Jūrmalas pilsētas muzejā atklās Voldemāra Krutina izstādi "Ceļojumu iespaidi"

2009.gada 10.janvārī plkst. 16.00 Jūrmalas pilsētas muzejā (Tirgoņu iela 29) notiks Voldemāra Krutina izstādes "Ceļojumu iespaidi" atklāšana.

Voldemārs Krutins ir jūrmalnieks, kuram gleznošana ir vaļasprieks. No 1998.gada viņš ir Rīgas kultūras un tautas mākslas centra "Mazā Ģilde" Tautas tēlotājmākslas studijas "Ģilde" aktīvs dalībnieks. Piedalījies visās šīs studijas rīkotajās izstādēs. Kādreizējā aizraušanās ar kalnu tūrismu un alpīnismu lielā mērā ietekmē gleznu tematiku – tās ir ainavas ar kalniem, bet ne tikai. Tā ir arī Latvijas daba, Rīgas pilsētas skati, klusā daba, bet dominējošā tēma gleznās māksliniekam ir un paliek sports, un tieši viņa mīļākais sporta veids – alpīnisms un kalnu tūrisms.

Pats mākslinieks daudz ceļojis pa Kaukāzu, Pamiru, Alpiem, Pirenejiem, kā arī šeit pat, pa mūsu mazo, skaisto Latviju. Šajos ceļojumos redzēto varēs skatīt šajā izstādē.

Voldemārs Krutins piedalījies arī daudzos mākslas plenēros, kā piemēram, Cīrulīšos pie Cēsīm, Mazsalacā, pie Usmas ezera, Saldū. Bijušas 8 personālizstādes ne tikai Jūrmalā, bet arī Rīgā. Viņa darbi regulāri tiek iekļauti Jūrmalas mākslinieku grupas rīkotajās izstādēs, Mākslas dienu izstādēs, Rīgas studijas "Ģilde" rīkotajās izstādēs, kā arī ikgadējā starptautiskajā jūras ainavu izstādē "Marina".

2007.gadā Voldemārs Krutins saņēmis Rīgas domes Kultūras departamenta goda rakstu par ilggadēju radošu darbību Rīgas kultūras un tautas mākslas centra "Mazā Ģilde" Tautas tēlotājmākslas studijā "Ģilde", kā arī sveicot kolektīva 60 gadu jubilejā.

Voldemāra Krutina izstāde "Ceļojumu iespaidi" Jūrmalas pilsētas muzejā būs skatāma no 10.janvāra līdz 8.februārim.

Papildu informācija:

Tel.67761916

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Burtnieka Kausa izcīņa Ošu regatē 2024 Valmieras novada Tūrisma pārvalde
29. un 30. jūnijā Burtnieka centra laivu kanālā norisināsies tradicionālā Burtnieka Kausa izcīņa Ošu regatē 2024. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 30.06.2024 - 06.07.2024 Ekskursija "Tiksimies Rožu laukumā" Liepājas reģiona TIB
Katru dienu plkst. 12:00 liepājniekiem un pilsētas viesiem ir dota iespēja kopā ar zinošu gidu doties divu stundu garā pastaigā, lai iepazītu | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 04.07.2024 - 09.07.2024 Pēdējā brīža piedāvājumi uz Alikanti! Atlantic Travel
Biļetes cena (turp un atpakaļ) par 299EUR! 12/07 -19/07/24 atlikušas tikai 5 vietas! | Skatīt vairāk
no 768 EUR
Senās mūzikas festivāla noslēguma koncerts Bauskas TIC
Senās mūzikas festivāla noslēguma koncerti Rundāles pilī. | Skatīt vairāk
Uzņēmumi


Jūrmalas TIC
,


Hotel Jūrmala SPA
,


Baltic Beach Hotel & SPA
,


Rehabilitācijas centrs Jaunķemeri
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com