TŪRISMA BIZNESS | Bizness

«Novatours»: Abi lidojumi uz Ēģipti ir notikuši

Par spīti nelāgajai situācijai saistībā ar lidojumu atļaušanu uz trešajām valstīm, bet tūrisma kā ceļojuma iemesla neiekļaušanu likumdošanā, vēl 2021. gada 21. martā vismaz 16 cilvēki nevarēja aizlidot uz Kijevu, pastāvēja bažas, ka šķēršļi radīsies ar tiem cilvēkiem, kas marta beigās lidoja uz Ēģipti. Taču tūrisma operators “Novatours” mierina – reisi ir notikuši, un pasažieri ir nokļuvuši galamērķī.

“Šobrīd mums ir notikuši divi lidojumu uz Ēģipti: 27. martā mūsu klienti devās uz Hurgadas kūrortiem un 28. martā uz Šarmelšeihas kūrortiem. Abi plānotie lidojumi notika saskaņā ar plānu, bet jebkādas aizķeršanās,” Travelnews.lv pavēstīja “Novatours” vadītājs Leonīds Močeņovs.

25. martā, kad tūrisma aģentūras “Express line” vadītājs Aleksandrs Milovs vēstīja par to, ka robežsargi nav ļāvuši 16 cilvēkiem iekāpt lidmašīnā lidojumam uz Kijevu, Travelnews.lv sazinājās arī ar Valsts Robežsardzi, gan arī ar Satiksmes ministriju. Robežsardzē paskaidroja, ka darbinieki ir tikai pildījuši likumu un nav atbildīgi par brāķi MK noteikumos.

Savukārt Satiksmes ministrijas 26. marta atbilde par situāciju bija ļoti īsa: “Plānotajiem lidojumiem uz trešajām valstīm, tai skaitā uz Ēģipti vajadzētu notikt. Joprojām aicinām izvērtēt nepieciešamību ceļot un darīt to tikai būtisku iemeslu dēļ.”

Pagaidām gan nav skaidrs, kas un kā kompensēs izdevumus par 16 cilvēku nedošanos uz Kijevu. Ja arī Jums, Travelnews.lv lasītāji, ir kāds stāsts un pieredze par brāķiem likumdošanā, kas rada šķēršļus ceļošanai, lūdzam Jūs dalīties pieredzē, rakstot uz e-pastu [email protected].

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Kruīzs uz Visbiju, no Tallinas Estravel Latvia
Pirmatnīgā un neatkārtojamā - Gotlandes sala // Vietu skaits ierobežots, kruīzs no Tallinas // 2 naktis // | Skatīt vairāk
no 121 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 02.03.2024 - 27.02.2024 Pastaigas vecpilsētā gida pavadībā Liepājas reģiona TIB
Katru sestdienu un svētdienu plkst. 12.00, gids ar zaļi sarkano Liepājas karodziņu rokās gaidīs pie koncertzāles “Lielais dzintars”. | Skatīt vairāk
6 trending travel destinations for 2024 airBaltic
Venture beyond the ordinary and enjoy the picturesque views, historical sights, and pristine nature of the Balkans. | Skatīt vairāk
79 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 16.03.2024 - 22.03.2024 Laivošana Latgalē Latgale.travel
Aktīvā laivošanas sezona ir gaisā! Dodies izbaudīt piedzīvojumus Latgalē | Skatīt vairāk
Uzņēmumi


Novatours
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::1.22906709sec.