Piedzīvo vasaru kopā ar ģimeni Balvu novadā!

Aicinām uz vasaras piedzīvojumiem un vērtīgu kopā pavadīto laiku Ziemeļlatgalē! Idejas, kurp doties, ko apskatīt, kur viesoties ģimenēm kopā ar dažāda vecuma bērniem un dažādām interesēm Ziemeļlatgalē - Balvu novadā, kas ietver arī Viļakas, Rugāju un Baltinavas apkārtni.

Aktīvai atpūtai, rotaļām un spēlēm dabā dabā un pie ūdeņiem:

Peldošo atrakciju parks Balvu ezerā un veikparks “Wake up Balvi” ar veikobordu, SUP dēļu, katamarānu nomu.Vēlams rezervēt savu apmeklējuma laiku!Aktualitātes @wakeupbalvi. (Dzirnavu iela 1f, Balvi, tel. 28380879)

“Ezertūre” - ūdensprieku baudīšanai Viļakas ezerā pieejami SUP dēļi, ģimenes lielais SUP dēlis, koka laivas, katamarāni un jauka jumta terasīte nesteidzīgai atpūtai ģimenes lokā! Aktualitātes @ezerture.Apmeklējuma laiks iepriekš jārezervē. (Sporta iela 20, Viļaka, Balvu nov., tel. 26292288)

Viesu namā "Paradīzes"- dažāda veida sportiskas aktivitātes (spēle "ūdens balonu pilsētiņa", Zorby bumbas, kvadracikli, SUP dēļi, katamarāni, sporta laukumi volejbolam, basketbolam, Putnu būrīšu gatavošanas darbnīca, galda futbols, novuss, loka šaušana u.c.). Plašākais aktīvās atpūtas piedāvājums visai ģimenei Ziemeļlatgalē. Apmeklējums iepriekš jāpiesaka! Aktualitātes facebook lapā . (“Paradīzes”, Brūklāji, Bērzkalnes pag.,Balvu nov.,tel. 22009975)

Dabas parks “Balkanu kalni” ir vieta, kurp doties ģimenes piknikā pie dabas, iznomāt velo, lai izbrauktu tuvāko apkārtni, vai uzspēlētu tenisu meža ielokā īstā tenisa laukumā. Lai izmantotu pakalpojumus, iepriekš jāpiesakās, zvanot 29132664; dabas parka teritorija pastaigām ir brīvi pieejama jebkurā laikā. (Vilkova, Šķilbēnu pag., Balvu nov.)

Atpūtas un izklaides vieta “Silenieku skola” aicina piedalīties foto orientēšanās sacensībās, iziet piedzīvojumu “Nakts trasi”, ir iespēja noorganizēt netradicionālās sporta spēles, vizināties ar gokartiem, ir dažādi bērnu transporti, pieejams bērnu rotaļu laukums, volejbola laukums, batuts, kā arī piedāvā noorganizēt dažādas radošās darbnīcas, vizināties ar retro motociklu, nakšņot teltīs. Apmeklējums iepriekš jāpiesaka! (Silenieki, Lazdukalna pag., Balvu nov., tel. 26428477)

Atraktīva darbošanās par un ap moto tēmu, vizināšanās retro motociklos, senlietu kolekciju izpēte:

Retro moto klubs "Rūsa vējā", aktualitātes facebook lapā (Krasta iela 3, Tilža, Balvu novads, tel. 26425960) un Senlietu un retro motociklu kolekcija “Cīrulīši”. Tepenīca, Susāju pag., Balvu nov., tel. 26446147. Apmeklējums iepriekš jāpiesaka!

