LATVIJA | Jelgava

«Pilsētas Pasāža» Jelgavā aicina mazos un lielos izbaudīt izklaides atrakcijas un virtuālo realitāti

Lielākajā tirdzniecības centrā Zemgales novadā “Pilsētas Pasāža”, Jelgavā, turpmāk būs pieejamas plašas izklaižu iespējas bērniem, kā arī virtuālas realitātes studija ar spēlēm jauniešiem un pieaugušajiem, informēja tirdzniecības centra direktore Jūlija Jaunzeme.

Ģimenes ar bērniem 4. februārī ir aicinātas uz oficiālo atklāšanu un novērtēt izklaides parku “Kids Arena” un “VR Gaming” piedāvājumu un sagādātos pārsteigumus, kā arī no pulksten 12.00 līdz 15.00 izbaudīt burvja mākslinieka priekšnesumus un izmēģināt spēkus radošajās darbnīcās. Pašus mazākos izklaidēs nenogurdināmi animatori.

Tirdzniecības centrs “Pilsētas Pasāžas” mazajiem un lielajiem apmeklētājiem “Kids Arena” piedāvās izklaides zonas bērniem, “VR Gaming” – pirmo virtuālās realitātes izklaides telpu Jelgavā un Zemgales novadā.

“Jaunākās tendences rāda, ka tirdzniecības centri ir ne tikai iepirkšanās, bet arī dažādu pakalpojumu saņemšanas vieta, kur var labi pavadīt laiku ar ģimeni un draugiem, kā arī rīkot ballītes bērniem vai izbaudīt jautras un atraktīvas atrakcijas. Līdz šim Jelgavā nebija pieejami šādi piedāvājumi, tāpēc bija jādodas uz Rīgu, taču tagad tas viss būs tuvāk. Ir padomāts arī par jauniešiem un pieaugušajiem, kuri varēs doties aizraujošā ceļojumā virtuālajā realitātē, neizbraucot no Jelgavas,” stāsta Jūlija Jaunzeme.

“Kids Arena” tirdzniecības centra “Pilsētas Pasāža” apmeklētājiem piedāvā trīs atpūtas zonas – mazuļu zonu pašiem jaunākajiem apmeklētājiem vecumā no 1 līdz 3 gadiem, lielo trīsstāvu atrakciju bērniem un pusaudžiem no 3 līdz 15 gadiem un “Nindzjas parku” ar šķēršļu trasēm. Ir pieejams arī galda hokejs un ballīšu istabas privātām svinībām, kas kopumā var uzņemt līdz pat 70 viesiem,” pauž “Kids Arena” vadītājs Mārcis Kārkliņš.

Viņš arī piebilst, ka tā ir ideāla vieta, kur bērni var doties piedzīvojumos, kamēr vecāki var atpūsties un iedzert kafiju vai vērot, kā atvases izklaidējas. 4. februārī visiem mazajiem parka apmeklētājiem dāvanā būs īpašas zeķes ar neslīdošu zoli, ar kurām būs īpaši ērti izbaudīt atrakcijas.

“VR Gaming” piedāvātās izklaides ir virtuālās realitātes un izlaušanās istabas spēles, kā arī speciāli aprīkoti amerikāņu kalniņu un autosacīkšu simulatori, kas nodrošina tādas sajūtas, kādas parasts ekrāns nespēj sagādāt. Tikai Jelgavas studijā varēs izbaudīt aktīvāko un tehnoloģiski attīstītāko virtuālās realitātes pieredzi brīvās staigāšanas jeb “free-roam” arēnā, proti, spēlētājiem ierobežotā laukumā tiek izveidota virtuāla 3D arēna, kurā var sacensties “lazertag” tipa spēlē.
“Atklāšanas pasākumā “VR Gaming Jelgava” studijas apmeklētājiem būs iespēja uzspēlēt kādu no īpašajām turnīra spēlēm un laimēt vērtīgas sadarbības partneru sarūpētas balvas,” komentē “VR Gaming” īpašnieks un vadītājs Jānis Vinovskis. 

2023. gada aprīlī nekustamo īpašumu attīstītājs un pārvaldītājs MARNO J, ieguldot vairākus miljonus eiro, sāka tirdzniecības centra “Pilsētas Pasāža” Jelgavā pārbūvi, un visaptverošas pārmaiņas piedzīvos gan tirdzniecības centra fasāde, gan iekštelpas. Īpaša uzmanība tiek pievērsta energoefektivitātei un pakalpojumu klāsta paplašināšanai.
Pārbūves laikā tiek atjaunoti un remontēti visi pieci ēkas stāvi. Pērn decembra beigās tirdzniecības centra pirmajā stāvā durvis vēra Latvijā lielākais jaunā koncepta veikals “Mego supermarkets”.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 22.04.2024 - 01.05.2024 Esi aicināts V.Plūdoņa muzejā Lejeniekos! Bauskas TIC
Lejenieku muzeja atvēršanas svētki jau 1.maijā! | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 26.04.2024 - 02.05.2024 NBS orķestra koncerts TUMĒ Tukuma TIC
2. maijā plkst. 19.00 Tumes Kultūras namā Baltā galdauta svētku koncerts kopā ar Nacionālo bruņoto spēku Štāba orķestra Estrādes ansambli. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 25.04.2024 - 04.05.2024 Pavasara stādu tirgus Šlokenbekas muižā Tukuma TIC
4. maijā plkst. 10.00–15.00 Šlokenbekas muižā Stādu, amatnieku un mājražotāju gadatirgus. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 13.04.2024 - 30.04.2024 Laivojiens pa Gauju 25.maijā Gulbenes novada TIC
25.maijā norisināsies jau otrais aktīvās atpūtas pasākumu cikla “Normāls notikums” posms – laivojiens pa Gauju no Lejasciema līdz Pukstiem. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.4867661sec.