TŪRISMA BIZNESS | TN.LV

«GADA CILVĒKS TŪRISMĀ» žūrija ir noteikusi trīs balvas laureātus

Pēc trīs gadu pauzes tika nolemts Latvijas tūrismā piešķirt trīs «GADA CILVĒKS TŪRISMĀ 2020-2022» balvas, jo šajā laikā posmā tūrisma bizness ir cietis no pandēmijas un Krievijas agresijas sekām. Tūrisma balva «GADA CILVĒKS TŪRISMĀ» tiek pasniegta kopš 2004.gada un šajā gadā balvas laureātus sveiks tūrisma izstādes «Balttour 2023» atklāšanas pasākumā (3.02.2023, pulksten 11:00).

Latvijas tūrisma nozares balva «GADA CILVĒKS TŪRISMĀ» tiek pasniegta aizvadītā gada (šogad par trim gadiem) labākajiem tūrisma nozares vadītājiem, pārstāvjiem vai atbalstītājiem, kuri ir devuši nozīmīgu ieguldījumu Latvijas tūrisma biznesa attīstībā, popularizēšanā un aizstāvējuši tūrisma nozares intereses. Balvas pretendents var būt arī veiksmīgs, atbildīgs sava biznesa vai aroda pārstāvis ar nevainojamu reputāciju, kurš ir kļuvis par savas jomas pionieri jeb līderi un par piemēru citiem tūrisma nozarē.

No tūrisma asociācijām un arī individuāli tikai iesūti 46 priekšlikumi, taču ņemot vērā, ka šajos trīs gados vislielāko nozīmi tūrisma interešu aizstāvībā ir uzņēmušās tūrisma asociācijas, tad tika izvēlētas trīs visaktīvākās Latvijas tūrisma asociācijas – Latvijas Viesnīcu un restorānu asociācija (LVRA), Latvijas Tūrisma aģentu un operatoru asociācija (ALTA) un Latvijas Restorānu biedrība (LRB).

Sadarbībā ar asociācijām «GADA CILVĒKS TŪRISMĀ» žūrija noteica trīs laureātus, kuri tiks paziņoti un apsveikti tūrisma izstādē «Balttour 2023».

Balvas statujas lieldraugs jau vairāku gadu garumā ir Latvijas Republikas Ekonomikas ministrija un LIAA Tūrisma departaments. Balvas statujas māksliniece ir Ieva Strazdiņa un atzinības raksta dizaina autors ir Mārtiņš Strubergs. Pasākuma veiksmīgai norisei atbalstu sniedz «Baltijas Apdrošināšanas Nams» un «BT1».

«GADA CILVĒKS TŪRISMĀ 2020-2022» žūrijas locekļi:

- Andris Kalniņš, LVRA un LRB valdes loceklis, viesnīcas «Riga Islande Hotel» vadītājs.

- Dr. Ēriks Lingebērziņš, «GADA CILVĒKS TŪRISMĀ 2019» laureāts, ALTA prezidents, Biznesa augstskolas «Turība» Starptautiskās tūrisma fakultātes dekāns, tūrisma firmas «Baltic Vision» vadītājs.

- Inese Šīrava, «GADA CILVĒKS TŪRISMĀ 2018» laureāte, LIAA Tūrisma departamenta vadītāja.

- Didzis Grāvītis, «Centurion Hospitality» vadītājs.

- Līga Kondrāte, «GADA CILVĒKS TŪRISMĀ 2012» laureāte, Latgales tūrisma asociācijas valdes locekle, Ludzas TIC vadītāja.

- Lauris Aleksejevs, LRB valdes loceklis, restorāna «36.line» īpašnieks.

- Kitija Tigule, «GADA CILVĒKS TŪRISMĀ 2009» laureāte, ALTA valdes locekle, ģenerāldirektore «Amadeus» Latvijā un Lietuvā, «Amadeus» pārdošanas direktore Ziemeļvalstīs un Centrāleiropā.

- Ludmila Alampasu, Travelnews.lv redaktore.

- Aivars Mackevičs, BalticTravelnews.com direktors.

--------

Plašāka informācija par balvu – www.Travelnews.lv/gct/

Fotogalerija «GADA CILVĒKS TŪRISMĀ 2019»


KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Laivojiens pa Gauju 25.maijā Gulbenes novada TIC
25.maijā norisināsies jau otrais aktīvās atpūtas pasākumu cikla “Normāls notikums” posms – laivojiens pa Gauju no Lejasciema līdz Pukstiem. | Skatīt vairāk
Latvija
Brauc ar skolēniem uz Bauskas novadu! Bauskas TIC
Izzini Bauskas novadu, brauc pavasara ekskursijā kopā ar klasi! | Skatīt vairāk
Īpašs piedāvājums ģimenēm  Gulbenes novada TIC
Izglītojošais un interaktīvais centrs “Dzelzceļš un Tvaiks” Gulbenē iepriecinās apmeklētājus, dāvājot iespēju piedalīties brīnišķīgā | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.94347sec.