY24.LV
Aviobiļešu speciālie reisi vēl ir pārdošanā! Nepalaidiet garām izdevību! | Skatīt vairāk
no 180 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::2.43950582sec.