Smiltene gatavo īpašu kultūras programmu vasaras vakariem

Šogad aicinām Smiltenes iedzīvotājus un citus interesentus baudīt kultūras programmu “Vasaras vakari Smiltenē” nedēļas garumā. Svētku nedēļa norisināsies 2024. gadā no 15. līdz 21. jūlijam, katru dienu sniedzot ko jaunu un aizraujošu.

Šeit ir ieskats programmā:

Pirmdiena: Pilsētas modināšana ar orķestri un Akadēmiskās mūzikas koncerts. Nedēļa sāksies ar uzmundrinošu pilsētas modināšanu pūtēju mūzikas izpildījumā. Vakars turpināsies ar kvalitatīvu akadēmiskās mūzikas koncertu, sniedzot iedzīvotājiem un apmeklētājiem iespēju iegrimt skaņu un klasiskās mūzikas pasaules burvībā.

Otrdiena: Performance uz ezeriņa un amatierkolektīvu uzstāšanās. Pulcēsimies pie Vidusezera, lai baudītu ne tikai dabas skaistumu, bet arī mākslinieciskus priekšnesumus un amatierkolektīvu uzstāšanos.

Trešdiena: aktivitātes ģimenēm ar bērniem. Trešdienas vakars būs veltīts ģimenēm, rosinot prieku par kopā pavadīto laiku. Piedāvāsim dažādas aktivitātes, piemēram, spēles, izrādi, radošās darbnīcas un ģimenes pikniku. Ideāls veids, kā pavadīt laiku kopā ar ģimeni un radīt kopīgas atmiņas!

Ceturtdiena: Jauniešu vakars ar Singapūras Satīnu un DJ Sandy P. Jauniešu vakars pievēršas enerģiskai izklaidei ar grupu Singapūras Satīns un DJ Sandy P, nodrošinot ritmisku un aizraujošu atmosfēru jauniešu vidū.

Piektdiena: Aija Andrejeva ar grupu un ballīte. Piektdienas vakars sāksies ar Aijas Andrejevas koncertu kopā ar grupu, piedāvājot dziedāt un dejot līdzi zināmām un ne tik zināmām dziesmām. Vakars turpināsies lustīgos deju ritmos ballē.

Sestdiena: Pilsētas tirgus, populārās mūzikas koncerts un aktivitātes Viedrades kvartālā. Sestdienas diena būs piepildīta ar dažādiem notikumiem – sākot ar pilsētas tirgu, kurā varēs iegādāties vietējo ražotāju produktus, un noslēdzot ar koncertprogrammu Ainars Mielavs iegriež Jaunu Mēnesi un balli ar grupu “Ceļojums”. Viedrades kvartālā paredzētas dažādas aktivitātes un izklaides.

Svētdiena: Pasākums Marikas Svīķes piemiņai sadarbībā ar biedrību “Smiltenei un Latvijai”. Nedēļa noslēgsies ar emocionālu pasākumu, veltītu Marikas Svīķes piemiņai, kas tiek organizēts kopā ar vietējo biedrību. Pasākums piedāvās iespēju iegrimt dzejas burvībā un piedalīties kopīgos svētkos.
 
Šī svētku nedēļa Smiltenē aicina iedzīvotājus un viesus baudīt vasaras vakarus, piepildītus ar kultūras notikumiem un aizraujošu izklaides piedāvājumu! Uz tikšanos Smiltenē!

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Glika dienas Alūksnē Alūksnes TIC
Godinot Bībeles tulkotāju Ernstu Gliku 370. gadskārtā un svinot Bībeles tulkojumam 330 gadus, Alūksne aicina uz “Glika dienām”! | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 24.04.2024 - 29.04.2024 Biznesa pusdienu piedāvājums Hercogs Mārupe
Restorāns Hercogs Mārupē, Vītiņu ielā 4A aicina jūs uz biznesa pusdienām darba dienās no plkst. 11:30-15:00! | Skatīt vairāk
Karogu brauciens | Tukumā Tukuma TIC
Visi auto entuziasti, pasākumu apmeklētāji un aktīvās atpūtas cienītāji, sarosāmies! Tiekamies Tukumā 12.maijā plkst 12:00 Pauzera pļavā! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 15.04.2024 - 04.05.2024 Golfa diena Madonā Madonas TIC
Pļavu golfa laukums "Kalnozoli" atklāj jauno sezonu ar Vislatvijas golfa dienu. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::1.26093984sec.