TAVA izdevusi Rīgas apkārtnes tūrisma karti

Tūrisma attīstības valsts aģentūra (TAVA) laidusi klajā jaunu Rīgas apkārtnes tūrisma karti četrās valodās, kuru izplata bez maksas un, kas ir domāta gan vietējiem, gan ārvalstu tūristiem, kuri uzturas Rīgā un vēlas iepazīt tuvāko apkārtni vienas dienas izbraucienos.

 

Jaunajā Rīgas apkārtnes tūrisma kartē ir iekļauti tūrisma objekti un apskates vietas, kas atrodas 70 km rādiusā no Rīgas un ir viegli sasniedzami ar sabiedrisko transportu, tāpēc karte ir papildināta ar vispārīgu informāciju par satiksmi, transportu, kā arī par tūrisma objektu un vietu attālumiem no Rīgas.

 

Kartē ir atzīmēti vairāki tūrisma maršruti ar numurētiem objektiem, par kuriem ir veidoti īsi apraksti ar kontaktinformāciju un fotogrāfijām. Karte ir izdota latviešu, krievu, angļu un vācu valodā.

 

Ņemot vērā, ka lielākais Latvijas tūrisma nozares potenciāls koncentrējas ap Rīgas reģionu, līdz šim izdotās Rīgas un tās apkārtnes kartes bija ļoti pieprasītas.

 

„Rīgas reģions šobrīd attīstās visstraujāk un ir vienlaicīgi kļuvis par sarežģītāko sauszemes transporta mezglu Latvijā un Baltijā, turklāt daudzi Latvijas iedzīvotāji, tai skaitā arī rīdzinieki, slikti orientējas Pierīgas ģeogrāfijā. Šai ziņā Rīgas apkārtnes tūrisma karte būs lielisks palīgs ceļotgribētājiem”, stāsta TAVA direktors Uldis Vītoliņš.

 

Šovasar TAVA laida klajā tūrisma reģionālo karšu komplektu, kurā ietilpa Vidzemes, Kurzemes, Latgales un Zemgales tūrisma kartes. Rīgas apkārtnes tūrisma karte noslēdz Latvijas reģionālo karšu sēriju 2007.

 

Rīgas apkārtnes tūrisma kartes ir bez maksas pieejamas Tūrisma informācijas birojā Rīgā, Smilšu ielā 4, reģionālajos Tūrisma informācijas centros, kā arī Latvijas ārvalstu tūrisma birojos Berlīnē, Londonā, Helsinkos, Stokholmā un Maskavā.

 

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 27.06.2024 - 04.07.2024 airBaltic pop-up lidojumi Liepājas reģiona TIB
Latvijas lidsabiedrība airBaltic paziņo, ka nodrošinās pop-up lidojumus no Rīgas uz Liepāju. | Skatīt vairāk
Dodies garšu ceļojumā Latgalē Latgale.travel
Rēzeknes un Ludzas Mājas kafejnīcu dienas jau šajā nedēļas nogalē! | Skatīt vairāk
Ziemeļkipra - pagarini vasaru! Estravel Latvia
Lidojums no Rīgas, transfēri un 7 naktis viesnīcā ar izvēlēto ēdināšanas programmu / Augusts - oktobris | Skatīt vairāk
no 427 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 01.07.2024 - 08.07.2024 Valsts prezidenta balva vieglatlētikā 2024 Valmieras novada Tūrisma pārvalde
Jāņa Daliņa stadionā 6. un 7. jūlijā aicinām uz ikgadējām sacensībām – “Valsts prezidenta balva vieglatlētikā 2024”! | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com