Kā mūsu vasarā jūtas kamieļi, pāvi un ķenguri? Lai to noskaidrotu, jādodas uz Rančo "Ozolmājas" - mini zoo, piknika vietas, lapenes īre Jūsu ģimenes pasākumiem. Aktualitātes @rancho.ozolmajas. Atvērts: otrdiena-svētdien, taču apmeklējums iepriekš jāpiesaka! “Ozolu mājas”, Kārklinieki, Balvu pag., Balvu nov., tel. 22314805, 26160423

Izjādes, vizināšanās ponija vai zirga mugurā, ratos:

Zirgu sētā “Kapulejas” (Rutkova, Tilžas pag., Balvu nov., tel. 28738007)

Zirgu sēta “Volāni” (“Jaunbērziņi”, Bērzpils pag., Balvu nov., tel. 26556076)

Zirgi Aizpurvē (Aizpurve, Medņevas pag., Balvu nov., 26562138)

Zirgu izjādes "Vītoliņos” (Eriki, Šķilbēnu pag., Balvu nov., 28761211)

Zirgu izjādes "Mežainēs" (Anengofa, Rugāju pag., Balvu nov., 28764175)

Apmeklējiet arī amatnieku darbnīcas, ko kopā iepazītu kādu amata prasmi un līdzdarbotos ar amatniekiem:

Jolantas un Valda Dundenieku keramikas darbnīca (“Laiviņas”, Saksmale, Bērzpils pag., Balvu nov., tel. 29173889)

Ādas apstrādes meistars Andris Ločmelis un @Leatherely darbnīca (“Liepas”, Bēliņi, Briežuciema pag., Balvu nov., tel. 28303578)

Koka suvenīru darbnīca pašā pierobežā un turpat arī atpūta dabā un laivošana pa Kuhvas upīti. ("Strautiņi", Demerova, Baltinavas pag., Balvu nov., 26426889)

Bišu namiņš, kur ielūkoties “bišu televizorā” un smelties spēku guļot "bišu gultās". Plašāk par namiņu @BisuNaminsStablova. ("Jonīši", Stabļova, Šķilbēnu pag., 28356293)

Igora Trešutina metālkalšanas darbnīca, kur kopā ar meistaru izkal savu suvenīru – naglu! (Parka iela 2, Šķilbani, Šķilbēnu pag.,Balvu nov., 26519040)

Vasarā lielus un mazus apmeklētājus gaida arī muzeji, lai kopā interaktīvā veidā ieskatītos vēstures lappusēs un izzinātu muzeja dārgumus:

Balvu Novada muzejs. Informācija par darba laiku, aktuālo piedāvājumi un ieejas maksām šeit. (Brīvības iela 46, Balvi, tel. 28352770)

Viļakas muzejs un jaunā ekspozīcija “Ed.Spravnika Latvijas putnu olu kolekcija”.

Informācija par muzeja darba laiku un ieejas maksām šeit. Īpašie muzeja piedāvājumi un aktualitātes facebook lapā. (Klostera iela 1 , Viļaka, 28386859)

Apmeklējums visos norādītajos tūrisma objektos, izņemot muzejus, jāpiesaka iepriekš! Aicinām būt atbildīgiem un ievērot valstī noteiktos epidemioloģiskās drošības noteikumus!

Vairāk informācijas par tūrisma un atpūtas iespējām Ziemeļlatgalē, kā arī augstāk uzskaitīto objektu atrašanās vieta kartē ej.uz/brivdienas_ziemellatgale.

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Labi būt pavasarī - Bauskas novadā! Bauskas TIC
Izdots jaunais kultūras un tūrisma ceļvedis „Labi būt Bauskas novadā” - aplūko un iedvesmojies brīvdienām! | Skatīt vairāk
Latvija
Skolēnu pavasara ceļvedis Jelgavas reģionālais tūrisma centrs
Noderīgs materiāls skolēniem un ģimenēn plānojot pavasara atpūtu Jelgavas pusē. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 24.03.2024 - 31.03.2024 Gaismas apsolījums koku stāstos Madonā Madonas TIC
1.aprīlī, LVM Kalsnavas arborētums aicina uz pasākumu “Koku stāsti gaismai”, ar tradicionālo dziedāšanas grupu “Saucējas” un krāsainām | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 22.03.2024 - 01.04.2024 Lieldienas Tukuma novadā  Tukuma TIC
Lieldienas rītā, saulei lecot, jāmazgā mute, jo tad tiekot skaists. Nu, kad mute nomazgāta, var doties svinēt Lieldienas. Svini Tukuma novadā! | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.43849206sec.