Operetes teātra teatralizētā koncertprogramma «Musique d'amour» izskanēs Balvu Kultūras un atpūtas centrā

Sestdien, 17.decembrī, plkst.19 Balvu Kultūras un atpūtas centrā izskanēs Operetes teātra teatralizētā koncertprogramma «Musique d'amour» («Mīlestības mūzika»). Tā ievedīs šarmantajā Vīnes mūzikas pasaulē, piedāvājot klausītājiem izbaudīt mūziku par mīlestību, mūziku, kuru mīlam un pazīstam, mūziku, kura radīta, lai iepriecinātu un radītu svētkus.

Aicinot apmeklēt koncerrtprogrammu «Musiq d’amour» Balvos, Operetes teātra valdes priekšsēdētāja Agija Ozoliņa-Kozlovska pauž: «Laikā, kurā šobrīd dzīvojam, mēs jau salīdzinoši ilgu laiku skaudrāk kā jebkad agrāk saprotam, ka ir ārkārtīgi svarīgi saglabāt līdzcietību, cilvēcību un spēju sadzirdēt un mīlēt vienam otru. Mīlestība ir dzīvības kodols, dzīvotspējas eliksīrs, kas rada dzīvesprieku un piešķir mūsu dzīvei vērtību un jēgu. Mūsu koncerta vadmotīvs ir mīlestības mūzika kā iedvesmas un stiprinājuma avots, kā dzīvesprieka un mīlestības eksplozija iepretim pasaulē notiekošajam.»

Savukārt izcilais vijolnieks Raimonds Ozols pauž: «Varbūt esmu pārāk konservatīvs vai «akadēmisks», taču, ja man ir dota iespēja izvēlēties, labprātāk izpildu mūziku, ko caurvij ausij tīkama melodiskā līnija un loģiska harmonija. Tieši tādēļ  ar prieku piedalos Operetes teātra veidotajās programmās, jo šā žanra klasiķu radītās mūzikas interpretēšana ikreiz ir kā malks svaiga gaisa.»

Koncertā piedalīsies izcili solisti: operdīva, vairākkārtēja Lielās Mūzikas balvas laureāte Sonora Vaice (soprāns), Anta Jankovska (soprāns / Itālija), Laura Purena-Kancāne (soprāns), Alfr. Kalniņa Cēsu mūzikas vidusskolas audzēkne Patrīcija Kozlovska (soprāns), Guntars Runģis (tenors), Dainis Kalnačs (tenors), Nauris Indzeris (baritons), vijolnieks Raimonds Ozols un pianiste Agija Ozoliņa-Kozlovska.

Koncertu veidojuši: horeogrāfes Olga Spridzāne un Ieva Kemlere, kostīmu māksliniece Elīna Milta-Niedrāja, scenogrāfe Rasa Cirvele, grima māksliniece Liāna Repule, mākslinieciskā vadītāja un producente – Agija Ozoliņa-Kozlovska.

Koncerts 2 daļās.

Biļetes var iegādāties «Biļešu paradīzes» kasēs un internetā:

https://www.bilesuparadize.lv/lv/event/122993

Biļešu cenas: 12 – 20 EUR. Skolēniem, studentiem, pensionāriem un cilvēkiem ar invaliditāti – 20% atlaide un ar Goda ģimenes apliecību (3+ Ģimenes karti) – 40% atlaide.

Informācija par koncertu un māksliniekiem: https://www.facebook.com/OperetesTeatriswww.operetesteatris.lv

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 27.03.2024 - 02.04.2024 Lieldienu brīvdienas Liepājā Liepājas reģiona TIB
Gaidot pavasari, Liepāja priecēs ar Lieldienu rotājumiem – svētku olām un čivinošiem putniem, kā arī lielus un mazus aicinās uz svētku pasākumiem. | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 24.03.2024 - 31.03.2024 Gaismas apsolījums koku stāstos Madonā Madonas TIC
1.aprīlī, LVM Kalsnavas arborētums aicina uz pasākumu “Koku stāsti gaismai”, ar tradicionālo dziedāšanas grupu “Saucējas” un krāsainām | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 22.03.2024 - 01.04.2024 Lieldienas Tukuma novadā  Tukuma TIC
Lieldienas rītā, saulei lecot, jāmazgā mute, jo tad tiekot skaists. Nu, kad mute nomazgāta, var doties svinēt Lieldienas. Svini Tukuma novadā! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 29.03.2024 - 31.03.2024 Lieldienas Tukuma Pilsētas parkā Tukuma TIC
Tradicionālo svētku svinības jau atkal Tukuma pilsētā! Lieldienu izdarības, radošās darbnīcas, spēles, rotaļas, trušu māja un kazlēni, muzikālā | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.61426902sec.