LATVIJA | Jēkabpils

Jēkabpils novada tūrisma un viesmīlības uzņēmēji 17. februārī aicināti uz sadarbības darbnīcu

2023. gada 17. februārī ikviens, kas sevi saista ar Jēkabpils novada tūrismu ir aicināts piedalīties “Vietējā biznesa atbalsta dienā - Jēkabpils novada tūrismu produktu attīstība”.

Dienas garumā norisināsies seminārs, kura mērķis ir vietējo Jēkabpils novada tūrisma pakalpojumu stiprināšana un eksportspējas veicināšana.

Kas var piedalīties pasākumā?

Ja esi uzņēmējs, kam pieder kafejnīca, viesu nams vai gids, tūrisma pakalpojuma sniedzējs, amatnieks, mājražotājs, vēstures zinātājs, nevalstiskās organizācijas pārstāvis, savas kopienas  aktīvists, vai kā citādi sevi saisti ar tūrismu Jēkabpils novadā, esi laipni aicināts!

Ko darīsim?

Seminārs sastāvēs no četriem blokiem. Pirmajā blokā būs iespēja noskaidrot novada un Zemgales plānošanas reģiona aktualitātes tūrismā.

Tam sekos “Novada dārgumu medības”. Šajā daļā apzināsimies Jēkabpils novada bagātības, tās iezīmējot uz kartes un tādējādi iepazīstot jaunā novada tūrisma ģeogrāfiju, materiālās un nemateriālās vērtības, piemēram, vietējo kopienu tradīcijas, pakalpojumus, svētkus, amatniecības un mājražotāju produktus, cilvēkus, ar ko iespējams sadarboties veidojot jaunus tūrisma produktus. Šo daļu vadīs Edgars Ražinskis, Latvijas tūrisma ekosistēmu pētnieks.

Pēc kopīgi izbaudītām pusdienām un neformālām sarunām notiks darbnīca inovatīvu, starpdisciplināru tūrisma produktu izstrādei, ko vadīs Latvijas dabas tūrisma asociācijas līdzdibinātājs un valdes loceklis, kā arī dabas tūrisma organizācijas “Movement spontanious” vadītājs Matijs Babris. Šīs daļas mērķis ir apzināt esošo vērtību tirgus potenciālu un veicināt sadarbību.

Pasākuma noslēgumā notiks darbs grupās kopā ar mentoriem. Darba grupu mērķis būs radīt inovatīvus tūrisma produktus un paskatīties uz novada bagātībām no cita redzes leņķa. Viens no mentoriem būs Irina Sietiņa, tūrisma speciāliste, dabas grupu vadītāja un gide, kā arī Latvijas Dabas tūrisma asociācijas izpilddirektore.

Kāpēc šis ir svarīgi un man ir jāpiedalās?

Šajā pasākumā būs iespēja labāk iepazīt kaimiņus, apmainīties ar aktuālo informāciju 2023. gada sezonai un gūt idejas sava biznesa attīstībai. Pasaules tendences rāda, ka spēcīgi tūrisma galamērķi ir vietās, kur ir ne vien skaista daba, bet arī radoši, autentiski un interesanti tūrisma produkti, kas radušies vietējo iedzīvotāju sadarbības rezultātā.

Kur un cikos?

2023. gada 17. februārī no plkst. 10.30 līdz 17.30 viesu namā “Avotiņi”, Ļamāni,  Kūku pagasts, Jēkabpils novads.

Kā pieteikties?

Pieteikšanās elektroniski šajā saitē https://forms.gle/umVQ3HxWcxsBSufG6 līdz 15. februārim.

Pasākumu rīko Zemgales plānošanas reģions sadarbībā ar Jēkabpils novada tūrisma informācijas centru un Latvijas Dabas Tūrisma Asociāciju.

Vietējā biznesa atbalsta dienas tiek organizētas projekta Nr. LV-LOCALDEV-0003 “Uzņēmējdarbība Zemgalē” ietvaros, un to finansē Islande, Lihtenšteina un Norvēģija, izmantojot EEZ grantus. Projekta kopējais budžets ir 969 256 EUR, no kuriem EEZ līdzfinansējums ir 793 867,70 EUR.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 26.03.2024 - 30.03.2024 Lieldienas | Šokolādes muzejā Pūrē Tukuma TIC
30. martā, pulksten 12:00 Lieldienās Šokolādes muzejā Pūrē ir iespēja uzburt saldu, pārsteigumiem bagātu dienu! | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 27.03.2024 - 02.04.2024 Lieldienu brīvdienas Liepājā Liepājas reģiona TIB
Gaidot pavasari, Liepāja priecēs ar Lieldienu rotājumiem – svētku olām un čivinošiem putniem, kā arī lielus un mazus aicinās uz svētku pasākumiem. | Skatīt vairāk
6 populārākie brīvdienu galamērķi šogad airBaltic
Dodies neaizmirstamos piedzīvojumos un baudi Balkānu pasakainos skatus, vēsturiskās vietas un neskarto dabu. | Skatīt vairāk
79 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 22.03.2024 - 01.04.2024 Lieldienas Tukuma novadā  Tukuma TIC
Lieldienas rītā, saulei lecot, jāmazgā mute, jo tad tiekot skaists. Nu, kad mute nomazgāta, var doties svinēt Lieldienas. Svini Tukuma novadā! | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.43392992sec.