Alūksnē- ziemas motokrosa pirmais posms

2024. gada 13. janvārī Alūksnē, uz Alūksnes ezera, norisināsies Latvijas čempionāta pirmais posms ziemas motokrosā. Sacensību starta centrs – Alūksnes Pilssala. Sacensību pirmais starts jau pulksten 9.00.
Ziema un sals ir klāt. Tas nozīmē tikai vienu – pienācis laiks kārtīgam ziemas motokrosam, kas šajā nedēļas nogalē norisināsies uz ledus.

Skatītājiem un līdzjutējiem ieeja bezmaksas.

Sacensību organizators Sandris Janušs: “No plānotajiem diviem posmiem, pagaidām organizēsim vienu, tikai Alūksnē. Apē uzlija par daudz, vēl nav atbilstoša sniega kārta, lai būtu patīkami braukt un organizēt sacensības. Alūksnē uz ezera šobrīd ir ļoti labs ledus. Šogad trasi veidosim savādāku. Skatoties laika prognozē, aukstumu sola vēl visu nākamo nedēļu. Sacensību uzvarētājiem nodrošinām plašu balvu klāstu. Noteikumi visi tie paši, kas pagājušajā gadā. Arī šogad jābūt līdzi paklājiņam. Iebraukšana “Pilssalas” teritorijā sacensību rītā sākot no plkst. 7.00. Uz tikšanos Alūksnē.”

2023.gada ziemas motokrosa Q Open klases uzvarētājs Reinis Bicāns: “Ceru, ka šis, 2024. gads būs piepildītāks ar ziemas sacensībām. Pagājušajā gadā bija tikai divi ziemas motokrosa posmi – Alūksnē un Stāmerienā. Cerams, ka šogad Alūksnē būs “foršs” ledus un varēsm labi uzbraukt. Es domāju, ka konkurenti būs tie paši, kas jau bija pērn. Ziemā ir ļoti neparedzami, kurš uzvarēs. Pati mazākā kļūdiņa, viss, augstā pozīcija zaudēta. Pagājušajā sezonā nebija tik daudz dalībnieku. Varbūt tieši tāpēc arī bija nedaudz vieglāk uzvarēt Q Open klasi. Cerams, ka būs vairāk braucēju. Uz tikšanos trasē!”

Vairāk: www.visitaluksne.lv

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Putnu draugu skola 2024 Bauskas TIC
Pavadi brīvdienas izglītojošās sarunās par putniem! | Skatīt vairāk
Latvija
Tornī gleznu izstāde “Gaismas frekvences” Jelgavas reģionālais tūrisma centrs
No 23. aprīļa līdz 26. maijam Jelgavas Sv. Trīsvienības baznīcas torņa izstāžu zālē skatāma gleznu izstāde “Gaismas frekvences”. | Skatīt vairāk
Glika dienas Alūksnē Alūksnes TIC
Godinot Bībeles tulkotāju Ernstu Gliku 370. gadskārtā un svinot Bībeles tulkojumam 330 gadus, Alūksne aicina uz “Glika dienām”! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 25.04.2024 - 04.05.2024 Pavasara stādu tirgus Šlokenbekas muižā Tukuma TIC
4. maijā plkst. 10.00–15.00 Šlokenbekas muižā Stādu, amatnieku un mājražotāju gadatirgus. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.40719295sec.