LATVIJA | Jēkabpils

Jēkabpils gatavojas pārgājiena svētkiem

2023. gada 1. aprīlī notiks Jēkabpils pārgājiena svētki - pārgājienu seriāla “Latvijas izaicinājums 2023” maršruta “Jēkabpils noslēpumi” atklāšana.

Aicinām BEZ MAKSAS ikvienu interesentu izbaudīt lielu popularitāti ieguvušā pārgājienu seriāla “Latvijas izaicinājums” posma atklāšanas svētkus un piedalīties vērtīgu BALVU izlozē.

Starp visiem dalībniekiem izlozēsim ceļojumu uz “Gruziju”, dāvanu kartes no tūrismu preču veikala “Ceļotājs”, vērtīgus suvenīrus no veikala “militaryshop.lv”,  dāvanu komplektus no Jēkabpils domes un dāvanu kartes no digitālo piedzīvojumu organizētāja “LatvianRoutes”!

Pārgājiena svētki norisināsies Jēkabpils Mežaparkā, pie Radžu pludmales.

Iepriekš reģistrētiem dalībniekiem būs pieejamas 2 distances:

Ģimenes aplis - 15 km

Mazais aplis - 26 km

Pasākuma rīkotāji būs sagatavojuši aizraujošus uzdevumus, kas pārgājiena dalībniekiem būs jārisina maršrutā, padarot šo par vēl nebijušu pieredzi, dodoties dabā.

Pārgājiena finišā visi dalībnieki tiks pacienāti ar gardu uz ugunskura vārītu zupu, savukārt, vakarā, svētku koncertā būs iespēja izbaudīt skanīgas melodijas mūziķu priekšnesumā.

Paralēli pārgājienam darbosies vietējo ražotāju labumu tirdziņš, kā arī norisināsies radošas aktivitātes ģimenēm ar bērniem.

Pievienojies un iepazīsti šo skaisto pilsētu Likteņupes krastos ar tās neaprakstāmi burvīgo Mežaparku, kas pa takām un ceļiem Tevi nogādās pie kāda sen aizmirsta bunkura, no kura turpat blakus jau manīsi smaržām pielietu mežu, kas ar saviem līkločiem aizvīsies līdz veco laiku dzelceļa līnijai, no kuras taisnā ceļā iekšā meža līkločos atklās sen aizmirstas vēstures liecības. Pēc tam jau vērsies tālē kūdras purva malā, lai taku labirintos atgrieztos uz ceļa, kur vien dažu kilometru attālumā atrodas upe “Saka”, pār kuru slejas neliels HES.

Kilometriem ritot, sasniegsi seno bruģēto ceļu un veco laukakmeņu tiltu, no kura takas aizvedīs līdz Daugavai, lai ieraudzītu tās krastos iekārtojušās skaistās baznīcas, seno uzmērīšanas sistēmas daļu un, protams, vienu no lepnākajiem dižakmeņiem.

Reģistrējies un uzzini vairāk par pārgājienu – ej.uz/jekabpili

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Zemgales pastalu izstāde Jelgavas reģionālais tūrisma centrs
No 19. marta līdz 30. aprīlim Dzīvesziņas un arodu sētā, Vecpilsētas ielā 2 skatāma Zemgales pastalu izstāde. | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 14.04.2024 - 21.04.2024 Satiec savu meistaru Bauskā 20.un 21.04! Bauskas TIC
Ielūkojies, kādi pasākumi paredzēti Bauskā, pasākuma "Satiec savu meistaru" ietvaros! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 16.04.2024 - 20.04.2024 Radi Tukku Magi TALKA TUKUMĀ Tukuma TIC
20. aprīlī aktīvie tukumnieki un viesi aicināti uz Tukku Magi pagalma sakopšanas talku no pulksten 9:00 Pasta ielā 26. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 16.04.2024 - 22.04.2024 Pilnvērtīgs laiks sev! Via Vitalité
Via Vitalité ir četru zvaigžņu svara korekcijas un labsajūtas centrs Aizputē. Piedāvājam programmas "Pamata","Exstra","Relax". Zvaniet +371 20 605 553 | Skatīt vairāk
no 145 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.52762699sec.